Cevap: #28 Bogdan Sorin Stancu

Stancu konusunda tartısılan konuya bak

Stancu su haliyle formayı haketmiyor ama suan satılıga cıkarsan en fazla verilecek ücret 2.5 olur

Umarım seneye toparlanır

Her kafadan bir ses çikmis, bu konuya açiklik getirmek lazim. Semih Baros'u katlar falan demek saçmalik olur ama kesinlikle ondan asagi kalir yönü yok.

Seneye 2 tane çift yönlü orta saha ve kalteli sol ve sağ kanat alınırsa stancu iyi performans gösterir.

"bogdan" bir oyuncu dersem abarti olur..

lakin bu formaya layik degil.

"bogdan" bir oyuncu dersem abarti olur..

lakin bu formaya layik degil.

Son vuruşları yetersiz tek eksiği o,top saklama kabiliyeti var,gezici bir oyuncu,süratli de,adam kaosun içine gelmiş..

Çok müthiş performans beklemiyorum takım iyi olunca Stancu'nun kötü olduğunu pek görmedim,çünkü takım zaten hiç iyi değildi,birde adamı mevkisinde izlediğimiz her maç çok iyi oynamış bu adam..

Bunuda düşünmek gerek..

Sen de bu tarz yorumlarinla akla ve mantiga tam bir tehditsin.

bir tane dise dokunur yorumunu görmedim. isin gücün milletle jb gecmek. Alex Semih diyor, Arda Semih diyor, adam oynadigin maclarin 90% da direk skora katki yapiyor ama bazilarina göre kötü oyuncu. Ayrica ben Baros'a kötü oyuncu demiyorum. Semih'in ondan iyi oldugu özellikleri saydim. Baros'da ona göre savunmayi daha iyi yipratir, aralara kacar vs.

sezon sonu kesinlikle yollar ayrilmali...

alicisi yoksa 300.ooo dolara mersin idman yurduna kiralasinlar...

zararin neresinden dönsen kardir..

bu adam ne gol atar ne mac cevirir...

zapatanin en iyi kaleci oldugu ülkede bende minimum 15-20 gol atarim

Çok etkisiz oynuyor bence , son vurus yok , adam gecme yok top teknigi iyi degil , yinede yedek forvet olarak tutulabilir takımda...

Yanlisim varsa düzeltin ama bu adam bana klasik acik alan oyuncusu gibi geliyor, ne zaman kapali defanslara karsi oynasak cok etkisiz.

Çok etkisiz oynuyor bence , son vurus yok , adam gecme yok top teknigi iyi degil , yinede yedek forvet olarak tutulabilir takımda...

ayni zamanda cok yavas, hava hakimiyeti yok...

yahu bu adamda hic birsey yok...

attigi golleri youtube'dan izleyin hep kale cizgisinin önünde dokuynuro..

1-2 de serbest vurustan var

digerleri zaten penalti...

ozaman da dedim simdi de diyorum..

tez kalemi kirilmali

tutulamaz yabancı kontanjanını işgal etmiş olur.

aynen

ilk geldiğinde demişdim , acık secik net bir romen kazıgı , klübe toplam maliyeti 10 milyon euro..

geldiği klupteki gollerini çok merak ettim acaba penaltıdan ve boş kaleyemi attı gollerini?

Geri
Üst Alt