Cevap: #28 Bogdan Stancu

Ben futbolda asla milliyetçilik yapmam,tuttuğum takım Galatasaray ise,Lorik Cana'da aynıdır,Anıl Dilaver'de...

Ne verdikleri önemli,ama Stancu varsa elinde Anıl yedek bekler arkadaş buda futbolun kuralı..

Nedir işiniz ? Dil bilimi mi ?

Neyse konu nerelere geldi. Adam diyor Türkçe'yi iyi kullanamıyorum diye. Bunun gibi 100 üye bulurum diyeceğim tam olacak :)

İşim değil henüz ama işim sayılır. Türkçe Öğretmenliği Bölümünde okuyorum.

Türkçe'yi değil, Türkçeyi olacak.

Hadi buyrun. Silmiyorum mesajları, iyicene suyu çıksın konunun.

Arda Turan gibi ispat etsinler başımızın üstünde taşıyalım bak sayın abim,iyi oyuncunun kıyağa ihtiyacı yok forma bulduğunda atar golünü Stancu'yu kızağa çeker,bizde gelir burda överiz,bu benim fikrim çok iddialıyım Stancu hakkında,foruma düzenli giriyorum ilerleyen haftalarda şöyle bir genel değerlendirme yapalım..

ok yapalım,kendınlede çelısıyorsun derken mesela anıl dilaver konyada 90 dakıkaya yakın oynadı ve herkes onu konustu.sonra ajax macında oynadı ve dun stancunun performansından kotu degıldı.yanı oynadıgı zaman daha ıyı olabılecegının sınyallerını verıyor.stancuyla anılı kıyaslarken ben ıkısınıde ızlemıs bırı olarak soyleyebılırımkı (anıl 5 yıldır ızlıyorum stancuyu 5 maç izledım)anılın artıları cok daha fazla anılda babamın oglu degıl stancuda.amaç galatasarayın basarısıysa ben stancya verılen 5 mılyon euroya cok acıdım ıcım cız ettı yemınle olamaz boyle bırsey.pırıl pırıl bır cocuk var onunda tek eksıgı bıraz tecrube ve türk ısmı tasıması

Ben futbolda asla milliyetçilik yapmam,tuttuğum takım Galatasaray ise,Lorik Cana'da aynıdır,Anıl Dilaver'de...

Ne verdikleri önemli,ama Stancu varsa elinde Anıl yedek bekler arkadaş buda futbolun kuralı..

stancuyu youtube goruntulerınden baska kac kere ızledın eger ızledıysen hangı maçlarda ızledıgını yaz 56 sanıyeyle konusma

ok yapalım,kendınlede çelısıyorsun derken mesela anıl dilaver konyada 90 dakıkaya yakın oynadı ve herkes onu konustu.sonra ajax macında oynadı ve dun stancunun performansından kotu degıldı.yanı oynadıgı zaman daha ıyı olabılecegının sınyallerını verıyor.stancuyla anılı kıyaslarken ben ıkısınıde ızlemıs bırı olarak soyleyebılırımkı (anıl 5 yıldır ızlıyorum stancuyu 5 maç izledım)anılın artıları cok daha fazla anılda babamın oglu degıl stancuda.amaç galatasarayın basarısıysa ben stancya verılen 5 mılyon euroya cok acıdım ıcım cız ettı yemınle olamaz boyle bırsey.pırıl pırıl bır cocuk var onunda tek eksıgı bıraz tecrube ve türk ısmı tasıması

Bu forumda herkes herkesin fikrine katılacak diye bir kaide yok,o senin fikrindir,Anıl Dilaver'i bende izledim evet gayet yetenekli evet iyi bir oyuncu olabilir,yani kazanan Galatasaray olacaktır,Anıl'ı sattığımız yok,hakkaten çok çalışıyorsa Hagi bunu bizden daha iyi görür ve oynatır,ama benden objektif olmamı istedin bende söylüyorum Anıl'ın forma şansı düşüktür,ve Stancu'da çok faydalı olur şahsi fikrim,Saygılar. . .

stancuyu youtube goruntulerınden baska kac kere ızledın eger ızledıysen hangı maçlarda ızledıgını yaz 56 sanıyeyle konusma

Gol attığı oynadığı bütün maçları izledim...

Bir blog sitesi vardı Stancu'ya ait bir sürü maç vardı..

son olarak beyler ben ayda bırkac yorum yaparım tum yorumlarıda okurum.devamlı ınsanlarla burada yazısmam bır konu hakkında yorum yapma ıhtıyacı duyarsam yaparım bu aksam dayanamadım herkesın super adam mukemmel adam demelerınedebır gırp ya durun bır arkadaslar bır gorelım demek için gırdım.yekta culıoda ısık ıyı saglam ama kazım ıs yapmaz stancuyu gormek lazım cok erken ıyı yada kotu demek ıcın.bırakında bunu demek hakkımız olsun hep gıli gıli yaparak buralara geldık zaten

İşim değil henüz ama işim sayılır. Türkçe Öğretmenliği Bölümünde okuyorum.

Türkçe'yi değil, Türkçeyi olacak.

Hadi buyrun. Silmiyorum mesajları, iyicene suyu çıksın konunun.

Silmeyin tabiki. Dönmüş muhabbet bir şekilde. Türkçe'yi yazmam hatalı hatta altını çiziyor farkındayım. Ama şöyle diyeyim. Burda ne akademik makale kasıyoruz ne de Tez yazıyoruz. Burası forum. Herkes bir taraftar edası ile iyi kötü, ciddi ya da şımarık yorumlar yazıyor. Bunlar normal şeyler. Bir kesme işareti ya da soru işareti anlamı pek bozmaz. Ama önceden söylediğim gibi "nokta" ve "virgül" konusunda haklısınız çünkü motor takmış gibi yazılıyor. Geçen hafta bende uyardım bir arkadaşı "okunamıyorsun" diye. Bu konuda hakkınızı veririm.

