- 11 Kasım 2012
- 13.476
- 3.300
- 1.198
Oynasın işte bu adamlar, boş yere para saçmasınlar stopere. Kimi alırsan al bundan iyi olma şansı yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Emrecan ve Korayın doğru eller elinde doğru yönlendirilmesi ile uzun yıllar bu bölgeyi garantiye alabiliriz.Umarım semih kaya dönemi artık bitmiştir.
arkasi güclü
kesinlikle bir dayısı yada amcası var katılıyorum yoksa bu kadar futbol yoksunu bi adama kimse tahammül etmez.
bence futbol yoksunu degil. Bana göre Problemleri söyle:
Gücsüz
koordinasyonsuz
tek hamle stoper
Semih ne zaman iyi oynar? yandakileri iyise. Hakan gibi, Emrecan gibi, CHED gibi iniziyatif (dogru yazilmismi?) alamiyor.
Hamle yapti yapti yoksa güle güle. Iste bunu degistirmesi gerek, YADA Ramos,Ched,Vidic gibi aga olmasi gerekiyor yaninda. Ama buda nereye kadar
Keşke senin kadar olumlu olabilsem semih hakkında ama maalesef hamleleri bile ofsayt adamın sadece sahada ismi var çok bariz yerinde bir ağaç olsa rakip forvetin dengesini abartısız olarak söylüyorum kat ve kat bozar.
Milli maçlarda gördük. Romen köylüleri bile tır gibi geçmişti bunun üstünden. Semih sadece hızlı onun haricinde hiç bi özelliği yok.Keşke senin kadar olumlu olabilsem semih hakkında ama maalesef hamleleri bile ofsayt adamın sadece sahada ismi var çok bariz yerinde bir ağaç olsa rakip forvetin dengesini abartısız olarak söylüyorum kat ve kat bozar.