Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
artık semih oynamaya başlayınca unuttuğunuz semihi hatırlarsınız.
gelen kafa toplarını gelişi güzel rakibe atması
pas hataları, fiziksel olarak ezilmesi vs.
oynamasın koray a2ye göndersinler yine.
Koray'da Semih'de yetersiz ama birini seçmek gerekirse 100 bin kez Semihdir.
Koray'dan sonra Semih'i görünce hak vereceksiniz bana.
artık semih oynamaya başlayınca unuttuğunuz semihi hatırlarsınız.
gelen kafa toplarını gelişi güzel rakibe atması
pas hataları, fiziksel olarak ezilmesi vs.
oynamasın koray a2ye göndersinler yine.
Oynamaya basladiktan 2 hafta sonra Semihe sövülür yine. Ne cabuk unutuldu Semihin bu sezon kocaman bir balon gibi oynadigi.
Oynamaya basladiktan 2 hafta sonra Semihe sövülür yine. Ne cabuk unutuldu Semihin bu sezon kocaman bir balon gibi oynadigi.
ben semihin çok maçıcı izledim ceyhun kardeş Terimin a takıma aldığı semihle aynı semih.
bir de pas atmasını beceremeyen adamın futbolcu olmasını kabul edemiyorum o yüzden brumadır semihtir tarıktır sevmiyorum.
futbolun en temel prensibi pas vermektir.
Hamza hocayla Semih'inde performansında artış oldu. Beşiktaş maçında adım attırmamıştı Beşiktaşlı hücumculara.
Semih iyi oynadığı zaman katkı verir takıma. Koray pas vermesini biliyorda ne oluyor anca taca atıyor,hava topunda direk rakibe veriyor,faul yapma gereksinimi bile duymuyor.
Koray'da potansiyel olabilir ama ligin bitimine 11 hafta kalmış.Koray gelişecek diye diken üstünde maç izlemeye gerek yok.
Zan'ı affetmedik aptal gibi.
eğer koray hamza hocanın talimatı yerine abilerinin el kol hareketlerini baz alıyorsa nasıl oynaması gerektiğine dair o zaman hamza hoca zaten görevini yerine getiremiyor demektirİkinci yarıda Koray için geleni gideni vurdu demişsin. Vurdu evet ama maç başlamadan önce abilerinden aldığı talimatla vurdu. 2. yarıya takım beraberlik için çıkmıştı çok belli. Sabri'nin o el kol hareketini görmedin sanırım Koray'a.
Olan oldu Hamit geriye Balta'yı sakatlarım veyahut gol pozisyonu yiyelim diye vermedi herhalde. Olabilir bunlar sakatlandı Balta. Yerine geçecek tek ismin Koray olduğunu belirttim ben. Baska da oynayabilecek kimse yok takımda stoper.
eğer koray hamza hocanın talimatı yerine abilerinin el kol hareketlerini baz alıyorsa nasıl oynaması gerektiğine dair o zaman hamza hoca zaten görevini yerine getiremiyor demektir
bu aşamada tartışılacak bir şey kalmıyor
takımı hamza mı yönetiyor yoksa koray'ın abileri mi?
önce buna bir karar verin
sizin dediklerinize göre hamza'nın yönetemediği kesin
belki de 90 dakika tek kale maç izlememizin sebebi hamza hoca değildirBu gerçekten güzel bir soru olmuş. Ben de yaklaşık 2 senedir bunun cevabını merak ediyorum doğrusu.
eğer koray hamza hocanın talimatı yerine abilerinin el kol hareketlerini baz alıyorsa nasıl oynaması gerektiğine dair o zaman hamza hoca zaten görevini yerine getiremiyor demektir
bu aşamada tartışılacak bir şey kalmıyor
takımı hamza mı yönetiyor yoksa koray'ın abileri mi?
önce buna bir karar verin
sizin dediklerinize göre hamza'nın yönetemediği kesin
Ne Ujfa'ymış be arkadaş o sene takım savunmamız çok iyiydi yoksa Semih'i geçen her top gol oluyordu.
Dikkat ettiysen hamza hoca ve diger topcular devre arasinda soyunma odasindayken saha icinde tek isinan topcu koray idi. Gordugum kadariyla da hamza hoca ile herhangi bi taktiksel diyalogu olmadi. Olduysa da kameralar yakalamadi. Ne yapmasi gerektigini abileri soyluyordu ona (sabri, chedjou vs). Yoksa koray'in ayagi cok sakindir ama fazla heyecanlandi bu macta.
Ornegin bir pozisyonda rakip sahasina girdi solda telles bombostu ama heyecandan eli ayagi birbirine dolasti ve topu hizli vurarak auta yolladi maalesef.