Cevap: #28 Bogdan Stancu

Yorgunluk değil hararetten. Benim seninle alakasız yorumumu alıntıladın iki kez. Okunaklı da yazmıyorsun yordun herkesi "cengizzzzz".

kardes tahmın ettıgınden cok daha zekı bır adamım ben bu mj yazarken zannedoıyormusunki bu yorumu yapmıyacgını tahmın etmedım tıpık bızım ılletın cahıl kesımının yaptıgı laf sokma hamlesı.ama bu hamle nechautel macından bıle eskıde kalı gelıştır kendını bıraz acık ol al bıraz marjınalles gelısen dunyaya ayak uydur sığ kalma

kardes tahmın ettıgınden cok daha zekı bır adamım ben bu mj yazarken zannedoıyormusunki bu yorumu yapmıyacgını tahmın etmedım tıpık bızım ılletın cahıl kesımının yaptıgı laf sokma hamlesı.ama bu hamle nechautel macından bıle eskıde kalı gelıştır kendını bıraz acık ol al bıraz marjınalles gelısen dunyaya ayak uydur sığ kalma

Yok böyle iyiyim ustam orta dünya falan takılıyorum ben.Sen git geliriz:)

Arsene Wenger assın kendini,Dünya'nın her yerinde Afrika'nın çöllerinden topçu getiriyor,yahu harbiden tuhaf bir adamsın,daha fazla uzatmak istemiyorum,futbola bakış açılarımız farklı..
getırdıgı oyuncuların cogu alt yapıya gelıyor ve orda cok profesyonel bır sekılde gelcege hazırlanıyorlar kii maltadan luxemburgdan romanyada topcu almıyorlar afrıka kokenlı oyuncu tarıyorlar ve belcıkada pılot takımları var orda pişiriyorlar

Yok böyle iyiyim ustam orta dünya falan takılıyorum ben.Sen git geliriz:)

olay orta doguda artık avrupa oraya kayıyor bs-ence farklı bır merıdyendesın olm bak sen yasıyormusun emınmısın kontoorol et nefes alver gıt aılene de teyıt ettır

getırdıgı oyuncuların cogu alt yapıya gelıyor ve orda cok profesyonel bır sekılde gelcege hazırlanıyorlar kii maltadan luxemburgdan romanyada topcu almıyorlar afrıka kokenlı oyuncu tarıyorlar ve belcıkada pılot takımları var orda pişiriyorlar

O dalga geçtiğin Romanya takımı Türkiye'den hiç de aşağı kalır yanı yok bence..

O dalga geçtiğin Romanya takımı Türkiye'den hiç de aşağı kalır yanı yok bence..

eskıden evet komınızm ykıldıktan sonra çavuşesku dusuruldukten sonra olay bıttı,bırtek mutuyu cıkarabıldıler baska yok.neden bılırmısın yugoslavya sscb bak ben bunları dagılmadan once yemınle cok ızledım ekollerdı ama dagıldılar olay bıttı.komınızmı hıc desteklemememe ragmen spora ınanılmaz olumlu katkıları olan bır yapıya sahıp dısıplınlı ve ıyı sporcular cıkarırdı zamanında romanya dahıl saydıgım blok ulkeler.hagı mesela komınızm donemınde yetısmıs bır oyuncuydu ayrıcada subaydı örn.

Dj Ercik'ten beri toplum böylesini görmedi.

Dün akşam pek izleme fırsatımız olmasa da topu ayağına aldığında kalitesi olan bir oyuncu olduğunu gösteriyor gibiydi Stancu, forumdaki arkadaşlar ne düşündüler acaba diye özellikle bu konuya girdim ve Stancu dışında herşeyden konuşulmuş yani sağlıklı bir görüş göremedim açıkçası

Aranan kan degil maalesef. 70'den sonra Anil veya Aydın degil Stancu girer tek farkta bu olur. Galatasaray cok sıradan bir takım oldu. Sivasspor bile dün aksam sonradan Kamanan, Enaramo giriyorsa. Stancu icin söylenicek fazla birsey yok.

cengiz'i biter, görkem'i başlar allah bize sabır versin ne diyelim.

eskıden evet komınızm ykıldıktan sonra çavuşesku dusuruldukten sonra olay bıttı,bırtek mutuyu cıkarabıldıler baska yok.neden bılırmısın yugoslavya sscb bak ben bunları dagılmadan once yemınle cok ızledım ekollerdı ama dagıldılar olay bıttı.komınızmı hıc desteklemememe ragmen spora ınanılmaz olumlu katkıları olan bır yapıya sahıp dısıplınlı ve ıyı sporcular cıkarırdı zamanında romanya dahıl saydıgım blok ulkeler.hagı mesela komınızm donemınde yetısmıs bır oyuncuydu ayrıcada subaydı örn.

Yugoslavya zaten komunizim döneminde parladı.İster olimpiyatlarda ister futbol ve basketbolda heryerde 1 numaraydı.

Stancu daha ilk maçında bende olumlu izler bıraktı.Bu daha başlangıç.Yeni Adrian Ilie'miz hoşgeldi,sefa buldu :)

Pino,Stancu. Arda dan cok bu oyuncular bize para kazandirabilir.

Bursa maçında İlk 11 de başlasın...İlk maç için olumlu geldi yaptığı hareketler dikine oynaması...Alışınca takıma daha da iyi olacak...

[video=youtube;szX7XmK_W74]https://www.youtube.com/watch?v=szX7XmK_W74[/video]

Geri
Üst Alt