#28 Koray Günter

Koray'a bok atacam diye sacmalamaktan cekinmeyen güruh toplanmis yine basliga.

☆$☆

Ayağına hakimliğini bir biz göremedik anasını satim semih daha teknik bundan

Emre aşık mı koray mı? Tip olarak tabi

"Türkçe kuralları" değil, "imla kuralları" denir.
"Bu mesajda ki" değil, "bu mesajdaki" diye yazılır.
Madem imla kuralarına göre konuşuyoruz, cümlende yüklem yok. Yüklemsiz cümle olmaz.
Ya da madem imla kurallarına bu kadar dikkat ediyoruz, "semihin" değil "Semih'in" diye yazılır
Son olarak kurduğu cümleden senin çıkardığın anlam çıkmıyor. "Ama" diyerek aynı cümle içinde farklı bir durumdan bahsedeceğini anlatmış alıntı yaptığın arkadaş.

applause+alk%C4%B1%C5%9F.gif

Son düzenleme:
En azından artık stoperimizin teknik-taktik açıdan yeterliliği-yetersizliği tartışılıyor bunun dahi kıymetini bilmek lazım ,
bunlar geliştirilebilir şeyler çünkü ,,,,
toptan , rakipten tırsmanın korkmanın çekinmenin ezilmenin eder-tutar bir tarafı yok çünkü !

Şimdi birine karşı kıyas yaparken ikisininde artı ve eksilerini ortaya koyman gerekir korayın kafa topları zayıfta semihin çokmu iyi? koraydanda beter,ne ileri çıkışlarında nede defansda hava topu hakimiyetinden bahsedemessin. Kafa topu yüzdesi çok düşük. koraydan daha çelimsiz ve kademe nedir asla öğrenemeyecek ama hala semihe türk futbolunun nestası muamelesi yaptığınız sürece milli takımda galatasarayda asla istediğimiz yerde olmayacak adam resmen defansın kanseri.

Semih'in birçok yönden kötü olduğunu daha önce forumda belirttim tekrar tekrar yazmaktan bıktım artık. Ne Semih ne de Koray istediğimiz tipte oyuncular değil. Ama Koray'ın top sürüşü ayağına hakimiyeti Semih'e daha iyi bana göre. En azından top sürerken Semih gibi topu 10 metre açmıyor ayağından.

Kafa olayına gelirsek takımda Melo ve Chedjou kafa toplarında iyi olan adam yok ama Semihle Korayı kıyasladığımda Semih'i bir tık ileride görüyorum bu konuda. Hatta sırf kafa toplarında etkili diye Gökhan Zan'ın oynaması gerektiğini düşünüyordum eskiden ama malesef harcadılar adamı.

Chedjou zaten ağır, Koray'da Ched'i tamamlayamadığı için defansın arkasına atılan her top pozisyon.Geçen sene boğa gücünde ki Emenike'yi Semih iyi kitlemişti.

Peki mesela Bursa maçındaki pozisyonda Muslera'nın olası pası sezmeyip çıkmaması hakkında ne düşünüyorsunuz ? Mesela Dante de yavaş yada Terry-Cahill ikilsi, Mascherano da pek hızlı sayılmaz. Her defansın arkadasına adam koşturulabilinir yada hücum oyuncuları kısa boyları ve sprinter özelliklerinden dolayı en hızlı defans oyuncusunu da geride bırakabilirler.

Koray daha henüz şu hatayı yapmadı : Ayağındaki topu rakibe teslim etmek. Bunu Semih yaptı. Örnekler : İsveç Milli Maçı topu Toivenen'in önüne atması kontrol etmeye çalışırken, Akhisar maçında bana faul var diyerek kenara çekilerek kaptırdığı top ki % 100 kendi hatası, şu geçtiğimiz senelerdeki Kasımpaşa maçında penaltı ve Hakan'ın Kırmızı kart görmesine neden olan pozisyondaki gibi rakibe topu hediye ederek gol yedirmeleri olacak şey değil. 3 tane gol e kaç tane yedirecek Semih'iniz ? 10 tane yedirince mi kötü olacak ? Bu arada B. Dortmund ve Brezilya maçındaki kendi kaleye golleri saymıyorum eder 5. Hepsinde başrol.

Adam leblebi gibi gol yediriyor bize kollektif defans hatası değil kendi bizzat hataları yüzünden.

Birde aklıma geldi Gençlerbirliği. İzleyin bir tekrarını Stancu kafa vururken Semih ne yapıyor orada ?

Son düzenleme:
Arkadaşların kafa toplarını kıyaslayabilecek kadar özel hayatlarına dahil olmuşsunuz. İlginç.

semih'ten bahsetceksen niye koray başlığına yazıyosun ki?

hatasiz oynadi
kendisine güvenmeyen hocasina kol gibi takti kapagi

Boşu boşuna Balta'yı oynattık ve bir oyuncu değişikliğimiz çöpe gitti.

Biri bir yerde yorum yazmış, yediğimiz golde kafa topunu alamadı diye.
Hangi stoper karşıladığı topların hepsini alıyor acaba?
Sabri veya diğerleri almış başlarını gitmişler Koray mı hata yaptı oluyor, saçmalık.

Sükrü nerdesin, hani zirliyordun Semih gibi tehlikeli toplari out'a atmiyor diye. Al lan kac tane atti bugün.

Nasıl iyi oynadı yahu maç mı izlemiyorsunuz anlamıyorum. Kağnı gibi adam. Hele bir pozisyon vardı ki sow 20 metreden geldi arkasından topu aldı.

Hakan'ın çıkması ve ardından Telles'in çıkması ve Koray-Olcan ile kalan sol taraf mahvetti bizi.

Tir tir titriyordu, çok kötü oynadı. Sadece bu maç özelinde değil, genel olarak beğenmiyorum ben bu çocuğu

Adamın kulağına oyuna girerken gelene gidene vur dersen adam da böyle oynar

stopersen heyecanını gizlicen,heyecanını hissettirirsen karşı forvete ezerler. malesef.

Geri
Üst Alt