28.Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması I Şampiyon Muhammed Safa Eker!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada ben başka bir şarkıyla katılacaktım. Başlık açıldığında mobildeydim aklıma adı gelmedi birden, arabadaki cd'de bu çalıyordu bu olsun dedim :D

Asıl niyetli olduğumla katılsam 16. falan olurdum gene.

Biz bitti demeden bitmez abi.

Gerçi bu yarışma yönetici lobisinden aldığım toplam puan 0, kıllanmadım desem yalan olur, sen de böyle söyleyince. :)

Ama her şeyin çaresi var bizde. :D

Hiç yakıştıramadım sana Alpay. 40 yılda bir puan vermişim sana. Onu da görmezden mi geliyorsun? Sonra da neden puan vermiyorsun diye isyan ediyorsun. İşte bu yüzden vermiyorum puan sana. :mad:

Ben lobinin üyesi olmasam da yöneticiyim.

Bu arada ben başka bir şarkıyla katılacaktım. Başlık açıldığında mobildeydim aklıma adı gelmedi birden, arabadaki cd'de bu çalıyordu bu olsun dedim :D

Asıl niyetli olduğumla katılsam 16. falan olurdum gene.

Nostalji atan kazanır yarışı oldu Eurovision artık. :D

6 yarışmadır nostalji gittim sürekli en kötü bugün 8. oldum.

Ondan önce bilinmedik şarkı ile girdim 1 kere 4., 1 kere 6. cılık dışında üst sıralarda yer alamamıştım hiç. :)

Hiç yakıştıramadım sana Alpay. 40 yılda bir puan vermişim sana. Onu da görmezden mi geliyorsun? Sonra da neden puan vermiyorsun diye isyan ediyorsun. İşte bu yüzden vermiyorum puan sana. :mad:

Ben lobinin üyesi olmasam da yöneticiyim.

Abicim bugün bana çatmak için yer arıyorsun sen de. :(

Vasfiye fazla vermisim ya emrah yanlis yönlendirdi beni :@

Tapatalk

Vasfiye fazla vermisim ya emrah yanlis yönlendirdi beni :mad:

Tapatalk

Önce 3 verdim dedi sonra 1 verdim dedi sonra son anda değiştirdim 0 verdim dedi;

3+1+0=4

Yarışmaya şaibe karıştırdığını ''şifreli'' mesajlar ile itiraf etmiş şimdi verdiği 4 puanın lafını yapıyoo :disgust:.

2 günde bir yapıyonuz yeter ya :D Haxball yapalım o daha kısa sürüyo :D

sana yakışan bi jübile yap. patlat bu akşam kayıtları efsane ol.

unutma unutulanlar unutanları asla unutmazlar.

kayıtları al ve efsane ol.

Aga yazdığıma pişman etmeyin beni. :) Boş geçireceğim derken yani yarışmacı olarak yetecek kadar boş. Yoksa yarışma yapacak kadar da boş sayılmam. Hem sıra Tolga 'da. Onun üzerine oynayalım lütfen. Beni harcamayın.

Aga yazdığıma pişman etmeyin beni. :) Boş geçireceğim derken yani yarışmacı olarak yetecek kadar boş. Yoksa yarışma yapacak kadar da boş sayılmam. Hem sıra Tolga 'da. Onun üzerine oynayalım lütfen. Beni harcamayın.

kaybolmayı ve unutulmayı seçtin aziz dostum.

aslan-kedi.jpg

sende durum ne @Tolga Aybakan gibi mücadeleden kaçacak mısın? yoksa savaşacak mısın?

Sen nasıl bir uyanık çıktın Osman :p

Ayrıca yazık. Benim bildiğim Osman yarışma istedi mi alırdı. Şimdi herifler cevap bile yazmıyor sana. Ben en azından sebeplerimi yazdım.

yok ya eski hırs ve büyü yok layk isteyen yaptırır nasılsa. muhabbet peşindeyim ben.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt