28.Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması I Şampiyon Muhammed Safa Eker!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Derece yapmayı özledim lan.

19. olmuşum teşekkürler.

@Aslan Türkoğlu

Kardeşim yazdıklarını çok müteessir bir şekilde okuduğumu belirtmek isterim evvela.

Ama senin yaptığın büyük bir hata var ki, bir tarafı yanına çekmen lazım.

Emrah'a kılıç çek.

Paralel Yapı'ya savaş ilan et.

Kedi Lobi'sini deşifre et. (Ki kendileri DERİN GSC)

Farkındaysan forumda ağırlığı olan hangi grup varsa hepsine isyan durumundasın. :D

Senin bir lobiye ihtiyacın var evvela.

Unutma ''bir taraf olmayan, bertaraf olur bu ülkede'' :D

Alpayım lobinin en büyüğü bende zaten. YGT la bu. Boru mu? Üyeleri kimler, şu anda nasıl projeler üzerinde çalışıyorlar, açıklasam aklınız hayaliniz durur. Ama gizlilik çok önemli. Sistemimiz tıpkı masonizm gibi yürütülüyor. Ben sadece buzdağının görünen yüzüyüm. ;)

Git 4.lüğünü kutla..

resim.png

Bu kara leke yarışma tarihinden silinmeyecek.

14.lükler senın olsun kara leke ve şampiler benım :D

Derece yapmayı özledim lan.

19. olmuşum teşekkürler.

Murat Abi şarkı ismi vermese şarkın ilk 5'ti panpa.

Sen orada reaksiyon verip yönlendirme yapmayalım dediğin için millet vermemiş olabilir.

Çünkü sen, ben ve Arda Abi'nin tek şansı deşifre olmadan yarışmak bu yarışmada derece yapmak için. :)

Strateji yapanlar ve şarkıları dinlemeyenler :p yüzünden katılmaya ara vericem artık, zaten talep arttı biraz da başka üyeler katılsın.

@Burak Pakdemir

Kardeşim senden film/dizi üzerine her türlü formatta yarışma bekliyorum, daha öncekinin aynısı yada farklı formatında devamı gelsin:)

Neyin totemini yapıcam ilahi Burak:)

Güzel oluyor o formattaki yarışmalar, hem değişikte oluyor

Tamamdır Abi isteyin yeter , Fazla baymadan arka arkaya yapmayan tabi sizde isterseniz yaparız yani işimiz yok :D ben bi moddaşlarımlada istişare ederim sizlede ederiz yine bi formatta yaparız :encouragement:

Yaparız Hatta Yabancı Sinema Sektörünüde dahil ederiz ama Çeviri-Alt Yazı-Spoiler-Dublaj-Zayıf İngilizce

Problemleri çok büyük şekilde karşımıza çıkar türk sektörü gibi olmaz :D yakın zamanda yaparız o zaman inşallah :D

Yabancı da sorun çıkar Türk konseptinde devam et :D (aklımda sahneler var değiştirme ;))

Puanlamayı takip etmek için çok kısıtlı zamanım vardı. Puanlama sürecine 1-2 mesajımla ve beğenilerim ile katılabildim. Son puana bakar bakmaz da çıkmak durumunda kaldım zaten. :)

Bana puanlarını veren:

@Faruk Yavuz

@Tanju Kayhan

@Serkan Şakrak

@İsmail Çakır

@Aslan Türkoğlu

@Tolga Aybakan

@Ismail ARIK

@Kemal Bulur

@Caner Paşa

@Buğra Ay

@Furkan KAN

@Uğur İz

@Cenk Yelkenci

@Ömer Tuğrul Yılmazer

@Özgür Aslan 'a sonsuz teşekkürler...

@B. Arda Aycan 'a özel teşekkürü bir borç bilirim. Zira bundan 3-4 yarışma önce "80'lerden henüz yarışmamış ne kadar da çok efsane şarkı varmış." Şeklinde bir mesaj atarak bende jetonu düşürmüştür kendisi. :) Onun da payı var yani. Teşekkürler abi... :)

Ayrıca tebriklerini ileten ve yarışmaya katılan herkese ve son olarak yarışma organizatörü @Emrah Yıldırım abiye teşekkürler... :)

Bu arada 1000. beğenim bu mesaja gelecek sanırım(şu an 999). 1000. beğeniyi atan kişinin bir süre boyunca bütün mesajlarına ne olursa olsun beğeni atacağımı belirteyim. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt