#28 Koray Günter

Adam daha 20 yaşında beyler, sadece 20. Biraz sakin olun. Avrupa'da henuz sadece 20 yasinda olan kac tane tas gibi stoper sayabilirsiniz, hatasiz oynayip tas gibi bir savunma oyuncusu olan, fm de ki Pa si yuksek olan stoperler disinda söylüyorum bunu, genel gercek performansa bakarak. Mutlaka vardir yok demiyorum ama 20 yas bir savunma hele ki stoper icin çok küçük bir yas, öğrenir mutlaka zamanla bazi seyleri, geldiginden beri ilk defa 4 5 mac arka arkaya oynadi. Zamanla daha iyi olacagina inaniyorum.

Ya burdakiler anlamazzzzzzzz. 20 Yasinda cocuktan hemen John Terry seviyesinde kalite gormek istiyor

bana göre kesinlikle semihten çok daha iyi hemde pek çok yönden

semihide severim fakat 2sini kıyaslar gözlede izledim semihin en büyük artısı hızı ve çevikligi

semih 3 yıldır kaç tane maça çıktı koray ise kaçıncı maçında ona ragmen bana güven veriyor pek çok anlamda.

Stoper mevkisi çok kritik bir mevki, öyle yetenekli diye oyuncu oynatilmaz.

Semih Koray'dan o kadar farkli degil son aylarda fakat Semih'in iyi özelligi, her riskli anda topu uzaklastirmasidir. Koray asiri riskli oynuyor bazen.

Bir kaç sezon Almanya Bundesliga takimlarindan birisine kiralanirsa daha güçlü geri dönebilir.

Ligde bi takıma kiralayacağımıza Almanya-Hollanda takımlarına veya İngiltere 2.lig takımlarına kiralayalım. İyi gelişir orda. Oynayacak maddeside koydurtacaz tabiki

Semih gibi yerlerde sürünmediğinde hem fikiriz değil mi?

Bizde takım savunması diye birşey yok. Şikeciler bunu çok daha iyi yapıyor. Selçuk çok yumuşak bir orta saha için. Bruma ve Yasin defansif anlamda yetersiz kalıyor. Savunmaya yardım etmek sadece geriye koşması değil. Alan daraltmak nerde duracağını bilmek.

Bayer Leverkusen-Atletico Madrid maçını izleyin ve takım savunması nasıl yapılır izleyin. Deli dana geriye koşmak ile takım savunması yapılmaz, akıl lazım. Şikeciler bizden çok daha iyi yapıyor takım savunmasını. Kanatlarda oynayan Sow ve Kuyt'ü iyi izleyin.

Stoper mevkisi çok kritik bir mevki, öyle yetenekli diye oyuncu oynatilmaz.

Semih Koray'dan o kadar farkli degil son aylarda fakat Semih'in iyi özelligi, her riskli anda topu uzaklastirmasidir. Koray asiri riskli oynuyor bazen.

Bir kaç sezon Almanya Bundesliga takimlarindan birisine kiralanirsa daha güçlü geri dönebilir.
Semih'in gereksiz uzaklaştırdığı toplar hep rakibe gidiyor özellikle kafa topları.

Semihin kafa topları iyi miymis? Kör ölüyor badem gözlü oluyor burada. Hava toplarini ensesiyle karsilayan, ceza sahasinda vurduğu bütün kafalar rakibe ribaund olan semihten mi bahsediyoruz yoksa farklı birinden mi?

Korayi begeniyorum ama dunku macta top kullanimlarinda cok hatalar yapti

Çogu gereksiz degil, gerekli.

Riskli anlarda topu en azindan uzaklastiriyor, Koraya kalirsa rakip topla 2 saat ceza sahasinda kalir.

Sivama Sükrü, Semihin en berbat oldugu seylerin basinda gelir kafa toplari/hava hakimiyeti. Dün Koray da bunu bir kac defa gördüm, Vlemincx ayisina karsi hava topu kazandi hem de sicramadan, sadece dogru sekilde topu bekleyerek. Semih havaya atliyor ya topa vuruyor dengesiz bir sekilde ya da hakemin sayesinde foul aliyor, ki avrupada bunlara kimse foul calmaz.

Aga savunmaciysan ciktigin topu alacaksin. Bak Egemen hic top kaybediyor mu havadan? Adim ezilip büzülmüyor Semih gibi mesela. Toplari uzaklasitiyor diyorsun da aynen Serafettinin dedigi gibi o toplari kontrolsüz bir sekilde rakibe yolluyor bunlar da atak olarak geri dönüyor.

Ya benim anlamadigim, Semihin haftalar önce nasil oynadigini unuttunuz mu da burada adami öve öve bitiremiyorsunuz?

Sivama Sükrü, Semihin en berbat oldugu seylerin basinda gelir kafa toplari/hava hakimiyeti. Dün Koray da bunu bir kac defa gördüm, Vlemincx ayisina karsi hava topu kazandi hem de sicramadan, sadece dogru sekilde topu bekleyerek. Semih havaya atliyor ya topa vuruyor dengesiz bir sekilde ya da hakemin sayesinde foul aliyor, ki avrupada bunlara kimse foul calmaz.

Aga savunmaciysan ciktigin topu alacaksin. Bak Egemen hic top kaybediyor mu havadan? Adim ezilip büzülmüyor Semih gibi mesela. Toplari uzaklasitiyor diyorsun da aynen Serafettinin dedigi gibi o toplari kontrolsüz bir sekilde rakibe yolluyor bunlar da atak olarak geri dönüyor.

Ya benim anlamadigim, Semihin haftalar önce nasil oynadigini unuttunuz mu da burada adami öve öve bitiremiyorsunuz?

Ben Semih'i Kompany ilan etmedim Can, son aylarda dandik oldugunu da inkar etmiyorum

Lakin sizin Koray'i asiri derecede abartmaniz çok saçma geliyor bana - oynadigi son maçlarda çok riskli oynadi.

Semih eksikleri olmasina ragmen riskli anlarda pek düsünmeden topu uzaklastiriyor. Koray ise bunu yapmiyor ve öylece rakip gol atma sansi buluyor. O Balikesirspor maçini izlemedinmi? Sercan Yildirim gibi mega dandik oyuncu Koray sayesinde iyi gözüktü yahu. Sonra attiklari golde ne kadar rahatça pas verebildiler gol atan oyuncuya.

Koray Semihten pek farki yok suan.

Rakibi takip etmede sıkıntı çekiyor. Ama dün dikkat ettim Olcan ile uyum problemleri var, oyuncuları paylaşma konusunda eksikler.
Yani birbirlerini tamamlamaları gerekiyor ama olmuyor. İkisinden biri oyuncuyu kaçırıyor bir şekilde.
Dün yediğimiz golde Koray ortaya yöneliyor adamı bırakıp, Olcan'ın onu takp edeceğini düşünmüş olmalı, başka açıklaması yok gibi.
Çünkü zaten diğer oyuncuyu Chedjou tutuyordu.

Bu mesajda ki Türkçe kurallarına göre konuşursak eğer semihin kafa topları mı.

Koray, Semih'e göre ayağına daha hakim bir oyuncu. Maç içerisinde konsantrasyon eksikliği yaşıyor, ayrıca kafa toplarında çok etkisiz.

Bu şekilde düzelteyim belki daha iyi anlaşılır.

Koray, Semih'e göre ayağına daha hakim bir oyuncu. Maç içerisinde konsantrasyon eksikliği yaşıyor, ayrıca kafa toplarında çok etkisiz.

Sanki takımda kafa topuna çıkabilen adam var :D

melo>ched>? diye gider bu ve korayın kafa topları bence iyi.

Konsantrasyon eksikliğine dediğin gibi katılıyorum. Sade koray değil bütün oyuncularımızın ortak eksiği

Dün neler demişim bi bakmakta fayda var. Eleştirirken doğru eleştirmek önemli.

Olcanin olmasi gereken yeri de yazaydin

cingıl bels
Olcan nerde bi bak istersen koray kimi tutacak.

cingıl bels
Hakan Ünsal: Golde her ne kadar pas ve vuruş güzelse, Olcan'ın girmediği ve geç kaldığı kademe de etkiliydi. Olcan, savunma ve kademe eksiklerini gidermezse, Galatasaray benzer golleri yer.
Feyyaz Uçar: Kayseri Erciyesspor’un beraberlik golünde Olcan’ın nerede olduğu birçok sporseverin gözünden kaçmıştır. Sol bekin olması gerektiği yerde olsa Cim Bom bu golü yemeyecekti. Futbol böyle bir oyun. İleride çoğalırsan geride azalıyorsun.

Bu mesajda ki Türkçe kurallarına göre konuşursak eğer semihin kafa topları mı.

"Türkçe kuralları" değil, "imla kuralları" denir.
"Bu mesajda ki" değil, "bu mesajdaki" diye yazılır.
Madem imla kuralarına göre konuşuyoruz, cümlende yüklem yok. Yüklemsiz cümle olmaz.
Ya da madem imla kurallarına bu kadar dikkat ediyoruz, "semihin" değil "Semih'in" diye yazılır
Son olarak kurduğu cümleden senin çıkardığın anlam çıkmıyor. "Ama" diyerek aynı cümle içinde farklı bir durumdan bahsedeceğini anlatmış alıntı yaptığın arkadaş.

Şimdi birine karşı kıyas yaparken ikisininde artı ve eksilerini ortaya koyman gerekir korayın kafa topları zayıfta semihin çokmu iyi? koraydanda beter,ne ileri çıkışlarında nede defansda hava topu hakimiyetinden bahsedemessin. Kafa topu yüzdesi çok düşük. koraydan daha çelimsiz ve kademe nedir asla öğrenemeyecek ama hala semihe türk futbolunun nestası muamelesi yaptığınız sürece milli takımda galatasarayda asla istediğimiz yerde olmayacak adam resmen defansın kanseri.

Geri
Üst Alt