- 18 Temmuz 2009
- 80.627
- 224.946
- 5.093
Güzel cevap tebrik ederim YK.o şahsı yok hükmünde sayıyorum. Yok öyle biri hiç olmadı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Güzel cevap tebrik ederim YK.o şahsı yok hükmünde sayıyorum. Yok öyle biri hiç olmadı.
Harcamayı düşünmüyorum, forumdan başka birinin fake'i de olsan umrumda değil zira. Savunduğun şeylerin geneli ile ilgili yorumun şaka ise komik tadında, bir kısmı ise haklı.
Bu yorumuna katılamayacağım. 28 yaşında teknik direktör de olunur. İlla ki futbolcu geçmişin olması gerekmiyor teknik direktör olmak için. Basketbolda Ataman, Mahmudi vs gibi pek çok koç bu yaşlarda başladı. Çok abartılıyor futbolda bu iş.
Tamam ama benzer bir hamle cok yakin zamanda bizde yapildi , riekerink denen kisi bundan daha makul bir yasta , ama adamin kalli den sonra en basarili son donemdeki puan ortalamasina ragmen begenmiyoruz , uygulamalari sacma geliyor , takimi sampiyon bile yapsa "maasina zam isine son" mantigi ile gondermek isteyecegiz , bu net
burada bahsedilen adam ise , 20 li yaslarda , ve cok kotu durumda bir takima ,bu deneyimsizligi ile TD yapilmis .. eger bu iki olayi beraber dusunursek , baskasinin yaptigi sey bizi etkilemedigi icin helal cekiyoruz , ama ayni adam bize td olacak olsa ortaligi yikariz , ne dursun kalir ne bir sey
ornek dedim aslinda guzel isimdi , yarin ceyhun gulselam asil tendonu sakatliginin muzminlesmesi ile futbolu birakip dursun tarafindan basimiza td getirilse ne deriz , oyle dusunup yorumlayalim almanyadaki olayi
tek fark , orasi hoffenheim , kucuk bir yer , tamam ona kabul ... ama olayi pesinen dogru bulmaya ikna etmiyor beni hoffenheim in capinin kucuk olmasi
sinan bilgin fazla muhafazakar ve yeniliklere kapalı tıpkı savunduğu ve üye olduğu zihniyet gibi.. hoffenheim ın hocasını eleştirmesi çok normal.
mesela van bastenin sunmuş olduğu zırvalıklar futbolun örf ve adetlerine ters. Benimki de muhafazakarlık mı![]()
aslinda bu adamin bu sezon takimi 18 macta 31 puana getirmesi basaridir , demek ki , eger burada bu davranis destek goruyorsa , benzer kosullarda genc teknik adamlar bizim basimiza da gelme olasiliginda oldugunda , laf etmememiz gerekiyor, denememiz gerekiyor
skibbe benzer kosullarda geldi , daha da tecrubeli sayilirdi , giderkenki gazete basligini buraya tasimak istemem simdi.
Bu mesajdan sonra hoffenheimin cöküsü baslayacaktirBu sezon maglubiyetsiz tek takim avrupada
Bayernle ismi bile gecmeye basladi
Gesendet von meinem XT1580 mit Tapatalk
Bu sezon maglubiyetsiz tek takim avrupada
Bayernle ismi bile gecmeye basladi
Gesendet von meinem XT1580 mit Tapatalk