- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.574
- 5.478
galatasaray stoperi olmaz bundan, semih'le birlikte paketleyip göndersinler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nasıl iyi oynadı yahu maç mı izlemiyorsunuz anlamıyorum. Kağnı gibi adam. Hele bir pozisyon vardı ki sow 20 metreden geldi arkasından topu aldı.
Hakan'ın çıkması ve ardından Telles'in çıkması ve Koray-Olcan ile kalan sol taraf mahvetti bizi.
İlk kez Kadıköy'de ve üstelik bu kadar kritik bir maçta performansı kötü değildi. Koray'a gelene kadar eleştirilecek bir sürü futbolcu var. Ha bana göre de Koray çok üst düzey bir stoper değil. Olsa zaten Dortmund kolay kolay bırakmazdı. Ama bu maç için eleştirmek amansızlık olur. Tecrübesiz bir oyuncu derbide anca bu kadar oynardı.
Değişiklikler konusunda katılıyorum.
Simdi 2. yarida oynadi diye 3 saat yalayacakmisin çocugu? 2.yarida fena degildi, ama daha konsentrasyon sorunu var çocukta.Sükrü nerdesin, hani zirliyordun Semih gibi tehlikeli toplari out'a atmiyor diye. Al lan kac tane atti bugün.
gözle görülür hatası yoktu ama kendisine güveni de yoktu
kontrol edip topu yerden oynayabileceği bir çok pozisyonda hata yapmaktan korktuğu için topu benden gitsin de nereye giderse gitsin diye ayağından rastgele çıkardı
zaten geriye yaslanan ve kafasında beraberlik olan takımın iyice içeri gömülmesine ve rakibin tek kale oyununa mahkum olmasına sebep verdi bu durum
hakan baltayı sakatlayan hamit altıntopa selam olsun
faydan yok anladık, verdiğin zararın haddi hesabı yok
Sıkıntı şu ki takımda genel olarak bir sorumluluktan kaçma eğilimi ve havası vardı gibi geldi bana. Takım oyunu ve yardımlaşmadan eser yoktu. Önümüzdeki haftalara sirayet ederse bu durum asıl o zaman facia olur işte.Ya Balta hem sakatlandi hem de bunun yüzünden kart cezalisi oldu simdi haftaya.
Oyuna girdiğinde sanki Chedjou buna "Sana gelen topu dep ileri gitsin" tarzında bir şeyler dedi gibi geldi bana. Hareketleri biraz öyle gibiydi sanki. Koray da hemen hemen bunu yaptı zaten 45 dakika boyunca.
Bunu bende düsündüm. Bir serbest vurus daydi sanirim, kameralar ceza sahamizdaki Chedjou ya cevrilmisti ve o da o an Koraya eliyle ileri vur ileri vur dercesine isaret ediyordu.
Sahaya girdiginde sabri den gelen topu vur emri alirsa bu yasta bi oyununun normal soyledigin seyi yapmasi.Hocam Galatasarayin defans oyucncusu pata kute topa vurmayacak kusura bakmasin. Cevre kontrolunu yapip topu oyuna surecek. Suan turkiyedeki yuzde 90 stoper zaten pata kute vuruyor topa senin bir farkin olmali dimi?