Cevap: #28 Bogdan Stancu

Galatasaray için bazılarının bir türlü gösteremediği gayreti 2 maçta gösteren adamın milliyeti sorgulanmaz. Türk olup ta aldığı paraları haketmeyen onca adam var. Saygı duymak lazım.Adamın bonservisinin 3'te 2'si, bazı futbolcuların önceki senelerde aldığı maaşlardı unutmayalım.

Adam genç ve çok yönlü. Çıtkırıldım ve aylarca hadi şu maç patlama yapsın, aman düşmesin, aman üzülmesin diye ahlar vahlar ettirecek 10 numaradan çok öte işini yapıyor geldiği günden beri. Saygı duyulacak futbolcu.

O bişe değil defansa geldi kaç kere top kaptı takım atağa cıktı.Balta 90dk da yapamadığını 10dk da yaptı Stancu

adam kendini göstermek icin hakan baltanın acıklarını bile kapatıyo. kesinlikle kaliteli bi topcu. vurus stilinden belli. üst düzey bir gol attı antep macında..

Yalçın Dümer neyi bildi ki bunu bilecek sallamış o zaman. Ben başkan kendi ağzıyla dedi sandım Adnan Polat 'a yüklenecektim taraftarın önüne Hagi 'yi atıyor diye.

Emenike'nin menajerinin radyospor'a açıklaması vardı o konuda,belki araştırırsan bulabilirsin hocam.Yalan bi olay değil yani.

Geçen maç içime doğdu bugünde diyorum Stancu gene atacak..

Solda oynamasa dahada iyi olucak ama yinede elinden geleni yapıyor golünüde attı.

Uzun sure GS'ya faydasi dokunur.Zira kumasi iyi, gelecek için umitliyim

sert ve isabetli sutlari var. nerede durmasi gerektiginide biliyor. ayrica pres yapmasida cok iyi. tek sorunu arkasinda ayhan-baris-sarp gibi oyuncularin olmasi.

Pino dan yüz kat daha iyi en azından nerde şut çekeceğini biliyor ve şutları daha etkili pino gibi gereksiz şut çekmiyor ayrıca pinodan daha iyi bilekleri

Geçen sene Keita heyecanlandırıyordu beni, bu sene Stancu. Çok iyi oyuncu. Shevchenko 'ya benzetiyorum.

helal olsun

Geri
Üst Alt