Lakin tek kural yanlış bir girişdir. Eğitiminizde başarılar ama "işimi öğretiyorlar" gibi bir çıkış yapmanda talihsiz olmuş. Biraz zorlasa burda birçok kişi o basit-temel kurallara uyar. Sizde henüz öğrencisiniz zaten belirtmişsiniz de. Umarım işinizi yapabilirsiniz de bu kuralları okullarda uygulatırısnız hoş o bile zor artık.

Yukardaki yazımda bazı kurallara uydum bazılarına uymadım. Onur efendi atlamadan ben söyleyeyim. "Burda" hatalıdır, başta da "-ki" ayrı yazılır gibi...

Gol attığı oynadığı bütün maçları izledim...

Bir blog sitesi vardı Stancu'ya ait bir sürü maç vardı..

attıgı takımların ısımlerını soylerken dilin dönuyormu yada daha once hıc duydunmu o takımların ısımlerını merak edıyorum.romanya lıgını sen sanırım avrupanın ust sınıf lıglerıyle karıstrdın

Silmeyin tabiki. Dönmüş muhabbet bir şekilde. Türkçe'yi yazmam hatalı hatta altını çiziyor farkındayım. Ama şöyle diyeyim. Burda ne akademik makale kasıyoruz ne de Tez yazıyoruz. Burası forum. Herkes bir taraftar edası ile iyi kötü, ciddi ya da şımarık yorumlar yazıyor. Bunlar normal şeyler. Bir kesme işareti ya da soru işareti anlamı pek bozmaz. Ama önceden söylediğim gibi "nokta" ve "virgül" konusunda haklısınız çünkü motor takmış gibi yazılıyor. Geçen hafta bende uyardım bir arkadaşı "okunamıyorsun" diye. Bu konuda hakkınızı veririm.

Lakin tek kural yanlış bir girişdir. Eğitiminizde başarılar ama "işimi öğretiyorlar" gibi bir çıkış yapmanda talihsiz olmuş. Biraz zorlasa burda birçok kişi o basit-temel kurallara uyar. Sizde henüz öğrencisiniz zaten belirtmişsiniz de. Umarım işinizi yapabilirsiniz de bu kuralları okullarda uygulatırısnız hoş o bile zor artık.

Yukardaki yazımda bazı kurallara uydum bazılarına uymadım. Onur efendi atlamadan ben söyleyeyim. "Burda" hatalıdır, başta da "-ki" ayrı yazılır gibi...

Foruma girdiğim günden bu yana ilk kez biriyle Türkçe konusunda atışıyorum. Konu bu kadar çığrından çıkarılmasaydı böyle birşeye asla kalkışmayacaktım.

attıgı takımların ısımlerını soylerken dilin dönuyormu yada daha once hıc duydunmu o takımların ısımlerını merak edıyorum.romanya lıgını sen sanırım avrupanın ust sınıf lıglerıyle karıstrdın

daha kımse cvp yazması yoruldum ben orta yaslı bır adamın can sıkıntısından sohbet edelım deık ellerım yoruldu valla zaten adı ısık tutuyor ınsan stancunun bır ıpucu var ısmınde anlamıyormusunuz bogdan stancu

Futbolun milleti olmaz,futbolcunun da milleti olmaz,yetenekli adam her yerden çıkabilir..

Bir kere Stancu Galatasaray'ın sözleşmeli oyuncusu alay geçmeyi bırakıp destek olursan,ilerde laflarını yemek zorunda kalmazsın. . .

Foruma girdiğim günden bu yana ilk kez biriyle Türkçe konusunda atışıyorum. Konu bu kadar çığrından çıkarılmasaydı böyle birşeye asla kalkışmayacaktım.

Girme zaten üstad. Yorulursun her şeyden önce. Ben seni analdım sadece seninde burdaki durumu anlamanı sağlamaya çalıştım. Üstüne gittiysem kötü algılama kafi. Ama dediğim gibi ısrarcıyım "nokta ve virgül" konusunda en azından bunlara uyulması konusunda her türlü desteklerim.

Futbolun milleti olmaz,futbolcunun da milleti olmaz,yetenekli adam her yerden çıkabilir..

he he öyle yavruğum senın dedıgın gıbı ok kabul sen sıklıma yetrkı sen lazımsın bıze.maltadan da alırız luxemburgdanda san maınodanda..tabiki romanya lıgı bu kadarda kotu degıl ama steau ve cluj dısndakı takımlar hemen hemen onların ayarında e stancuda hep cluja gol atmadı heralde dandık dandık koy takımlarıda var o vıdeolarda

he he öyle yavruğum senın dedıgın gıbı ok kabul sen sıklıma yetrkı sen lazımsın bıze.maltadan da alırız luxemburgdanda san maınodanda..tabiki romanya lıgı bu kadarda kotu degıl ama steau ve cluj dısndakı takımlar hemen hemen onların ayarında e stancuda hep cluja gol atmadı heralde dandık dandık koy takımlarıda var o vıdeolarda

Arsene Wenger assın kendini,Dünya'nın her yerinde Afrika'nın çöllerinden topçu getiriyor,yahu harbiden tuhaf bir adamsın,daha fazla uzatmak istemiyorum,futbola bakış açılarımız farklı..

Geri
Üst Alt