#28 Koray Günter

artık semih oynamaya başlayınca unuttuğunuz semihi hatırlarsınız.

gelen kafa toplarını gelişi güzel rakibe atması

pas hataları, fiziksel olarak ezilmesi vs.

oynamasın koray a2ye göndersinler yine.

Koray'da Semih'de yetersiz ama birini seçmek gerekirse 100 bin kez Semihdir.
Koray'dan sonra Semih'i görünce hak vereceksiniz bana.

Koray'da Semih'de yetersiz ama birini seçmek gerekirse 100 bin kez Semihdir.
Koray'dan sonra Semih'i görünce hak vereceksiniz bana.

ben semihin çok maçıcı izledim ceyhun kardeş Terimin a takıma aldığı semihle aynı semih.

bir de pas atmasını beceremeyen adamın futbolcu olmasını kabul edemiyorum o yüzden brumadır semihtir tarıktır sevmiyorum.
futbolun en temel prensibi pas vermektir.

Oynamaya basladiktan 2 hafta sonra Semihe sövülür yine. Ne cabuk unutuldu Semihin bu sezon kocaman bir balon gibi oynadigi.

Oynamaya basladiktan 2 hafta sonra Semihe sövülür yine. Ne cabuk unutuldu Semihin bu sezon kocaman bir balon gibi oynadigi.

ben semihin çok maçıcı izledim ceyhun kardeş Terimin a takıma aldığı semihle aynı semih.

bir de pas atmasını beceremeyen adamın futbolcu olmasını kabul edemiyorum o yüzden brumadır semihtir tarıktır sevmiyorum.
futbolun en temel prensibi pas vermektir.

Hamza hocayla Semih'inde performansında artış oldu. Beşiktaş maçında adım attırmamıştı Beşiktaşlı hücumculara.
Semih iyi oynadığı zaman katkı verir takıma. Koray pas vermesini biliyorda ne oluyor anca taca atıyor,hava topunda direk rakibe veriyor,faul yapma gereksinimi bile duymuyor.
Koray'da potansiyel olabilir ama ligin bitimine 11 hafta kalmış.Koray gelişecek diye diken üstünde maç izlemeye gerek yok.
Zan'ı affetmedik aptal gibi.

Hamza hocayla Semih'inde performansında artış oldu. Beşiktaş maçında adım attırmamıştı Beşiktaşlı hücumculara.
Semih iyi oynadığı zaman katkı verir takıma. Koray pas vermesini biliyorda ne oluyor anca taca atıyor,hava topunda direk rakibe veriyor,faul yapma gereksinimi bile duymuyor.
Koray'da potansiyel olabilir ama ligin bitimine 11 hafta kalmış.Koray gelişecek diye diken üstünde maç izlemeye gerek yok.
Zan'ı affetmedik aptal gibi.

Ya Zan olayi tamamen Apo nun kendisi yüzünden. Insana sormazlar mi Sabri yi affettiniz de, stoper sikintisi cektigimiz bir dönemde niye Gökhan Zan'i da affetmediniz.

Ben Apo nun dediklerine inanmiyorum acikcasi, hani Zan yatarak parami alirim demesine. Zaten Apo bunu kendi kulaklariyla duymamis, kendi kulaklariyla duymadigi birseyi basin önünde dank diye söylemesi de cok yanlis.

Adamin zaten sezon sonu sözlesmesi bitiyor, bari yararlanalim sampiyonluk yolunda. Gökhan kendini her zaman hazir tutan bir isimdir. Gece sene kac kere gördük bunu, ne zaman ihtiyac olduysa takir takir oynadi adam.

İkinci yarıda Koray için geleni gideni vurdu demişsin. Vurdu evet ama maç başlamadan önce abilerinden aldığı talimatla vurdu. 2. yarıya takım beraberlik için çıkmıştı çok belli. Sabri'nin o el kol hareketini görmedin sanırım Koray'a.
Olan oldu Hamit geriye Balta'yı sakatlarım veyahut gol pozisyonu yiyelim diye vermedi herhalde. Olabilir bunlar sakatlandı Balta. Yerine geçecek tek ismin Koray olduğunu belirttim ben. Baska da oynayabilecek kimse yok takımda stoper.
eğer koray hamza hocanın talimatı yerine abilerinin el kol hareketlerini baz alıyorsa nasıl oynaması gerektiğine dair o zaman hamza hoca zaten görevini yerine getiremiyor demektir

bu aşamada tartışılacak bir şey kalmıyor

takımı hamza mı yönetiyor yoksa koray'ın abileri mi?

önce buna bir karar verin

sizin dediklerinize göre hamza'nın yönetemediği kesin

eğer koray hamza hocanın talimatı yerine abilerinin el kol hareketlerini baz alıyorsa nasıl oynaması gerektiğine dair o zaman hamza hoca zaten görevini yerine getiremiyor demektir

Bu gerçekten güzel bir soru olmuş. Ben de yaklaşık 2 senedir bunun cevabını merak ediyorum doğrusu.

ver Belçika ligine kiraya zencilerin arasında 1 sene ilaç olur ona

Bu gerçekten güzel bir soru olmuş. Ben de yaklaşık 2 senedir bunun cevabını merak ediyorum doğrusu.
belki de 90 dakika tek kale maç izlememizin sebebi hamza hoca değildir
belki ona gereğinden fazla yükleniyor olabiliriz
çünkü takımı hamza hoca değil koray'ın abileri yönetiyor olabilir
beraberliğe yatma kararını alıp bu ezik futbolun oynanmasına sebep olan da onlardır sadece
belki hamza hoca'yı kimse dinlemiyordur bile

Koray semih'ten daha iyi bir stoperdir. Tek eksiigi tecrubesizligi ve yaninda ujfa gibi adamin olmamasi.

Bir kaç sezon Bundesliga takimlarindan birisine kiralansin. Yüksek seviyeli futbolda sahip oldugu potansiyelle daha iyi oyuncu olabilir.

Dikkat ettiysen hamza hoca ve diger topcular devre arasinda soyunma odasindayken saha icinde tek isinan topcu koray idi. Gordugum kadariyla da hamza hoca ile herhangi bi taktiksel diyalogu olmadi. Olduysa da kameralar yakalamadi. Ne yapmasi gerektigini abileri soyluyordu ona (sabri, chedjou vs). Yoksa koray'in ayagi cok sakindir ama fazla heyecanlandi bu macta.

Ornegin bir pozisyonda rakip sahasina girdi solda telles bombostu ama heyecandan eli ayagi birbirine dolasti ve topu hizli vurarak auta yolladi maalesef.

Ne Ujfa'ymış be arkadaş o sene takım savunmamız çok iyiydi yoksa Semih'i geçen her top gol oluyordu.

Ne Ujfa'ymış be arkadaş o sene takım savunmamız çok iyiydi yoksa Semih'i geçen her top gol oluyordu.

katılıyorum ujfa bence olağanüstü değildi sadece ligde oynadık ve tecrübesiyle iyi işler yaptı. Süper Finalde saçma sapan kırmızı görüp sinir krizini 2 kata çıkarttı. Eğer illa geçmişten yabancı stoper sayılacaksa Popescu,Song-Tomas ikilisi sayılabilir. Daha geçmişte bir alman varmış ama onları izleyemedim.

Dikkat ettiysen hamza hoca ve diger topcular devre arasinda soyunma odasindayken saha icinde tek isinan topcu koray idi. Gordugum kadariyla da hamza hoca ile herhangi bi taktiksel diyalogu olmadi. Olduysa da kameralar yakalamadi. Ne yapmasi gerektigini abileri soyluyordu ona (sabri, chedjou vs). Yoksa koray'in ayagi cok sakindir ama fazla heyecanlandi bu macta.

Ornegin bir pozisyonda rakip sahasina girdi solda telles bombostu ama heyecandan eli ayagi birbirine dolasti ve topu hizli vurarak auta yolladi maalesef.

onlarla konuşmadan bile baya tedirgindi ama herkes olurdu. Bu seneye kadar A takımla düzgün maça bile çıkmazken bir anda kendini derbide buluyorsun belki 11 başlasa olmazdı ama yedekten girince olabilir.

Zaten iyi değil bir de Olcan dönmeyince tam batırıyor.

Futbolcudan başka herşeye benziyor. Bide oyun kurmaya çalışmaz mı allahım yarabbim. Sabriyle Olcan gibi kısa boylu adamlara hava topu atacak kadarsın ancak

Geri
Üst Alt