#27 Sérgio Oliveira

Umarım yakın zamanda toparlar kendisini. Şu 45 dakikalık performansı rezaletti. Ayrıca o kafa topunu da atmalıydı, bomboş pozisyonda topu kaleye sokacan bunun bahanesi olmaz.

Nasil yaf ? Geldiginden beri bir hayli maci yok mu ? Az once aspor'da gosterdiler 74dk ortalamasi vardi vs.. Tamam gec oldu saat ama sonucta Oliviera'dan cok daha fazla mac ve sureye sahip.
oliviera

Screenshot_62.webp

dayı

Screenshot_63.webp

olivierayı bosa aklamaya calısmayalım takımın en kötü topcusu suan itibariyle

ligde böyle yanına pas veremeyen yıkılan bi ortasahada gormedım hic bi takımda

Profil olarak daha uygun bize

kerem oyun kurucu olarak sergiodan çok daha iyi zaten

Katilmiyorum renkdas. Oliviera inanilmaz bir dususte, henuz toplamda bir 90dk oynamadi mesela. Ustune, verilmis sozlesmesi cok iyi ve bunu profesyonel olarak kullaniyor ve bu onun degil bizim sorunumuz. Satamiyorsan yararlanirsin.
Bunun disinda, her sart da uzayda, Merkur'de, Ekvator'da ya da Kutuplarda, her halukarda Berkan'dan iyi olamaz benim icin. Formsuz olabilir ancak yetenek noktasinda kotu diyemem.

Katilmiyorum renkdas. Oliviera inanilmaz bir dususte, henuz toplamda bir 90dk oynamadi mesela. Ustune, verilmis sozlesmesi cok iyi ve bunu profesyonel olarak kullaniyor ve bu onun degil bizim sorunumuz. Satamiyorsan yararlanirsin.
Bunun disinda, her sart da uzayda, Merkur'de, Ekvator'da ya da Kutuplarda, her halukarda Berkan'dan iyi olamaz benim icin. Formsuz olabilir ancak yetenek noktasinda kotu diyemem.
öyle bişi demedim zaten yav

oliviera

Ekli dosyayı görüntüle 221048

dayı

Ekli dosyayı görüntüle 221049

olivierayı bosa aklamaya calısmayalım takımın en kötü topcusu suan itibariyle

ligde böyle yanına pas veremeyen yıkılan bi ortasahada gormedım hic bi takımda

Aklamaya calismiyorum ki.. Yetenek / potansiyel kiyasi yapiyorum. Sureleri yakin da sayilir, hatam olmus olabilir dedigim gibi aspor'da verilen bilgiyi bir kulak ile dinlerken paylastim, hatam olmus olabilir, affola. Ancak bana gosterdigi (Kerem'in), beklentilerimin altinda cunku adamin verileri ve yetenegi bildigin yerli/yeni Oliviera ancak 3.bolgede yok bu adam diyorum. Oliviera zaten formsuz, mac temposunu da kaybetti cunku son zamanlarda pek sure almadi, daha once almis olabilir ancak bayadir da oynamiyor o surede de Kerem sans buldu demek istedim bir yandan da.

Bence bu adamdaki sorun almis oldugu "kol" gibi kontrat. Onu da veren dusunsun, hesap versin bu saatten sonra.

O övenler şimdi uğramazlar bu başlığa. Herifin performansı çok uzun süredir böyle, gayet istikrarlı şekilde sıçıyor yani!..Birkaç ukala tip, Demirbay' ın ilk kötü maçında gelip ukalalığa kaldıkları yerden devam ederler...
Abi her maç farklı bir oyuncuda sıçışlar yaşanıyorsa ortada başka bir sorun yok mudur?
Bence maç maç verdiğimiz rol bu durumları etkiliyor. Bence keremde falan da aynı durum geçerli. Oyunculara verilen roller durumu etkiliyor.

Demirbay ilk 2 maç tam gömülmelik top oynarken son 2 maç beğenmeyen falan vardı. Hele kopenhag maçının ilk yarısı oynadığı oyunu eleştirenlere ben hayret edici gözlerle baktım.
Ben bu maçın ilk 70 dakikasını izlemedim sadece özet baktım ancak orada gördüğüm daha çok çalım üzerine bir oyun planımız vardı. 70'ten sonra ben hep kontra futbolu gördüm misal bu tip oyunda oliviera övülürken rölantiye takılalım top bizde olsun kanatlar çalım atarak oynasın oyununda bu adam net sırıtıyor 2 senedir kendi oyuncusunun nasıl olduğunu anlayamayan taraftarla bazı işler zor ya.

Çok kötü kontratı var. Geçen sene bjk maçından sonra sezon sonu için gönderme planları yapılmalıydı. Her maç şuursuz oynuyor iyi oynadığı maçlarda bile çok saçma pas hatalari var.

Genis kadro da kesinlikle ihtiyacimiz var

Bu yüzden zaman zaman ilk 11 olacak veya sonradan oyuna girecek

Kötü oynamis olabilir her oyuncunun kötü maclari olacaktir ama form durumu yükseldiginde katkisi da olacaktir gecen sezon oldugu gibi

Demirbaydan iyi falan değil şu haliyle. Basit dikine pasları bile yapamıyor. Topa hamlelerinde geç kalıyor foul yapıyor. Ikili mücadelelerde ayakta kalamiyor neye göre demirbaydan iyi.

Geri
Üst Alt