Cevap: #28 Bogdan Sorin Stancu

hagi gittikten sonra acaba kalmak ister mi takımda? bence çok yetenekli bir oyuncu önümüzdeki sene çok faydalı olacaktır

Birkaç sayfa önce "Baros'un bitiriciliği iyi değil" dediğini gördüm, bitiriciliği Baros'tan iyi 3 tane aktif futbolcu sayar mısın? Bitiriciliği diyorum yalnız, sadece bitiricilik.

inzaghi,higuain,milito derim ben olsam. Ama bu demek değil ki Baros'un bitiriciliği iyi değil. Kim demiş onu asdfljhasdf.

Birkaç sayfa önce "Baros'un bitiriciliği iyi değil" dediğini gördüm, bitiriciliği Baros'tan iyi 3 tane aktif futbolcu sayar mısın? Bitiriciliği diyorum yalnız, sadece bitiricilik.

Falcao,Soldado,D.Bent bu ne şimdi.Ben Baros'u beğenmiyorum diye birşey demedim.Ayrıca Baros'un bitiriciliği oldu olası vasattır.

Falcao,Soldado,D.Bent bu ne şimdi.Ben Baros'u beğenmiyorum diye birşey demedim.Ayrıca Baros'un bitiriciliği oldu olası vasattır.

Dogru diyor. Baros golü koklayan, dogru yerde ve dogru zamanda biten, fakat bitiriciligi mükemmel olmayan bir oyuncu. Aksi taktirde Türkiye'ye getiremezdik zaten.

Piyasası var en azından 1 sene daha denenir en kötü olmazsa satılabilir..

Baros iyi forvettir ona lafım yok da Baros'dan iyi bitirici tonla forvet sayarım.

Klose, Villa, Forlan, Etoo, İbrahimovic, Rooney, Berbatov... uzar gider bu liste.

Hatta yakınlarda Semih Şentürk falan da var.

Baros iyi forvettir ona lafım yok da Baros'dan iyi bitirici tonla forvet sayarım.

Klose, Villa, Forlan, Etoo, İbrahimovic, Rooney, Berbatov... uzar gider bu liste.

Hatta yakınlarda Semih Şentürk falan da var.

Villa, eto felan hepsi tamam ama Semih Baros dan daha iyimi? Semih bir "poacher" yani ceza sahasinda top bekler ve bos kaleye atar. Kac kez calim atip gol attigini gordun? Baros 1-1 birlerde cok iyi. Sakatliklari olmasa her sene gol krali olurdu.

Semih top saklama, paslasma, verkac, oyun zekasi olarak Baros'u katlar. Semih kadar etkili bir joker zor bulunur. zekasiyla, teknigiyle tam bir tehdit.

Semih top saklama, paslasma, verkac, oyun zekasi olarak Baros'u katlar. Semih kadar etkili bir joker zor bulunur. zekasiyla, teknigiyle tam bir tehdit.

9kattat_cikolatali_resim.jpg

Geri
Üst Alt