#28 Koray Günter

galatasaray stoperi olmaz bundan, semih'le birlikte paketleyip göndersinler

Hazır değildi demek ki, çok güçsüz girdi toplara ki fizikli adam sanki . önceki maçlarında sağlam oynamıştı. Golde de bariz hatası vardı, bir yerde de 3 kere kesiceği topu izledi, Sow arkasından koştu aldı. Yani çocuk değil artık profesyonel kendine gelsin gitsin ya da

Hiç beğenmiyorum bu çocuğu

Nasıl iyi oynadı yahu maç mı izlemiyorsunuz anlamıyorum. Kağnı gibi adam. Hele bir pozisyon vardı ki sow 20 metreden geldi arkasından topu aldı.

Hakan'ın çıkması ve ardından Telles'in çıkması ve Koray-Olcan ile kalan sol taraf mahvetti bizi.

İlk kez Kadıköy'de ve üstelik bu kadar kritik bir maçta performansı kötü değildi. Koray'a gelene kadar eleştirilecek bir sürü futbolcu var. Ha bana göre de Koray çok üst düzey bir stoper değil. Olsa zaten Dortmund kolay kolay bırakmazdı. Ama bu maç için eleştirmek amansızlık olur. Tecrübesiz bir oyuncu derbide anca bu kadar oynardı.
Değişiklikler konusunda katılıyorum.

İlk kez Kadıköy'de ve üstelik bu kadar kritik bir maçta performansı kötü değildi. Koray'a gelene kadar eleştirilecek bir sürü futbolcu var. Ha bana göre de Koray çok üst düzey bir stoper değil. Olsa zaten Dortmund kolay kolay bırakmazdı. Ama bu maç için eleştirmek amansızlık olur. Tecrübesiz bir oyuncu derbide anca bu kadar oynardı.
Değişiklikler konusunda katılıyorum.

Koray'ın şahsına birşey demiyorum zaten ama iyi oynamadı yani. Maçın kırılma anı Hakan ve Telles'in çıkmasıydı bence.

Lan defolun gidin lan.Hala daha iyi diyorsunuz FB'li dicem artık size.Tamam golda kafa topunu alamadı.Rakibi alamadın arkana.Dakika 67.Sow 20 metre arkadan depar atıyor Koray'ın 30 cm yanından geçen topa.Koray öyle hantal kalıyor ki 20 cm yanındaki topa dokunamıyor.Geri de koşmuyor.Neyse ki Sow'un açısı daralıyor.Sonra sol kanatta Telles bomboş.Tüm hatlarımızla rakip ceza sahası içindeyiz.Telles ile arasında kimse yok.Ama Koray öyle bir pas atıyor ki Usain Bolt olsa yetişemez.Ayrıca dakika 90 savunmada seken topa gidecek etrafında kimse yok.Topu kaleciye veebilecekken saçma sapan rövaşataya kalkıp taca atıyor.Bu adam odun.Almanya'dan çıkıp bu kadar kazma bi oyuncu daha hatırlamıyorum.Barış Servet bu adamdan daha teknikti.Hala daha neyini savunuyorsunuz.

Nasil iyi oynadi diyorsunuz arkadas mactan sonra buyuk falan mi actiniz naptiniz. Bir daha izleyin maci.

gözle görülür hatası yoktu ama kendisine güveni de yoktu
kontrol edip topu yerden oynayabileceği bir çok pozisyonda hata yapmaktan korktuğu için topu benden gitsin de nereye giderse gitsin diye ayağından rastgele çıkardı

zaten geriye yaslanan ve kafasında beraberlik olan takımın iyice içeri gömülmesine ve rakibin tek kale oyununa mahkum olmasına sebep verdi bu durum

hakan baltayı sakatlayan hamit altıntopa selam olsun

faydan yok anladık, verdiğin zararın haddi hesabı yok

gözle görülür hatası yoktu ama kendisine güveni de yoktu
kontrol edip topu yerden oynayabileceği bir çok pozisyonda hata yapmaktan korktuğu için topu benden gitsin de nereye giderse gitsin diye ayağından rastgele çıkardı

zaten geriye yaslanan ve kafasında beraberlik olan takımın iyice içeri gömülmesine ve rakibin tek kale oyununa mahkum olmasına sebep verdi bu durum

hakan baltayı sakatlayan hamit altıntopa selam olsun

faydan yok anladık, verdiğin zararın haddi hesabı yok

Ya Balta hem sakatlandi hem de bunun yüzünden kart cezalisi oldu simdi haftaya.

