#28 Koray Günter

vücudunda kas var ve almanyadan geldi diye toz kondurmayanlar vardı

bence bu adam sınırdışı edilmeli

Servet çetin bu çapsızın 10 gömlek üstü varın gerisini siz düşünün

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bazi insanlar tarafindan yerli kompani ilan edildi.

Çocuk stoper oldugunu bile biliyor mu

90+3'te muslera'nın kırmızı görmesi gereken pozisyonda şoke oldum bu kadar aymazlık olmaz, yaw rakip forvet bomboş ona gelse gole gideceği belli adamını tutmadan ileride bekledi ya la bu kadar gamsızlık olmaz

Son düzenleme:
Bunun oynayıb gol yemediğimiz maç varmı bu ya stoper değil yada cidden çok vasat

inanılmaz vurdumduymaz. Alman diye laf etmiyorlar bu nasıl almanlık? İnsan bu kadar hırssız olur ya? Basketçilerin haftalardır nasıl oynadığına bakıyorum vallahi yazık.

90+3'te muslera'nın kırmızı görmesi gereken pozisyonda şoke oldum bu kadar aymazlık olmaz, yaw rakip forvet bomboş ona gelse gole gideceği belli adamını tutmadan ileride bekledi ya la bu kadar gamsızlık olmaz

Stoper dediğin az çirkef olur, Chedjou'ya acıyorum umarım Dortmund salaklık yapıp şuna 7 milyon verir.

Bir stoper sert olmali bu cocuk hic sert degil. Oynuyor iste oyle.

En kötü Semih bile dahar verimli olurdu, özellikle o son dakikalarda.

Tarihimizin en leşh stoperleri listeninde ilk üçe banko girer

Sent from my iPhone using Tapatalk

Rakip atak yapamayınca iyi oyuncu aslında.

Rakiple hava topuna çıkıp kazandığını görmedim daha.

Semihe sinrleniyorum ama bu çocugumuz ruhsuz ve şuursuz. Zan'in ne günahi vardi onu ötelediniz.

Poposunu kollamaktan başına iş alıp rezil olmak korkusundan top oynamıyo..Yenmişiz yenilmişiz umrunda değil sadece gol kendi bölgesinden gelmesin mümkünse pozisyon ondan uzak olsun taca atsın yada rastgele uzaklaştırsın pasları bile o kadar yavaş düşünerek veriyo pas hatası yapıp başıma iş almayım diye.. ama çoğu pozisyonun içine ediyo yada rakip oyuncu pas attığı oyuncuya çoktan baskı yapmış oluyo.Fener maçının son 5 dakikasını sol kanatta taca ata ata tek başına yedi bir kere bi diğer kanata dönüyüm kaleciye dönüyüm top oyunda kalsın diye akıl edemedi.Kendi poposunu kollamaya çalışan hiçbir oyuncu büyük takımda oynayamaz..

Semih 'i buyüzden seviyorum..Son dakikalarda geride olalım taça atmak yerine döner ileri oynar pozisyon kendine uzak olsun olmasın ölümüne gider...

BU da verilen şansı gitgide kötü kullananlardan..İlk başta çok iyiydi hatalarını acemiliğine veriyordum ama düzelme göremiyorum.. Rakibi ısırmıyor forvetler çok rahat..İyi top çıkarıyorken birden pas özürlüsü oldu.. Şu durumda chedjou -balta sanki daha ideal..

Poposunu kollamaktan başına iş alıp rezil olmak korkusundan top oynamıyo..Yenmişiz yenilmişiz umrunda değil sadece gol kendi bölgesinden gelmesin mümkünse pozisyon ondan uzak olsun taca atsın yada rastgele uzaklaştırsın pasları bile o kadar yavaş düşünerek veriyo pas hatası yapıp başıma iş almayım diye.. ama çoğu pozisyonun içine ediyo yada rakip oyuncu pas attığı oyuncuya çoktan baskı yapmış oluyo.Fener maçının son 5 dakikasını sol kanatta taca ata ata tek başına yedi bir kere bi diğer kanata dönüyüm kaleciye dönüyüm top oyunda kalsın diye akıl edemedi.Kendi poposunu kollamaya çalışan hiçbir oyuncu büyük takımda oynayamaz..

Semih 'i buyüzden seviyorum..Son dakikalarda geride olalım taça atmak yerine döner ileri oynar pozisyon kendine uzak olsun olmasın ölümüne gider...

Bunda Sabri ve Chedjou'nun da suçu var. Adam oyuna girerken top sana gelince direk vur tarzında şeyler söylediler adama direk.

Semihle aralarında çok fark yok ama Koray rastgele kafa vurmuyor toplara en azından, oynamaya devam etsin.

Geri
Üst Alt