Cevap: #28 Bogdan Stancu

Anlasabileceginiz bir sekilde tartisalim, devam >>>

Uzun zaman oldu. Forvet ama nereye koysan oynar. Koşmaktan üşenmeyen, hızlı, mücadeleci, taraftarı coşturacak cinsten. Keita etkisi geliyor.

Devre arası alınan oyuncuların tek kaliteli olanı ama verilen para biraz fazla gibi

Hakan baltanın sezon boyunca kesemediği topları,sol beke gelip kesti.Hagi sol açık olarak başlattı adamı,hagi nin pozisyon fantezileri ne zaman bitecek bilmiyorum.

Yahu vasat diyenler,stancu bu maçta vasatsa diğer oyunculara hangi tabiri uygun görüyorlar acaba?

Yani şu izlediğim maçta Stancu eleştiriliyorsa hakkaten diyecek bişey yok.Adam topu ayağına alınca insan ister istemez heyecanlanıyor, kesin bu adam şimdi bişey yapar diye.Ki yapmayada başladı.Bu bile ne kadar kaliteli oldugunu gösterir.

İyi futbolcu ama cok kaliteli veya üst düzey demek suan icin asırı olur. Belki ilerleyen dönemlerde biraz daha gelistirir kendini. Bu kadro icinde elbet ki farkı ortaya cıkacaktır. Ama asla ilerde bir barca , manchester , inter gibi takımların formasını giymesini kimse beklemesin .

Çok güzel gol attı, çok güsel gol pası verdi ama Kazım değerlendiremedi, en azından çok iyi niyetli ve çok istekli.Bu bile yeter.

kalitesini bilmiyorum da acayip verimli bir oyuncu. tıpkı culio gibi.

ben cok begendim stancu yu mükemmel de bi gol atti daha da iyi olacagina inaniyorum

Goldeki vuruş tekniği mükemmeldi top aşağı doğru falso aldı süperdi

Cok iyi oyuncu. Adam defansa bile gelip pres yapti yahu. 90 dakika hep kostu. Müthis de bir gol atti. Böyle devam Stancu

Geri
Üst Alt