#28 Koray Günter

Nasıl iyi oynadı yahu maç mı izlemiyorsunuz anlamıyorum. Kağnı gibi adam. Hele bir pozisyon vardı ki sow 20 metreden geldi arkasından topu aldı.

Hakan'ın çıkması ve ardından Telles'in çıkması ve Koray-Olcan ile kalan sol taraf mahvetti bizi.

Absolutely.Ama o pozisyon ağırlıktan çok gamsızlık.

GSC yine formunda neymiş Hakan tercihi gereksizmiş, Koray kol gibi geçirmiş.Evet Koray kol gibi geçirdi, girdiği ilk hava topunu vererek golde pay sahibi oldu.Webo akıllı tabi direkt Koray'ın üstüne gitti, adamlarda oraya doğru şişirdi, Hakan olsa hiçbir şey yapmazsa faul yapardı.İşte skoru böyle küçük ayrıntılar belirliyor.

Hakanın tecrübesi konusunda gerçekten haklısınız sakatlanması kötü oldu ama onun yerine giren genç bir oyuncuyu hatta ilk defa derbiye çıkmış bir defans oyuncusunu bu kadar eleştirmenin doğru olmadığı kanaatinedeyim.

Ooooof niye hic genc almiyoruz , oooof niye hic genclere sans vermiyoruz. Ulan bu ortamda Sinan Gümüs oynasa ne olur oynamasa ne olur. Biizim gibi taraftarlarin var oldugu sürece, bir mac yildiz bir mac mahalle topcusu olursun.

Ilk derbisi icin gayet iyiydi bence, ki zaten kac kisi birden bu cocuga birseyler söyledi. Sirf Sabri ve Chedjou nun her topu ileri vur dercesine hareketlerini gördük. Sana herkes topu ileri vur derse sende aynen yaparsin bunu bir genc olarak. Bos bos konusmaya gerek yok. Semih döndü kina yakarsiniz artik ama pardon 4-5 hafta sonra da Semihe saydiririz oh ne güzel.

Bu taraftar adam olmaz. Ilk derbisinde prime vidic performansı bekliyorlardi sanırım.

Ooooof niye hic genc almiyoruz , oooof niye hic genclere sans vermiyoruz. Ulan bu ortamda Sinan Gümüs oynasa ne olur oynamasa ne olur. Biizim gibi taraftarlarin var oldugu sürece, bir mac yildiz bir mac mahalle topcusu olursun.

Ilk derbisi icin gayet iyiydi bence, ki zaten kac kisi birden bu cocuga birseyler söyledi. Sirf Sabri ve Chedjou nun her topu ileri vur dercesine hareketlerini gördük. Sana herkes topu ileri vur derse sende aynen yaparsin bunu bir genc olarak. Bos bos konusmaya gerek yok. Semih döndü kina yakarsiniz artik ama pardon 4-5 hafta sonra da Semihe saydiririz oh ne güzel.

Defans oyuncusunun olmuşunu oynatacan Can. Biz yarişmaci bir takimiz. Bizde degil anadoluda pişsin. Forvetleri degiştireblirsinde defans maç içinde degişmiyor. 1 Hata ile golü yiyorsun. Günter bir yere verilmeli. Bu herif seneyede bizde 11 oynamaz. Yedegimizdede gelişmez. Semih'ie begenmiyorum ama Chedjo'unun yaninda hizli. Günter'de hantal ve yer tutmada sorunu var. Bu oyuncularin oynamasi lazim.

Biz genç oyuncuları oynamadığı zaman baş tacı ediyoruz oynadığı zaman ise yerin dibine sokmaktan zevk alıyoruz garip bir taraftar kitlesine sahibiz genç oyuncu hata yapacak oyun içinde hele ki böyle bir maçta kaybolacak ozguveni bu maçı kaldıramadı Hakan tercihi de çok net anlaşılıyor işte eksikleri var geliştirmesi gereken yönleri var gelecek vadediyor ama bunu rahatlıkla söyler herhalde herkes şu an için yapacağımız şey uygun maçlarda şans vermek ve maç tecrübesi kazandırmak sonra bakalım ne olacak

Nasıl iyi oynadı yahu maç mı izlemiyorsunuz anlamıyorum. Kağnı gibi adam. Hele bir pozisyon vardı ki sow 20 metreden geldi arkasından topu aldı.

Hakan'ın çıkması ve ardından Telles'in çıkması ve Koray-Olcan ile kalan sol taraf mahvetti bizi.

İzlemek var bir de kendini haklı çıkarmak için izlemek var.

Semih'e kulp takmak için Koray iyi oynadı denmeli çünkü.

Semih gitsin onun da formu (!) düşer. Bu böyle devam eder.

Semih bu sezon kötüydü, ama kötü hali bile bu adamdan daha iyiydi demek zor geliyor maalesef.

Zora girdiğinde taç çizgisine yakın rakip takım hücumcuları pres yaptığında meşhur tabirle ''riske girmeyip'' topu taca veya kornere atan defans oyuncusu bana göre defans mefans değildir arkadaş.Ya çok ağırdır topla beraber vücuduna koyarak dönemez yada rakibin sağına veya soluna çekerek topu ileri şişiremez.Dün Koray 3-4 topu bu şekilde taca gönderdi ve bu gibi sebeplerden dolayı fener bizim yarı sahaya bildiğin kamp kurdu.

Olcan'in Emenike'yi indirdigi pozisyonda Koray'in orada olmasi gerekiyordu.Aldigi her topu sisirdi

Golde de direkt hataliymis.Ben o sinirle gorememistim,simdi gordum.

Sahaya girdiginde sabri den gelen topu vur emri alirsa bu yasta bi oyununun normal soyledigin seyi yapmasi.
Net bilmiyorum yaniliyo olabilirim ama sabri bildigin gelen topu uzaklastir dedigi el hareketi var 2.yari baslarken

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hamza Hoca ne yapıyor peki, görmüyor mu Koray'ı? Bir değil iki değil. Kaç tane topu rastgele ayağından çıkardı. İkinci yarıda ezildikçe ezildik sırf bu yüzden.

Koray bu maçta kötü oynayabilir derbi maçı deyip geçeriz ama eski maçlarda da aynısı,tipine baksan fizik var ama hava toplarında pozisyon ALAMIYOR ve arkada eksik yakalanıyoruz.

Sabri abisi o kadar ezik ki her topu ileri vur diyor mantalite boyle iste. Sanki real madrid deplasmanindayiz anasini satayim. Oraya 11 yabanciyla gittigimiz zaman bunlari dagiticaz o zamana kadar galibiyet falan beklemeyin kadikoyden.

Hamza Hoca ne yapıyor peki, görmüyor mu Koray'ı? Bir değil iki değil. Kaç tane topu rastgele ayağından çıkardı. İkinci yarıda ezildikçe ezildik sırf bu yüzden.

Yahu zaten adamın bu maça göre olmadığını bildiğinden asıl mevkisi sol bek olan ve sezon boyu 10 maça çıkmayan balta oynadı stoperde. Burdan da vurma Hamza hocaya lütfen. :) Kim vardı kim oynasaydı? hamit falan?

Golde o değil Chedjou hatalı zaten yüzünden hatası dökülüyordu golü yediğimizde. Hadi onu geçtim Muslera kapattığı köşeden Anderlecht maçında yediği golün aynısını yedi. Buraya gelip Koray suçlu demek ? E ileride topu kaptıran kim ? Sneijder . Asıl o suçlu o zaman.

korkak tek topcu istemiyorum. adamın oyuna girerken yüz ifadesine bakarsanız anlarsınız, korkudan neredeyse scacaktı.

Stoper mevkisi kritik bir mevki, orada hata yaparsan büyük ihtimalle gol yersin.

Sen sampiyonluk için yarisan bir takimsin, 16 senedir yenemedigin takima karsi gencecik Korayla mi oynayacaksin? Sonra hata yapinca senin gibiler buraya gelip çocugu amatör ilan ederler.

Gençlere sans verilmeli, katiliyorum, ama böyle asiri derecede önemi maçlarda o kadar büyük risk alinmamali.

Geri
Üst Alt