#27 Sérgio Oliveira

Bence Demirbay bayda yeteri kadar sure aldi renkdas. Gorunuse gore, 600dk sure almis bence gayet yeterli bir sure birseyleri gosterebilmesi icin.
Haklısın da onlarca şut olmazdı diye dedim. Birkaç maç çabuk ve iyi paslar attı diye övmüştüm ama bugün çok etkisizdi. Biraz da futbol dili takımla çok uyuşmuyor gibi. Takım basit oynayabilse, Demirbay topla daha çok buluşup ekstra pasları deneyen adam olmaya yatkın gibi görüyorum. Aktürkoğlu başta olmak üzere diğerleri sürekli ekstra işleri deneyip işin hamallık kısmı Demirbay' a kalıyor ki pek uygun bir rol değil diye düşünüyorum...

Futbolu biliyor. Sakarlıkları var ama elimizdeki en iyi orta saha Torreira sonrası.

Orta sahaya olmayan ve skor üretemeyen Kaan ya da Alman jogging üstadı Demirbay denen futbolcudan daha kötü değildi hiç bir zaman.

Hata yapıp gol de yedirdi ama pozitife yakın katkısı hep daha fazla oldu.

Bu sene gol atamıyoruz yine 10 haftada 19 gol atabildik ki 5 gol yediğimiz periyotta çok az kalıyor.

Orta saha tıp getiremiyor ileriye. Kerem-İcardi olmasa 8-9 golde kalmıştık herhalde.

Kerem’i de ortaya çekip verimini düşürdük Zaha’yı kazanacağız diye. O da ortada yok ve Zaha iyi de olsa maks Kerem kadar skora etki edebilecek zaten.

Ama o iyi olduğunda bu sefer Kerem düşüyor ortada topu daha çok kaybettiği ya da çabukluğunu kullanamadığı için markajda kaybolup. Öyle olunca İcardi de düşüyor çünkü Zaha daha farklı bir oyuncu atmayı daha çok seviyor ya da geçip topu daha çok ayağında tutmayı.

Zaha kötü futbolcu değil ama bize lazım olan profil bu yüzden değildi Kerem varken. Gidip Mertens’in 45 dk verdiği katkıyı 80 dk verebilecek birini almamız gerekirdi. Bir de Angelino’dan beklediğimiz katkıyı verecek sol bek.

Ama bulamadık ikisini de. Şu an rahat kazanamıyorsak bundan.

Ziyech form tutarsa şut tehditi ile bu değişir

Futbolu biliyor. Sakarlıkları var ama elimizdeki en iyi orta saha Torreira sonrası.

Orta sahaya olmayan ve skor üretemeyen Kaan ya da Alman jogging üstadı Demirbay denen futbolcudan daha kötü değildi hiç bir zaman.

Hata yapıp gol de yedirdi ama pozitife yakın katkısı hep daha fazla oldu.

Bu sene gol atamıyoruz yine 10 haftada 19 gol atabildik ki 5 gol yediğimiz periyotta çok az kalıyor.

Orta saha tıp getiremiyor ileriye. Kerem-İcardi olmasa 8-9 golde kalmıştık herhalde.

Kerem’i de ortaya çekip verimini düşürdük Zaha’yı kazanacağız diye. O da ortada yok ve Zaha iyi de olsa maks Kerem kadar skora etki edebilecek zaten.

Ama o iyi olduğunda bu sefer Kerem düşüyor ortada topu daha çok kaybettiği ya da çabukluğunu kullanamadığı için markajda kaybolup. Öyle olunca İcardi de düşüyor çünkü Zaha daha farklı bir oyuncu atmayı daha çok seviyor ya da geçip topu daha çok ayağında tutmayı.

Zaha kötü futbolcu değil ama bize lazım olan profil bu yüzden değildi Kerem varken. Gidip Mertens’in 45 dk verdiği katkıyı 80 dk verebilecek birini almamız gerekirdi. Bir de Angelino’dan beklediğimiz katkıyı verecek sol bek.

Ama bulamadık ikisini de. Şu an rahat kazanamıyorsak bundan.

Ziyech form tutarsa şut tehditi ile bu değişir
pozitife yakin katkisi yok.

SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sirf gol atti diye bir de bunu cekeriz simdi aylarca

yav kaan toreyra cok güzel olmus birak da devam etsinler ne gerek var ya

her mac orta saha bozulur mu

bunu bizden baska kim yapiyor

kerem ile sergio 45 dk değismeli oynarlar. ikisini birleştirsen 90 dk lik topcu çıkar. o kadar da çıksın bi zahmet. adam gibi antrenman yapsınlar artık.

Gol attığı gerçeğinden ziyade şu an Torreira'nın 8 oynadığı opsiyon kenara alınınca elimizdeki en iyi 8 olabilir ve bu büyük bir facia. Demirbay bazı maçları iyi bazı maçları kötü oyunyor. Ndombele futbol adına herhangi bir varlık henüz göstermedi. Geçtiğimiz sezondan geri durumdayız.

Kafa olarak yorgun. Mutsuzluk var, şu o.s yokluğunda o tempoda şu adamlara yeterince forma söz verip oyuncuları mental çöküntüye sokmamayı da başarabilsek keşke.

Eskiden instagramdan takip ederdim ve o zamanlar kendisine çok öfkenirdim. Lakayt top oynaması, önündeki adama bile pas verirken top kaybı yapması çok gözüme batardı. Sonra instagramdan takipten çıkınca kendisine karşı hislerim yumuşamaya başladı.

Bir futbolcu iyi oynuyorsa sorun yok ama hem kötü oynayıp hemde güzel bir karıyla takılıyorsa işte orada taraftar cezayı keser.

ben bu adama güvenmiyorum. resmi site ise güzelleme yapıp duruyor

Baba biraz aldığın paranın hakkını verip bir kaç maçta işimize yarasan diyorum.

ligde en iyi oynadığımız maçın toreyra oliveyralı ts maçını olduğunu hesap edersek kpaşa maçında 11 çıkması sürpriz olmayacaktır.

Geri
Üst Alt