- 16 Haziran 2010
- 202.298
- 154.127
- 6.838
Umarım yakın zamanda toparlar kendisini. Şu 45 dakikalık performansı rezaletti. Ayrıca o kafa topunu da atmalıydı, bomboş pozisyonda topu kaleye sokacan bunun bahanesi olmaz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Profil olarak daha uygun bize?
Berkan = ?
olivieraNasil yaf ? Geldiginden beri bir hayli maci yok mu ? Az once aspor'da gosterdiler 74dk ortalamasi vardi vs.. Tamam gec oldu saat ama sonucta Oliviera'dan cok daha fazla mac ve sureye sahip.
Profil olarak daha uygun bize
kerem oyun kurucu olarak sergiodan çok daha iyi zaten
Olivierada ne gordun acep.Demirbay'in yerli statüsünde oynamasından baska bir özelliğini göremedim. Ne dribbling yapıyor nede oyun kurmaya calisiyor. Aldigi topların cogunu 5 metre yanındakine atıyor.
öyle bişi demedim zaten yavKatilmiyorum renkdas. Oliviera inanilmaz bir dususte, henuz toplamda bir 90dk oynamadi mesela. Ustune, verilmis sozlesmesi cok iyi ve bunu profesyonel olarak kullaniyor ve bu onun degil bizim sorunumuz. Satamiyorsan yararlanirsin.
Bunun disinda, her sart da uzayda, Merkur'de, Ekvator'da ya da Kutuplarda, her halukarda Berkan'dan iyi olamaz benim icin. Formsuz olabilir ancak yetenek noktasinda kotu diyemem.
5 metreye pas atamadıgını gormusmudurOlivierada ne gordun acep.
Görmemiştir stefan5 metreye pas atamadıgını gormusmudur
dayı bu herif antrenmanda yapıyor storyde atıyor neden bu kadar düştü anlamadık vucutHala yetenekten filan bahsediliyor. Futbolun ayakta kalarak ve koşarak yapılabilen bir spor olduğunu unutmayalım, derim...
Erken yaşlandı belki, ne bilem?dayı bu herif antrenmanda yapıyor storyde atıyor neden bu kadar düştü anlamadık vucut
oliviera
Ekli dosyayı görüntüle 221048
dayı
Ekli dosyayı görüntüle 221049
olivierayı bosa aklamaya calısmayalım takımın en kötü topcusu suan itibariyle
ligde böyle yanına pas veremeyen yıkılan bi ortasahada gormedım hic bi takımda
öyle bişi demedim zaten yav
Oliveira'da bugun birsey görmedim ama gecen sene Torreira ile birçok maçta iyi bir ikili oldugunu görmüştüm. Yerine daha tempolusunu istedik, daha az tempolularını aldık.Olivierada ne gordun acep.
Abi her maç farklı bir oyuncuda sıçışlar yaşanıyorsa ortada başka bir sorun yok mudur?O övenler şimdi uğramazlar bu başlığa. Herifin performansı çok uzun süredir böyle, gayet istikrarlı şekilde sıçıyor yani!..Birkaç ukala tip, Demirbay' ın ilk kötü maçında gelip ukalalığa kaldıkları yerden devam ederler...
Sergio ne yapıyor?Demirbay'in yerli statüsünde oynamasından baska bir özelliğini göremedim. Ne dribbling yapıyor nede oyun kurmaya calisiyor. Aldigi topların cogunu 5 metre yanındakine atıyor.