#28 Koray Günter

bu oyununu gördükten sonra Semih iyileştiği zaman hatta Chedjou yarın geldiği zaman formayı giyemeyeceğini bilmek kötü

Çok iyiydi yine maşallah diyelim hava toplarına çıkıyor semih gibi tırsak değik.. kritik müdahalelerde çok iyi birebirlerde çok sakin..Umarım Chedjounun partneri koray olur bundan sonra

ADAMSIN , o pozisyonda semih yerlerde taklalar acardi sen dimdik durdun rakibi kestin !!! helal

Tek sucu evlat statüsünde olmamasi. Semih'ten eksigi yok fazlasi var.

adam bosuna almanya u17,19,20da oynamadi

koray icin zamanında jurgen kloppun nasıl iyi şeyler söyledigi ortada o oldugu için yeni stoper istemiyorum demişti

bu sezon cok iyi bir performans sergilerse dortmund 7milyon euro karsılıgında geri alma hakkına sahip bu detay önemli

koray icin zamanında jurgen kloppun nasıl iyi şeyler söyledigi ortada o oldugu için yeni stoper istemiyorum demişti

bu sezon cok iyi bir performans sergilerse dortmund 7milyon euro karsılıgında geri alma hakkına sahip bu detay önemli

para yok onlarda alamazlar

Her zaman dediğim gibi yabancı sınırı kalksa dahi ki kalktı , Galatasaray'ın as takımında oynayabilecek potansiyele sahip ender yerli futbolculardan.

Semihten çok daha sağlam bir görüntü çizdi şimdiye kadar.Kesiciliği,ikili mücadelelerde ayakta kalması,hava topları her türlü Semihten daha üstün.Bursa maçında da Fernandao karşısında başarılı bir sınav verirse kolay kolay kesilmez bir daha.

Semihten çok daha sağlam bir görüntü çizdi şimdiye kadar.Kesiciliği,ikili mücadelelerde ayakta kalması,hava topları her türlü Semihten daha üstün.Bursa maçında da Fernandao karşısında başarılı bir sınav verirse kolay kolay kesilmez bir daha.

En gec Semihin döndügü an ya kulübeyi boylar ya da A2 ye geri döner. Ne yazik ki böyle olacak, Hamza Hocanin forma adaletine inanmiyorum ben acikcasi.

En gec Semihin döndügü an ya kulübeyi boylar ya da A2 ye geri döner. Ne yazik ki böyle olacak, Hamza Hocanin forma adaletine inanmiyorum ben acikcasi.
Devre arasından sonra Hamza Hoca hakkında ben de soru işaretleri oluşmaya başladı.Adaletli ve cesaretli değil gibi geldi.Koray ve Sinan ı oynatmaya korkuyor.Umarım adaletli olurda Koray ve Sinan ı kaybetmeyiz.

Devre arasından sonra Hamza Hoca hakkında ben de soru işaretleri oluşmaya başladı.Adaletli ve cesaretli değil gibi geldi.Koray ve Sinan ı oynatmaya korkuyor.Umarım adaletli olurda Koray ve Sinan ı kaybetmeyiz.

Bakalim pazar günü kimi oynatacak. Hamit veya Olcan oynarsa ama Sinan kadroda bile olmazsa o zaman görürüm ben.

bu kim aga

bu adami basimiza siz musallat ettiniz gsc uyeleri

biraz seviyesi yüksek macda yetersiz oldugu belli olmus oldu böylelikce.
neyse belki ilerde gelisir.

Geri
Üst Alt