28.Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması I Şampiyon Muhammed Safa Eker!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Puanlamayı takip etmek için çok kısıtlı zamanım vardı. Puanlama sürecine 1-2 mesajımla ve beğenilerim ile katılabildim. Son puana bakar bakmaz da çıkmak durumunda kaldım zaten. :)

Bana puanlarını veren:

@Faruk Yavuz

@Tanju Kayhan

@Serkan Şakrak

@İsmail Çakır

@Aslan Türkoğlu

@Tolga Aybakan

@Ismail ARIK

@Kemal Bulur

@Caner Paşa

@Buğra Ay

@Furkan KAN

@Uğur İz

@Cenk Yelkenci

@Ömer Tuğrul Yılmazer

@Özgür Aslan 'a sonsuz teşekkürler...

@B. Arda Aycan 'a özel teşekkürü bir borç bilirim. Zira kendisi bundan 3-4 yarışma önce "80'lerden henüz yarışmamış ne kadar da çok efsane şarkı varmış." Şeklinde bir mesaj atarak bende jetonu düşürmüştür kendisi. :) Onun da payı var yani. Teşekkürler abi... :)

Ayrıca tebriklerini ileten ve yarışmaya katılan herkese ve son olarak yarışma organizatörü @Emrah Yıldırım abiye teşekkürler... :)

Bu arada 1000. beğenim bu mesaja gelecek sanırım(şu an 999). 1000. beğeniyi atan kişinin bir süre boyunca bütün mesajlarına ne olursa olsun beğeni atacağımı belirteyim. :)

O şanslı kişi sen oldun de.

@Muhammed Safa Eker @Özgür Aslan @Tanju Kayhan tebrikler beyler.

Muhammed sen de az değilsin haa. Durdun durdun şampiyonluğu kaptın. O kadar ağabeyin varken yakıştı mı la sana şampiyonluk? :p

Şaka, şaka. Tekrar tebrikler kardeşim. :encouragement:

Vallahi Özgür onursalımız götürür diye düşünüyordum ben de şaşırdım açıkçası. :p

Ahalinin takdiri. :)

Not: Şimdi düşünüyorum da iyi ki bundan önceki iki yarışmayı kaçırmışım. :D

Vallahi Özgür onursalımız götürür diye düşünüyordum ben de şaşırdım açıkçası. :p

Ahalinin takdiri. :)

Not: Şimdi düşünüyorum da iyi ki bundan önceki iki yarışmayı kaçırmışım. D

Buarada benim bildiğim Özgür abi senin kendisini kıl payı geçmeni affetmeyecek. Tez zamanda rütben elden gidebilir kardeşim. Tetikte ol :P

Tekrar tebrikler, kardeşim. :)

Puanlamayı takip etmek için çok kısıtlı zamanım vardı. Puanlama sürecine 1-2 mesajımla ve beğenilerim ile katılabildim. Son puana bakar bakmaz da çıkmak durumunda kaldım zaten. :)

Bana puanlarını veren:

@Faruk Yavuz

@Tanju Kayhan

@Serkan Şakrak

@İsmail Çakır

@Aslan Türkoğlu

@Tolga Aybakan

@Ismail ARIK

@Kemal Bulur

@Caner Paşa

@Buğra Ay

@Furkan KAN

@Uğur İz

@Cenk Yelkenci

@Ömer Tuğrul Yılmazer

@Özgür Aslan 'a sonsuz teşekkürler...

@B. Arda Aycan 'a özel teşekkürü bir borç bilirim. Zira bundan 3-4 yarışma önce "80'lerden henüz yarışmamış ne kadar da çok efsane şarkı varmış." Şeklinde bir mesaj atarak bende jetonu düşürmüştür kendisi. :) Onun da payı var yani. Teşekkürler abi... :)

Ayrıca tebriklerini ileten ve yarışmaya katılan herkese ve son olarak yarışma organizatörü @Emrah Yıldırım abiye teşekkürler... :)

Bu arada 1000. beğenim bu mesaja gelecek sanırım(şu an 999). 1000. beğeniyi atan kişinin bir süre boyunca bütün mesajlarına ne olursa olsun beğeni atacağımı belirteyim. :)

Tebrikler :)

Bugün bahsettiğim 4 şarkıdan biri buydu, kazanmasına sevindim, hele senin kazanmana daha çok sevindim. :) Paralel yapıyı dağıtacağımızı söylemiştik bir önceki yarışmada :)

Diğer 3 şarkı da holding out for a hero, endless love ve nothings gonna change my love for you idi, kaçıncı oldular bilmiyorum ama. :)

Bugün bahsettiğim 4 şarkıdan biri buydu, kazanmasına sevindim, hele senin kazanmana daha çok sevindim. :) Paralel yapıyı dağıtacağımızı söylemiştik bir önceki yarışmada :)

Diğer 3 şarkı da holding out for a hero, endless love ve nothings gonna change my love for you idi, kaçıncı oldular bilmiyorum ama. :)

Teşekkürler abi. Biliyorsun bu işi. :)

Diğer üç şarkı sırasıyla 16 , 5 ve 2. olmuş. :)

:eek:

Olsun iyi yapmışım.

Bu hamle ile daha ölmedik şekil şekil parçalarla katılıp 17-18de takılıyorsak kendi tercihimizden mesajını vermişiz

Bitti artık, gereğini yapacağımızı söylemiştik ve yaptık :)

Biz bitti demeden bitmez abi.

Gerçi bu yarışma yönetici lobisinden aldığım toplam puan 0, kıllanmadım desem yalan olur, sen de böyle söyleyince. :)

Ama her şeyin çaresi var bizde. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt