Mehmet Yıldız
Tecrübeli Üye
- 6 Haziran 2012
- 6.485
- 58
- 323
bu oyununu gördükten sonra Semih iyileştiği zaman hatta Chedjou yarın geldiği zaman formayı giyemeyeceğini bilmek kötü
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
koray icin zamanında jurgen kloppun nasıl iyi şeyler söyledigi ortada o oldugu için yeni stoper istemiyorum demişti
bu sezon cok iyi bir performans sergilerse dortmund 7milyon euro karsılıgında geri alma hakkına sahip bu detay önemli
Semihten çok daha sağlam bir görüntü çizdi şimdiye kadar.Kesiciliği,ikili mücadelelerde ayakta kalması,hava topları her türlü Semihten daha üstün.Bursa maçında da Fernandao karşısında başarılı bir sınav verirse kolay kolay kesilmez bir daha.
Devre arasından sonra Hamza Hoca hakkında ben de soru işaretleri oluşmaya başladı.Adaletli ve cesaretli değil gibi geldi.Koray ve Sinan ı oynatmaya korkuyor.Umarım adaletli olurda Koray ve Sinan ı kaybetmeyiz.En gec Semihin döndügü an ya kulübeyi boylar ya da A2 ye geri döner. Ne yazik ki böyle olacak, Hamza Hocanin forma adaletine inanmiyorum ben acikcasi.
Devre arasından sonra Hamza Hoca hakkında ben de soru işaretleri oluşmaya başladı.Adaletli ve cesaretli değil gibi geldi.Koray ve Sinan ı oynatmaya korkuyor.Umarım adaletli olurda Koray ve Sinan ı kaybetmeyiz.
NTVSpor da Hamit ve Olcan ilk 11 de gibi gözüküyordu.Eğer doğruysa kesin puan kaybederiz.Bakalim pazar günü kimi oynatacak. Hamit veya Olcan oynarsa ama Sinan kadroda bile olmazsa o zaman görürüm ben.
NTVSpor da Hamit ve Olcan ilk 11 de gibi gözüküyordu.Eğer doğruysa kesin puan kaybederiz.
Kaleye bile gidemeyiz.Iki kanat da kagni gibi olur. Bursa güle oynaya kanatlardan gelir o iki dana ile oynarsak.
Forumun sorunu bu işte çok bilmişlikYUHHH..Hayatımda hiç bu kadar şuursuz bi mesaj görmediydim..Nerenizle izliyonuz maçı ?