Cevap: #28 Bogdan Stancu

stancuya verecegim parayı emenikeye hatta üzerine biraz daha ekleyerek verir alırdım ,stancuymuş, hagi emenikeyi istememiş,kimse kusura bakmasın ama stancu emenikenin yarısının yarısı olamaz..

takım kötü stancu buna remen iyi oynuyor. gaziantep kadar press yapamadık maçı izlerkem çıldırdım resmen... yinede stancunun galatasaray'a çok şey katacağına inanıyorum.

stancu-emenike

şu ikili ligi sallardı.

Stancu`nun yanina saglam bir santrafor lazim. O zaman Stancu`nun da performansi artar...

stancuya verecegim parayı emenikeye hatta üzerine biraz daha ekleyerek verir alırdım ,stancuymuş, hagi emenikeyi istememiş,kimse kusura bakmasın ama stancu emenikenin yarısının yarısı olamaz..

Bu kanıya nerden vardın.Kaç kere izledin Stancuyu.Bir kere ikisi farklı oyuncular Emenike gücünü ve hızını kullanan bir adam.Son vuruşları Stancu kadar iyi değil.Stancu ise hem hızlı hem teknik son vuruşlarıda iyi olan bir adam.Bu yıl bitince Stancunun yaptıklarını görünce bu dediklerini hatırlatırlar.

Gazetedeki haberler doğruysa , sezon başında Bank Asydan Mersin İdman .yurdu istemiş Stancuyu ve bedeli 300 bin euroymuş ama pahalı gelmiş almamışlar . Cimbom isteyince oldu 6 milyon euro bilmiorm belk çok faydalı olucak ama çok para verdik GİOVANNİ DOS SANTOS bile 5 milyon euroydu ben bu transfer strtejilerinin pek mantıklı oldugqunu düşünmüyorum çok acele edilio . Mesala bu işi tamamen Scout ekibine bırakmamız lazım ama yok illa transferi Hagi ve Adnan Sezgin yapıcak.

O zmn niye 15 kişilik scout ekibi aldık ne iş yapar bu adamlar . Madem Adnan Sezgin bu 15 adamı yok sayıp Hagiyle kafa kafaya vericek kafalarına göre 300 binlik adama 6milyon vericekler ne gerek var Scout ekibe hatta ne gerek vardı Rijkaarda ...

Bu kadar taraftarı ümitlendirdiniz Total futbol diye Rijkaard gelince hepimiz yerimizden oynadık ama bütün işi yüzünüze gözünüze bulandırdınız ve panikle kime sarılıcağınızı şaşırdınız ah ah ah yanarım giden paralara yanarım yazık

ne geyikmiş ya geçen sezon 14 gol atan 22 yaşındaki oyuncuyu steaua 300 bin euroya bırakıyor. bu sene de 17 gol atmış ilk yarıda ligde gol kralı nereye alıyor mersin? büyük takımlar isteyince fiyatın arttığı doğrudur ama bu kadar da olmaz!

ne geyikmiş ya geçen sezon 14 gol atan 22 yaşındaki oyuncuyu steaua 300 bin euroya bırakıyor. bu sene de 17 gol atmış ilk yarıda ligde gol kralı nereye alıyor mersin? büyük takımlar isteyince fiyatın arttığı doğrudur ama bu kadar da olmaz!

Kesin diye belirtmedim zaten dikkat edersen ama Mersin İdman Yurdu klüb başkanıda bugun açıklama yaptı .

Farkındaysan orda değinmek istediğim nokta farklydı

Gazetedeki haberler doğruysa , sezon başında Bank Asydan Mersin İdman .yurdu istemiş Stancuyu ve bedeli 300 bin euroymuş ama pahalı gelmiş almamışlar . Cimbom isteyince oldu 6 milyon euro bilmiorm belk çok faydalı olucak ama çok para verdik GİOVANNİ DOS SANTOS bile 5 milyon euroydu ben bu transfer strtejilerinin pek mantıklı oldugqunu düşünmüyorum çok acele edilio . Mesala bu işi tamamen Scout ekibine bırakmamız lazım ama yok illa transferi Hagi ve Adnan Sezgin yapıcak.