Ya Balta hem sakatlandi hem de bunun yüzünden kart cezalisi oldu simdi haftaya.
Sıkıntı şu ki takımda genel olarak bir sorumluluktan kaçma eğilimi ve havası vardı gibi geldi bana. Takım oyunu ve yardımlaşmadan eser yoktu. Önümüzdeki haftalara sirayet ederse bu durum asıl o zaman facia olur işte.

Oyuna girdiğinde sanki Chedjou buna "Sana gelen topu dep ileri gitsin" tarzında bir şeyler dedi gibi geldi bana. Hareketleri biraz öyle gibiydi sanki. Koray da hemen hemen bunu yaptı zaten 45 dakika boyunca.

Yedigimiz golde yeni gelin gibi gidiyor topa. Şans verilmesini istemiştim ama 1-2 maç dişinda begenmedim. Gelişebilir onu bilemem. Bir yere verilip izlenilmeli. Webo bunun gerisinden gelip topa vuruyor.

Oyuna girdiğinde sanki Chedjou buna "Sana gelen topu dep ileri gitsin" tarzında bir şeyler dedi gibi geldi bana. Hareketleri biraz öyle gibiydi sanki. Koray da hemen hemen bunu yaptı zaten 45 dakika boyunca.

Bunu bende düsündüm. Bir serbest vurus daydi sanirim, kameralar ceza sahamizdaki Chedjou ya cevrilmisti ve o da o an Koraya eliyle ileri vur ileri vur dercesine isaret ediyordu.

Bunu bende düsündüm. Bir serbest vurus daydi sanirim, kameralar ceza sahamizdaki Chedjou ya cevrilmisti ve o da o an Koraya eliyle ileri vur ileri vur dercesine isaret ediyordu.

İşte hem o pozisyonda, hem de daha 2.yarı başlamadan önce bir kaç oyuncu Koray'ın yanına geldi bir şeyler söylediler buna moral vermek için. Orada en son Chedjou el kol hareketleriyle buna benzer şeyler anlatıyordu. Hani riske girme vur ileri gitsin tarzında hareketleri vardı. Çocuğunda baya gözü korktu herhalde, pata küte vurdu hep ileri :D

Hocam Galatasarayin defans oyucncusu pata kute topa vurmayacak kusura bakmasin. Cevre kontrolunu yapip topu oyuna surecek. Suan turkiyedeki yuzde 90 stoper zaten pata kute vuruyor topa senin bir farkin olmali dimi?

Hocam Galatasarayin defans oyucncusu pata kute topa vurmayacak kusura bakmasin. Cevre kontrolunu yapip topu oyuna surecek. Suan turkiyedeki yuzde 90 stoper zaten pata kute vuruyor topa senin bir farkin olmali dimi?
Sahaya girdiginde sabri den gelen topu vur emri alirsa bu yasta bi oyununun normal soyledigin seyi yapmasi.
Net bilmiyorum yaniliyo olabilirim ama sabri bildigin gelen topu uzaklastir dedigi el hareketi var 2.yari baslarken

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hemen yediniz adamı tek bir hatası yok her topa bastı yenilen golde sabrinin hatası var zaten yenilen gol dışında takım savunmasını hatasız uyguladık neyin peşindesiniz siz.

GSC yine formunda neymiş Hakan tercihi gereksizmiş, Koray kol gibi geçirmiş.Evet Koray kol gibi geçirdi, girdiği ilk hava topunu vererek golde pay sahibi oldu.Webo akıllı tabi direkt Koray'ın üstüne gitti, adamlarda oraya doğru şişirdi, Hakan olsa hiçbir şey yapmazsa faul yapardı.İşte skoru böyle küçük ayrıntılar belirliyor.

Geri
Üst Alt