Ooo zamaninda semihten 10 gomlek ustun filan diyenler nerede kaldi?
Ben burdayım halada diyorum..
Semihin 1 tane + özelliğini söylesene ? çok fazla istemiyorum senden ya sadece 1 tane ?
Deki semih hava toplarında çok iyi rakibe top aldırmıyor yada en azından 3 topun 2 sine vurabiliyor . Diyebiliyormusun ?
Deki semih in en azından ayakları iyi geriden iyi oyun kuruyor . Diyebiliyor musun ?
Deki semih en azından güçlü rakibi döndürmüyor , 1e1 de yıkılmıyor . Diyebiliyormusun ?
Deki Semihin en azından kademesi iyi oyunu iyi okuyup atakları kesebiliyor . Diyebiliyormusun ?
Kardeşim
neredeyse her kafa topunu rakibe aldıran
Oyunu kurmak iyi pas vermek konusunda yetersiz
1e1 de en ufak bir müdahalede yere düşen
vede en önemlisi oyunu hiç okuyamayan 70m den adamın pasını seyreden bir herifden bahsediyoruz....
Bırakın bu edebiyatı.
Semih daha bir kere bile kafasını yerden yada toptan ayırıpda sağında solunda biri varmı diye kaldırıpda bakdıgını görmedim ben...
Koray günter en azından istediğin kadar beğenme ama adam 1.si Hava toplarında semihden daha iyi
oyuna topu semihden çok daha iyi sokuyor
Ve 1e1 de semih kadar kolay geçilmiyor adamı öyle eli kolunu sallayarak geçirtmiyor.
Eksileri yokmu var.
ağır süratli değil . Ve kademe konusunda bazen hatalar yapabiliyor.
Ama her yönüyle semihden çok daha iyi bir topçudur...
Maalesef GS da GS ın çocugu olmak esasdır bu bir.
2.si GS da her dönemde belli başlı adamlar olmuşdur ki yönetim ve kulüp tarafından ne yaparsa yapsın el üstünde tutulur.
3.süde Semih in harika bir menejeri var diye düşünüyorum.
Kimse bu şahıs arkasında inanılmaz bir medya gücü var .
Semihin rezaleti ne zaman ortaya çıksa ne zaman taraftar azıcık ayıksa hemen basında Semih intere 7m euroya gidiyor Semih buraya gidiyor diye asparagas haberler çıkartıp onu pohpohluyor
Yada oynamayıp gol yediğinde "semihin eksikliği semih yokken GS çok gol yiyor" gibi şişirme haberlerle adamı el üstünde tututyor. Bu sayede semih hep ayakda kalıyor....
Buraya gelip semih iyi defans diyen adam ve başarı için semih li bir 11 kuran adam hiç masal anlatmasın bence.