28.Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması I Şampiyon Muhammed Safa Eker!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seninde balonun söndü bakıyorumda :D

Taptap

Benim gayem yarışmadaki güvenliği sağlamak ve bütün paralel yapıları yıkmak. Gördüğün gibi paralel yapı yıkıldı. Kedi lobisi başkanı olan Arda abi de yavaş yavaş etkisiz hale getiriliyor. Bunlar nasıl ve kimin sayesinde oldu sandın? :cigara:

Edit: Senin de koltuğun yakında sallanır merak etme. Arkanda derin GSC olmasa çoktan almıştım kelleni.

Benim gayem yarışmadaki güvenliği sağlamak ve bütün paralel yapıları yıkmak. Gördüğün gibi paralel yapı yıkıldı. Kedi lobisi başkanı olan Arda abi de yavaş yavaş etkisiz hale getiriliyor. Bunlar nasıl ve kimin sayesinde oldu sandın? :cigara:

Edit: Senin de koltuğun yakında sallanır merak etme. Arkanda derin GSC olmasa çoktan almıştım kelleni.

paralel lobiyi yıktım diyen adama bak düzenlediği tek yarışmada paralelciler ilkkez ilk 3 yaptı :asd: :asd: :asd: :asd: :asd:

Aşk olsun Uğur. Ne biçim konuşuyorsun abin hakkında ? Balon falan ne oluyor Uğur. Sen ki fişek gibi delikanlıydın. Lütfen bu oyunlara gelme.:nargile:

Eğri oturup doğru konuşalım.Hangi yarışmada ilk 3'e girdin?Benim bile 2.liğim var.:trollfacce.gif:

Kariyer rekorum 14.lük değil bi kere :coffee:

ha pardon 11. lik

Jake-Gyllenhaal-Laughing-In-Donnie-Darko-Gif.gif

@Aslan Türkoğlu

Kardeşim yazdıklarını çok müteessir bir şekilde okuduğumu belirtmek isterim evvela.

Ama senin yaptığın büyük bir hata var ki, bir tarafı yanına çekmen lazım.

Emrah'a kılıç çek.

Paralel Yapı'ya savaş ilan et.

Kedi Lobi'sini deşifre et. (Ki kendileri DERİN GSC)

Farkındaysan forumda ağırlığı olan hangi grup varsa hepsine isyan durumundasın. :D

Senin bir lobiye ihtiyacın var evvela.

Unutma ''bir taraf olmayan, bertaraf olur bu ülkede'' :D

@Emrah Yıldırım ödüllerimi verde yatıcam artık yarın iş var

edit. doğru ya 4.oldum alışkanlık olmuş işte son 1 aydır :rugby:

Eğri oturup doğru konuşalım.Hangi yarışmada ilk 3'e girdin?Benim bile 2.liğim var.:trollfacce.gif:

Derece yapmak isteyen kim? Zaten Tolga, Serkan gibi adamlar derece ödülleri kapa kapa yöneticilere karşı bir ön yargı yarattı. Maksat halkı ezmemek. Halkım son sıralardayken ben nasıl derece yapmayı düşünebilirim :31:

Derece yapmak isteyen kim? Zaten Tolga, Serkan gibi adamlar derece ödülleri kapa kapa yöneticilere karşı bir ön yargı yarattı. Maksat halkı ezmemek. Halkım son sıralardayken ben nasıl derece yapmayı düşünebilirim :31:

:2aloh1: O zaman yarışmalara neden katılıyorsun ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt