#27 Sérgio Oliveira

Bu nasıl kadro? Bek oyuncusuz. 🙃
Mourinho gibi futbola yenilikler getirdim. Dilersen Nelson ve apoyu cikarip yerlerine angelino ve boeyi koyup tek stoperli sistemde deneyebiliriz adminim😄

-----------icardi----------
Zaha---Hakim----Tete
Oliveira---Ndombele---Torreira
Angelino----------------------Boey
---------------sanchez---------------
-----------Muslera-------------

1-2-3-3-1 yeni sistem🤔

Mourinho gibi futbola yenilikler getirdim. Dilersen Nelson ve apoyu cikarip yerlerine angelino ve boeyi koyup tek stoperli sistemde deneyebiliriz adminim😄

-----------icardi----------
Zaha---Hakim----Tete
Oliveira---Ndombele---Torreira
Angelino----------------------Boey
---------------sanchez---------------
-----------Muslera-------------

1-2-3-3-1 yeni sistem🤔
Sen kadro yapma bir daha gözüm kanadı 🥲

3 türk koymadım ondan diyorsun bence. Cl kadrosuydu zaten😄
Öyle leş kadron dizilişi mi olur defans orta saha dengesiz 🤣 Sanchez'i tek başına stopere yaziyorsun sonra da 3 Türk yuzunden düşündüğümü mu zannettin diyorsun 🤣

Gelen giden öpsün bizi istiyorsun galiba

Öyle leş kadron dizilişi mi olur defans orta saha dengesiz 🤣 Sanchez'i tek başına stopere yaziyorsun sonra da 3 Türk yuzunden düşündüğümü mu zannettin diyorsun 🤣

Gelen giden öpsün bizi istiyorsun galiba
Yok yahu takılıyorum, ilginç bir planlama yaptık, aldiklarimizi yerlestiremiyorum. Mini buzdolabı olan eve pazar alisverisi yapmış gibi hissediyorum😄 eti koysan yoğurt dışarda, onu koysan yeşillikler dışarda. İlla birileri curuyecek. 9 milyona stoper aldık, elimizdekileri napacaz? Ndombele varken 2.75lik maaşıyla Sergio yedekte olmaz. Zaha varken kerem olmaz, türk kuralindan zaha olmaz vs vs derken işin içinden cikilmiyor🙂 bende maaşa ve performansa göre dizdim. Mesela kimsenin onemsemedigi kazimcan oynamayinca kazansak bile bir hüzün çöküyor bana. Kenarda zahayi gorememek üzüyor vs vs

Yok yahu takılıyorum, ilginç bir planlama yaptık, aldiklarimizi yerlestiremiyorum. Mini buzdolabı olan eve pazar alisverisi yapmış gibi hissediyorum😄 eti koysan yoğurt dışarda, onu koysan yeşillikler dışarda. İlla birileri curuyecek. 9 milyona stoper aldık, elimizdekileri napacaz? Ndombele varken 2.75lik maaşıyla Sergio yedekte olmaz. Zaha varken kerem olmaz, türk kuralindan zaha olmaz vs vs derken işin içinden cikilmiyor🙂 bende maaşa ve performansa göre dizdim. Mesela kimsenin onemsemedigi kazimcan oynamayinca kazansak bile bir hüzün çöküyor bana. Kenarda zahayi gorememek üzüyor vs vs
Biliyorum yav ciddi olmadigini o yuzden de alinti yaptim o kadro ne oyle diye :D

Evet kadro planlamasinda bu dediklerine dikkat edecek bir teknik ekip lazim, ayrica 3-4 gunde bir mac programina girecegiz yakinda bu donem icinde surekli ayni 11'lerle oynamamiz mantikli gelmez kadroda bu denli kaliteli oyunculara sahip olunca. Dogru kadroyu, zamaninda dogru rotasyonuda hoca iyi belirlemeli yoksa basi cok agriyabilir.

Bu adamdan anca bu sene kurtulabilirdik kurtulamadık. artık sözleşmesinin sonuna kadar kalır geçmiş olsun sanmıyorum ama umarım bizi şaşırtır.

Vallaha beyler yatacagini iddia etmek için çok erken konuşuyorsunuz. Geçen seneki gibi kadroda forması garanti değil. Eğer amacında oynamak istiyorsa performansını yukslecektir. Biraz zaman tanıyıp görmek lazım.

Dombelenin zamana ihtiyacı var

sendeyiz üstat.

Yatacak olan adam kalıp Porto'da yatardı 2025'e kadar.
Adam maç günü gelsin diye kuduruyor yav, en eleştirilemeyecek yönü üzerinden boş varsayımlar işte.

Saha içinde eleştirilebilir ama adam kendine iyi bakıyor açık bir şekilde.

Kudurduğunu nereden biliyoruz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Önüme gelen paylaşımlarından. En dandik maça bile çok konstantre hazırlanıyor.

Bazen fazla motivasyon ve istediklerini yapamamaktan düştüğünü de düşünüyorum çünkü iyi oyunuyla kötü oyunu arasında bayağı fark var.

Geri
Üst Alt