O zmn niye 15 kişilik scout ekibi aldık ne iş yapar bu adamlar . Madem Adnan Sezgin bu 15 adamı yok sayıp Hagiyle kafa kafaya vericek kafalarına göre 300 binlik adama 6milyon vericekler ne gerek var Scout ekibe hatta ne gerek vardı Rijkaarda ...

Bu kadar taraftarı ümitlendirdiniz Total futbol diye Rijkaard gelince hepimiz yerimizden oynadık ama bütün işi yüzünüze gözünüze bulandırdınız ve panikle kime sarılıcağınızı şaşırdınız ah ah ah yanarım giden paralara yanarım yazık
300 bin euro yarım sezon için kiralama bedeli.Bonservisi değil.Yazı yazmadan önce araştırsaydın keşke.

300 bin euro yarım sezon için kiralama bedeli.Bonservisi değil.Yazı yazmadan önce araştırsaydın keşke.

Sezon başında hiçbir klübün yarım sezonluk oyuncu kiralıyacagını sanmıyorum ama araştırmadım zaten farkettiysen Gazetelerde yer aldığı şekilde yazdım .

Fakat benim değinmek istediğim nokta farklı arkadaşım transfer politikasına değindim biraz ana fikri buydu

bir de garip olan şey, geçen sene bank asyada oynamış ondan önce afrikada takılan emenikeyi almamızı isteyen taraftarın romanyanın en önemli takımının emenikeyle hemen hemen aynı yaştaki ve ilk yarıda 16-17 gol atmış oyuncusunu aldığımızda romanyadan 5.sınıf oyuncu getiriyor hagi denmesi. Stancu avrupa liginde gol atarken emenike bank asyada gol atıyordu. nasıl 5.sınıf anlamıyorum

Hagi 'nin Emenike 'yi istemediği haberi hangi gazetenin haberi?

ben stancu nun GS de başarılı olan Rumenler kategorisine gireceğine inanıyorum. bi de başarısız Rumenler kategorisi var evlerden ırak

2 macta da cok etkili oynayinca kapagi takti bazilarina Stancu. Dolayisiyla medyada da karalama haberleri gecikmemis. Hic sasirmadim. Ama bugün yine kapagi takacak Stancu bazilarina. Oynadikca susarlar. Baros´ta sustuklari gibi, Kewell´da sustuklari gibi, Neill´de sustuklari gibi, Ribery´de sustuklari gibi. Önemli olan performans sergilemesi. Gerisi Stancu´yu gelir gelmez baski altina alip, performansini düsürme cabalaridir. Oyunuyla susturacak insanlari. Baska care yok. Cünkü bizim medya gücümüz maalesef yok.

Ayni medya kimsenin tanimadigi Stoch ve Dia´yi gelir gelmez müthis yetenek konumuna soktu ama. Bu oyunculari Galatasaray almis olsaydi cok farkli bir yaklasim olurdu. Stancu´ya yaklastiklari gibi. Stancu´yu Fenerbahce almis olsaydi yine cok farkli bir yaklasim olurdu. Son yillarin en büyük yetenegi konumuna sokarlardi. Galatasaray´in oyunculari dike dike kabul ettirmenin disinda yapacagi birseyi yok maalesef.

İnş bugün yine güzel bi gol atarsın uzaktan sert şut veya çok teknik bir vuruşla gola atarsın.Eğer bugün de atarsa Stancu havaya girer golleri sıralar tekrardan.

Bu adam tüm saha pres yapiyor 4-5 kere hakan baltanin kapmasi gerek toplari kapti 50-60 kere arkaya geler ve bunu 4-5 kere yapti...

acaba santrafor oynasa dahami etkili olur ?

Geri
Üst Alt