#28 Koray Günter

Oynasın işte bu adamlar, boş yere para saçmasınlar stopere. Kimi alırsan al bundan iyi olma şansı yok.

Iyi stoper.
Sans buldugu maclarda gayet iyi oynuyor

İyiydi ama Semih ve ya Chedjou gelince yedeğe çekileceğini bilmek kötü.

Bence abartmayalım umarım iyi olur. Kumaşı var malum.

Semih'İn de benzer performansları vardı. O kadar da gömmeyin :)

rize santraforsuz (kweuke) oynadı, haftaya fernandao'lu bir bursa'ya karsı daha net değerlendirme yaparız.

Emrecan ve Korayın doğru eller elinde doğru yönlendirilmesi ile uzun yıllar bu bölgeyi garantiye alabiliriz.Umarım semih kaya dönemi artık bitmiştir.

bende çok umutluydum ama forvetsiz rize bile kevgire çevirdi

haftaya fernando bunu kevgire çevirir

emrecan bundan daha iyi

kesinlikle bir dayısı yada amcası var katılıyorum yoksa bu kadar futbol yoksunu bi adama kimse tahammül etmez.

bence futbol yoksunu degil. Bana göre Problemleri söyle:

Gücsüz
koordinasyonsuz
tek hamle stoper

Semih ne zaman iyi oynar? yandakileri iyise. Hakan gibi, Emrecan gibi, CHED gibi iniziyatif (dogru yazilmismi?) alamiyor.

Hamle yapti yapti yoksa güle güle. Iste bunu degistirmesi gerek, YADA Ramos,Ched,Vidic gibi aga olmasi gerekiyor yaninda. Ama buda nereye kadar

bence futbol yoksunu degil. Bana göre Problemleri söyle:

Gücsüz
koordinasyonsuz
tek hamle stoper

Semih ne zaman iyi oynar? yandakileri iyise. Hakan gibi, Emrecan gibi, CHED gibi iniziyatif (dogru yazilmismi?) alamiyor.

Hamle yapti yapti yoksa güle güle. Iste bunu degistirmesi gerek, YADA Ramos,Ched,Vidic gibi aga olmasi gerekiyor yaninda. Ama buda nereye kadar

Keşke senin kadar olumlu olabilsem semih hakkında ama maalesef hamleleri bile ofsayt adamın sadece sahada ismi var çok bariz yerinde bir ağaç olsa rakip forvetin dengesini abartısız olarak söylüyorum kat ve kat bozar.

koray bu maç ve bu sezon görev aldıgı bütün maclarda cok iyi oynadı vasat bile degildi

güclü yer tutmasını biliyor pas atmayı biliyor

genc arkadaslar durduk yere saldırmıslar birden ama bu çocuk eğerki ısrar edilirse fazlasıyla ışık veriyor hic sırıtmıyor sahada

Keşke senin kadar olumlu olabilsem semih hakkında ama maalesef hamleleri bile ofsayt adamın sadece sahada ismi var çok bariz yerinde bir ağaç olsa rakip forvetin dengesini abartısız olarak söylüyorum kat ve kat bozar.

istedigi zaman iyi bozuyor adami . Ama maclara baktigin an görüyorsun ki Ched o macta mükemmel oynamis yada Telles (Ba,Emenike, Ilk Bursa maci)

Chedjou-Koray-Gökhan-Hakan-Emre-Semih en iyi ikinci stoperimiz.

rakip leşti ama yinede temiz oynadı semihten yetenekli olduğu malum kaç kere dedik balta koray idare eder forvet alın diye inatla almıyorlar allah akıl fikir versin

Milli maçlarda gördük. Romen köylüleri bile tır gibi geçmişti bunun üstünden. Semih sadece hızlı onun haricinde hiç bi özelliği yok.

Geri
Üst Alt