- 30 Nisan 2012
- 12.348
- 6
- 343
yok ya eski hırs ve büyü yok layk isteyen yaptırır nasılsa. muhabbet peşindeyim ben.
Ee tabi sen de haklısın. İnsan iki kere üst üste şampiyon olunca doymuşluk sendromune yakalanıyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yok ya eski hırs ve büyü yok layk isteyen yaptırır nasılsa. muhabbet peşindeyim ben.
Ee tabi sen de haklısın. İnsan iki kere üst üste şampiyon olunca doymuşluk sendromune yakalanıyor.
sağda solda hocaydı baskandı formaydı transferdi diye birbirimizi yiyeceğimize yarışmalarda muhabbet oluyo enazından.neyse ya
Bana ne diyorsun aga?Ben de yarışmak istiyorum işte senin gibi.
ajıtasyonun dibine vurdum hala anlamadın
yap şu yarışmayı![]()
Gördüğün gibi, yarışma olması için bütün ekibi seferber ettim. Ama senin ekipten tık yok hala. Hiç baskı yapmıyorlar![]()
benım ekip başarıya doydu artık ya her hafta şampiyonluk her hafta derece olmuyor artık.
Alpay geldi geçen gün eski heyecanım yok farklı tatlar arıyorum farklı zevkler falan dedi
durdum şöyle bi baktım
biraz geriledim yine baktım
sonra yerdeki kürekle ağzına bi vurdum
nediyon len sen bana mı yürüyon dedim.,
zaten ondan sonrada bidaha foruma girmedi dikkat edersen 2 gundur forumda yok.
Olsun yeni bi Turnuva.
Bu sefer benim sevip sevmedim önemli degil..cogu kisi gibi artik Derece Yapma endeklsi sarki paylasacam.
Kazanma Stratejisi belli. Cok Tanilan bi sarki, mainstream,biraz nostaljik bi yapi(tarj veya 80-90 zamanlar)+ biraz duygusallik da olursa Al sana ilk3 derece Sarkisi.
Tanilan Sarki+Mainstream+Nostalji+Duygusal/Emotion = Ilk 3
#IAmReaday