- 16 Aralık 2011
- 7.572
- 3
- 313
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Puanlamayı takip etmek için çok kısıtlı zamanım vardı. Puanlama sürecine 1-2 mesajımla ve beğenilerim ile katılabildim. Son puana bakar bakmaz da çıkmak durumunda kaldım zaten.
Bana puanlarını veren:
@Faruk Yavuz
@Tanju Kayhan
@Serkan Şakrak
@İsmail Çakır
@Aslan Türkoğlu
@Tolga Aybakan
@Ismail ARIK
@Kemal Bulur
@Caner Paşa
@Buğra Ay
@Furkan KAN
@Uğur İz
@Cenk Yelkenci
@Ömer Tuğrul Yılmazer
@Özgür Aslan 'a sonsuz teşekkürler...
@B. Arda Aycan 'a özel teşekkürü bir borç bilirim. Zira kendisi bundan 3-4 yarışma önce "80'lerden henüz yarışmamış ne kadar da çok efsane şarkı varmış." Şeklinde bir mesaj atarak bende jetonu düşürmüştür kendisi.Onun da payı var yani. Teşekkürler abi...
Ayrıca tebriklerini ileten ve yarışmaya katılan herkese ve son olarak yarışma organizatörü @Emrah Yıldırım abiye teşekkürler...
Bu arada 1000. beğenim bu mesaja gelecek sanırım(şu an 999). 1000. beğeniyi atan kişinin bir süre boyunca bütün mesajlarına ne olursa olsun beğeni atacağımı belirteyim.![]()
@Muhammed Safa Eker @Özgür Aslan @Tanju Kayhan tebrikler beyler.
Muhammed sen de az değilsin haa. Durdun durdun şampiyonluğu kaptın. O kadar ağabeyin varken yakıştı mı la sana şampiyonluk?
Şaka, şaka. Tekrar tebrikler kardeşim. :encouragement:
Vallahi Özgür onursalımız götürür diye düşünüyordum ben de şaşırdım açıkçası.
Ahalinin takdiri.
Not: Şimdi düşünüyorum da iyi ki bundan önceki iki yarışmayı kaçırmışım. D
Yeni mod lar genelde şampiyon oluyor tesadüf mü ?
Puanlamayı takip etmek için çok kısıtlı zamanım vardı. Puanlama sürecine 1-2 mesajımla ve beğenilerim ile katılabildim. Son puana bakar bakmaz da çıkmak durumunda kaldım zaten.
Bana puanlarını veren:
@Faruk Yavuz
@Tanju Kayhan
@Serkan Şakrak
@İsmail Çakır
@Aslan Türkoğlu
@Tolga Aybakan
@Ismail ARIK
@Kemal Bulur
@Caner Paşa
@Buğra Ay
@Furkan KAN
@Uğur İz
@Cenk Yelkenci
@Ömer Tuğrul Yılmazer
@Özgür Aslan 'a sonsuz teşekkürler...
@B. Arda Aycan 'a özel teşekkürü bir borç bilirim. Zira bundan 3-4 yarışma önce "80'lerden henüz yarışmamış ne kadar da çok efsane şarkı varmış." Şeklinde bir mesaj atarak bende jetonu düşürmüştür kendisi.Onun da payı var yani. Teşekkürler abi...
Ayrıca tebriklerini ileten ve yarışmaya katılan herkese ve son olarak yarışma organizatörü @Emrah Yıldırım abiye teşekkürler...
Bu arada 1000. beğenim bu mesaja gelecek sanırım(şu an 999). 1000. beğeniyi atan kişinin bir süre boyunca bütün mesajlarına ne olursa olsun beğeni atacağımı belirteyim.![]()
Tebrikler
Bugün bahsettiğim 4 şarkıdan biri buydu, kazanmasına sevindim, hele senin kazanmana daha çok sevindim.Paralel yapıyı dağıtacağımızı söylemiştik bir önceki yarışmada
Diğer 3 şarkı da holding out for a hero, endless love ve nothings gonna change my love for you idi, kaçıncı oldular bilmiyorum ama.![]()
anaa derece yapmışım
Tebrikler
Bugün bahsettiğim 4 şarkıdan biri buydu, kazanmasına sevindim, hele senin kazanmana daha çok sevindim.Paralel yapıyı dağıtacağımızı söylemiştik bir önceki yarışmada
Diğer 3 şarkı da holding out for a hero, endless love ve nothings gonna change my love for you idi, kaçıncı oldular bilmiyorum ama.![]()
Teşekkürler abi. Biliyorsun bu işi.
Diğer üç şarkı sırasıyla 16 , 5 ve 2. olmuş.![]()
E söyledik yalan yok![]()
Güçlenerek döneceğimizden şüpheniz olmasın.![]()
Bitti artık, gereğini yapacağımızı söylemiştik ve yaptık![]()