#28 Koray Günter

Semih Kaya, Hakandanda Koraydanda iyi topçu kabul etmek lazım. Saçma sapan stoperlerle derbi oynadık (Chedjou hariç).

Artık yeter be adamı yediniz bitirdiniz topu topu ilk 11 de 7-8 maça çıkmış adam sonuncusu derbide sonradan oyuna giriyor takımda abi amca emmi dediği kim varsa adama vur gitsin risk alma diyor yer kadıköy ve siz bu adamı hemen yiyorsunuz ayıptır günahtır semih oynasaydıda bide onu görseydik elinizde nesta vardı sanki oynamadı eleştiriler olabilir ama yerine koymak istediğiniz adamda adam olsa.

Zora girdiğinde taç çizgisine yakın rakip takım hücumcuları pres yaptığında meşhur tabirle ''riske girmeyip'' topu taca veya kornere atan defans oyuncusu bana göre defans mefans değildir arkadaş.Ya çok ağırdır topla beraber vücuduna koyarak dönemez yada rakibin sağına veya soluna çekerek topu ileri şişiremez.Dün Koray 3-4 topu bu şekilde taca gönderdi ve bu gibi sebeplerden dolayı fener bizim yarı sahaya bildiğin kamp kurdu.
Dunyanin en iyi savunmalari risk almaz o durumlarda. Bos elestiri.

cingıl bels

koray yine emenikeyi arkaya kaçırdı neyse ki hakem 2 pozisyonda da kırmızı vermedi hiç mi çevre kontrolü yok.

Forum olarak Koray'ı yemeye kararlı millet. Bizim defansımız dünkü maçta Fenerbahçe defansından iyiydi. Gerçekte de daha iyi göbek defans olarak sorunu orada aramayın. Chedjou olsun, Koray olsun, Semih olsun Süperlig için yeter de artarda. Maçtan önce 10 kişiye sorsak 8'i GS gol atar derdi. Ben de iddaa oynasaydım KG var oynardım. Niye atamadık ? Sivas deplasmanında buzlu havada 3 tane atan takım niye burada bu kadar korkak oynadı ?

Son düzenleme:
Yediğimiz golde en büyük hata kendisinin. Çocuk zıplamıyor ya zıplasa saçları bozulacak herhalde.

Minimal el hareketleriyle oynadığı saçları kadar futbol oynasa dün o golü yemezdik. İndir orda Webo'yu. Arkasına yapışmıssın ama adam göğsünde yumuşattı topu ya bari rahatsız etseydin.

Semih oynuyo yıllardır her sene yeniyoduk feneri bu sene koray oynadı diye yenildik.

semih önce yanındaki adama pas atmayı öğrensin

pas atmayı bilmeyen adamdan futbolcumu olur

Yediğimiz golde en büyük hata kendisinin. Çocuk zıplamıyor ya zıplasa saçları bozulacak herhalde.

Minimal el hareketleriyle oynadığı saçları kadar futbol oynasa dün o golü yemezdik. İndir orda Webo'yu. Arkasına yapışmıssın ama adam göğsünde yumuşattı topu ya bari rahatsız etseydin.

Hata olsa da anlattigin olay tamamen tecrübesizlikten kaynaklaniyor. Olur bunlar.

Bruma'da gereken yararı vermiyor ama oynadığı pozisyon bakımından pek göze batmıyor oynasın gelişssin gelişecekse diyorum ama Koray gelişecek diye her maç 2 gol yedirmesine razı olamam.
Koray o golü direk olarak yedirmedi öyle gözüksede. Bu mantikla gidersek Sneijder suclu oluyor, ondan önce Sabri suclu oluyor vsvsvs.. Takim belli yerlerde top kaptirir ve pozisyon hatasi yapabilir. Önemli olan o hatalari kapatmak. Koray'in hatasi önemli hata gibi gözüksede ufak tufak seyler. Orda önemli olan Sabri veya hic bir oyuncunun sag kanat'i kapatmamasi. Orda bir oyuncumuz Kuyt'i takip etse topu kontrol edemeyecek, etsede topa vuramayacak kolay kolay.

Sabri, Umut, Selcuk veya Hamit o boslugu kapatmaliydi.

ya hic gulecegim yoktu , bu forum futbolcudan anlasa zaten sasardim :dance::dance::dance:

korayın yüzünden yenildik demiyor kimse zaten. Bi adam hiç mi kafa topu alamaz. aldığı her topu dan dun hep mi bakmadan ileri vurur. ben bunu 1 aydır diyorum. açın izleyin. her maç en az 4-5 tane defans arkasına top atıyor direk rakibe

Koray'ın tecrübe eksikliğinden dolayı böylesine bir maçı kaldıramayacağı belliydi zaten hata onda değil hata Semih yerine Koray'ı yedeklere alan Hamza Hoca'da :red:

Semih son aylarda kötü oynamasina ragmen derbilerde her zaman sogukkanli oynuyor.

