Cevap: #28 Bogdan Sorin Stancu | Orduspor'da Kiralık

Zaten satın alma opsiyonuyla kiralandı. Culio geri alınmamalı, bu sene de oynayabileceğini düşünsekte, ileriki yıllarda takımda yer alamayacaktır nasıl olsa.

Orası öyle ama şu an kadroda olsa iyi olurdu. Neyse artık, sağlık olsun.

Oynamayan Ayhan'ı, Aydın'ı takımda tut oynatma. Geçen sezon tek başına birşeyler yapmaya çalışan Culio'yu takımdan gönder olacak iş değil. Arda gitseydi kalsaydı bunlar hikaye dar vizyonluluk var. Hatırlayın çok uzun zamandır çift yönlü ortasaha arıyorduk, Culio aldık ve hemen gönderdik. Yabancı kontenjanı dolu olsa neyse anlarım, yada yerine daha iyisi alınsa anlarım ama bu biçimde gönderilmesi skandal. Ilk 11 oyuncusu olarak değil kadro genişliği için bile tutalabilirdi takımda.

Stancu penaltıdan yazmış Ankaragücü'ne.

Gol atmaya alışıyor.

Büyük takımda oynamak çok zor,en basiti size basan defans sayısı biranda iki katına çıkıyor..

Daha fazla markaj yiyorsunuz,daha sert oynuyorlar..

Tek fark bu sanırım..

Küçük takımların büyük oyuncusu Stancu. Galatasaray'da bir cacık olmaz bu oyuncudan aldanmayın.

bencede bizde oynayacağını sanmıyorum

30249919116332429268114.jpg

Edit: Fotonun boyutu büyütüldü.

adam oynuyor. büyük takim oyuncusu dedigimiz Baros'tan daha fazla is yapardi. allahtan opisyonu yok adamin Culio gibi yoksa onuda kaptirmistik Ordu'ya.

Sezon sonu gelsin yedek de dursun zaten sorun yapmıyor aldığı ücret fazla değil.

7 mac 4 gol 2 asist

20 gol 5 asist civarı bir performans sergilerse gelecek sezon takımda kalabilir.

Bence Baros'dan faydalı olur.

Ben gönderilmemesi taraftarıydım. Kendine güvenini kazanıp, bize yararı olacağı görüşündeyim. Umarım bu formunu sürdürür..

Leblebi gibi gol atıyor seviniyorum iyi paraya okuturuz stancu'dan bize topcu olmaz. Attıgı gollerde bos beles toplar hep

15 gol ustu atarsa olabilir... Ama Culio gelsin

Culio ile beraber gelsin.

Başlığı görünce ulan dedim adam gol olmayan haftada bile gol attı galiba. Culio ile birlikte geslin demiş arkadaş katılıyorum. Özelliklede Culio kısmına.

Geri
Üst Alt