Koray o golü direk olarak yedirmedi öyle gözüksede. Bu mantikla gidersek Sneijder suclu oluyor, ondan önce Sabri suclu oluyor vsvsvs.. Takim belli yerlerde top kaptirir ve pozisyon hatasi yapabilir. Önemli olan o hatalari kapatmak. Koray'in hatasi önemli hata gibi gözüksede ufak tufak seyler. Orda önemli olan Sabri veya hic bir oyuncunun sag kanat'i kapatmamasi. Orda bir oyuncumuz Kuyt'i takip etse topu kontrol edemeyecek, etsede topa vuramayacak kolay kolay.

Sabri, Umut, Selcuk veya Hamit o boslugu kapatmaliydi.
Her takım böyle pozisyon verir önemli olan onu telafi etmek. Telafi etme görevi de Koray'daydı. Hiç bir şey bilmiyorsan vur apış arasına yıkılsın Webo.
Tamamıyla tecrübe eksikliğinden kaynaklandı ve golü yedik.

Bundan önce ve sonra da hiç bir farkını gösteremedi,ne hava topu aldı nede müsait pozisyonlar da topu doğru kullandı.
Hele 91.dakika da mı ne top geliyor ayağına müsait pozisyon çok rahat aktarabilirsin birine en kötü kaleci Muslera'ya dön ama adam taca atıyor topu. Çok sinirlendirdi dün çok.
Maçın kırılma anı Hakan-Koray değişikliği olmuştur bana göre.

Sadece bu maç özelinde değil oynadığı her maçta rakibe minimum 2 gollük pozisyon yarattırmıştır. Hepsinin de görüntüleri mevcut.
u21'de oynasın biraz.

Yahu zaten adamın bu maça göre olmadığını bildiğinden asıl mevkisi sol bek olan ve sezon boyu 10 maça çıkmayan balta oynadı stoperde. Burdan da vurma Hamza hocaya lütfen. :) Kim vardı kim oynasaydı? hamit falan?
hamit falan derken? en oynamaması gereken adamdır hamit ama hamzaoğlu o en oynamaması gereken adama her ne hikmetse can simidi gibi tutundu

peki hamit ne yaptı? hakan baltayı sakatlayıp maçın aleyhimizde tek kaleye dönmesine sebep oldu

hamitin zaten bir faydası yok, zararları saymakla bitmiyor

ftnin en büyük ihanetidir hamit transferi

4 senede bir schalke golü atsın diye 15 milyon dolar döktüğümüz futbolcuya bir bakın

vicdanı olanın vicdanı sızlar

hamit falan derken? en oynamaması gereken adamdır hamit ama hamzaoğlu o en oynamaması gereken adama her ne hikmetse can simidi gibi tutundu

peki hamit ne yaptı? hakan baltayı sakatlayıp maçın aleyhimizde tek kaleye dönmesine sebep oldu

hamitin zaten bir faydası yok, zararları saymakla bitmiyor

ftnin en büyük ihanetidir hamit transferi

4 senede bir schalke golü atsın diye 15 milyon dolar döktüğümüz futbolcuya bir bakın

vicdanı olanın vicdanı sızlar

İkinci yarıda Koray için geleni gideni vurdu demişsin. Vurdu evet ama maç başlamadan önce abilerinden aldığı talimatla vurdu. 2. yarıya takım beraberlik için çıkmıştı çok belli. Sabri'nin o el kol hareketini görmedin sanırım Koray'a.
Olan oldu Hamit geriye Balta'yı sakatlarım veyahut gol pozisyonu yiyelim diye vermedi herhalde. Olabilir bunlar sakatlandı Balta. Yerine geçecek tek ismin Koray olduğunu belirttim ben. Baska da oynayabilecek kimse yok takımda stoper.

oyuna girerken "aldigin topu vur gitsin" dediler sabri ve chedjou...

hata yaptilar bence cünkü adamin özgüvenini düsürdüler...

oysa "sert oyna, korkma, top ayagina gelince sakin ol" deselerdi dan dun topu taca atmazdi.

hamza hoca'nin da zaafi var bu konuda. devre arasinda koray'i daha iyi hazirlamaliydi.

Geri
Üst Alt