28 Yaşında Bundesliga'da Hoca Oldu!

sinan bilgin fazla muhafazakar ve yeniliklere kapalı tıpkı savunduğu ve üye olduğu zihniyet gibi.. hoffenheim ın hocasını eleştirmesi çok normal.

Harcamayı düşünmüyorum, forumdan başka birinin fake'i de olsan umrumda değil zira. Savunduğun şeylerin geneli ile ilgili yorumun şaka ise komik tadında, bir kısmı ise haklı.

Bu yorumuna katılamayacağım. 28 yaşında teknik direktör de olunur. İlla ki futbolcu geçmişin olması gerekmiyor teknik direktör olmak için. Basketbolda Ataman, Mahmudi vs gibi pek çok koç bu yaşlarda başladı. Çok abartılıyor futbolda bu iş.

Tamam ama benzer bir hamle cok yakin zamanda bizde yapildi , riekerink denen kisi bundan daha makul bir yasta , ama adamin kalli den sonra en basarili son donemdeki puan ortalamasina ragmen begenmiyoruz , uygulamalari sacma geliyor , takimi sampiyon bile yapsa "maasina zam isine son" mantigi ile gondermek isteyecegiz , bu net

burada bahsedilen adam ise , 20 li yaslarda , ve cok kotu durumda bir takima ,bu deneyimsizligi ile TD yapilmis .. eger bu iki olayi beraber dusunursek , baskasinin yaptigi sey bizi etkilemedigi icin helal cekiyoruz , ama ayni adam bize td olacak olsa ortaligi yikariz , ne dursun kalir ne bir sey

ornek dedim aslinda guzel isimdi , yarin ceyhun gulselam asil tendonu sakatliginin muzminlesmesi ile futbolu birakip dursun tarafindan basimiza td getirilse ne deriz , oyle dusunup yorumlayalim almanyadaki olayi

tek fark , orasi hoffenheim , kucuk bir yer , tamam ona kabul ... ama olayi pesinen dogru bulmaya ikna etmiyor beni hoffenheim in capinin kucuk olmasi

Tamam ama benzer bir hamle cok yakin zamanda bizde yapildi , riekerink denen kisi bundan daha makul bir yasta , ama adamin kalli den sonra en basarili son donemdeki puan ortalamasina ragmen begenmiyoruz , uygulamalari sacma geliyor , takimi sampiyon bile yapsa "maasina zam isine son" mantigi ile gondermek isteyecegiz , bu net

burada bahsedilen adam ise , 20 li yaslarda , ve cok kotu durumda bir takima ,bu deneyimsizligi ile TD yapilmis .. eger bu iki olayi beraber dusunursek , baskasinin yaptigi sey bizi etkilemedigi icin helal cekiyoruz , ama ayni adam bize td olacak olsa ortaligi yikariz , ne dursun kalir ne bir sey

ornek dedim aslinda guzel isimdi , yarin ceyhun gulselam asil tendonu sakatliginin muzminlesmesi ile futbolu birakip dursun tarafindan basimiza td getirilse ne deriz , oyle dusunup yorumlayalim almanyadaki olayi

tek fark , orasi hoffenheim , kucuk bir yer , tamam ona kabul ... ama olayi pesinen dogru bulmaya ikna etmiyor beni hoffenheim in capinin kucuk olmasi

Arada ki fark şu Almanlar son dönem ezber bozuyorlar futbolda. Bir diğer ülke de 3-5-2'yi tekrar getiren İtalyan takımları.

19 yaşında futbolu bırakmış adam sonrasında

Dört dönem boyunca üniversitede işletme okuduktan sonra, Spor Bilimleri'ne geçti.[SUP][2][/SUP] Bunun ardından teknik direktörlüğe başlayıp 2008'de eski takımı Augsburg'a döndü ve kısa bir süre Thomas Tuchel ile çalıştı.[SUP][1][/SUP]

Bizde işin bilim tarafını gören yok hiç. Adamlar conventional sanılanın aksine işin matematiğini de ihmal etmiyor. Profesyonel yaklaşıyor her duruma olduğu gibi.

Yav bu adami hic gördün mü sen de kendinden büyük oyunculara söz geciremez falan diyorsun. Adam asabi agresif herifin teki, öyle pasif süt oglan gibi birsey de degil. Vurdugunun kafasini ezecek bir tip.

Sonucta sadece yas sadece bir sayi, bu genc yasina ragmen muazzam isler yapiyor adam teknik direktör olarak. Cumartesi oynanan Leipzig-Hoffenheim macinda bi Hoffenheim'in golünü izlemenizi tavsiye ederim, adamlar saniyeler icinde tak tak pas yaparak rakibin basini döndürerek gol atti resmen. Klopp'un Dortmund zamanindaki 7 saniye de rakip kaleye gitme düsüncesini animsatti bana.

sinan bilgin fazla muhafazakar ve yeniliklere kapalı tıpkı savunduğu ve üye olduğu zihniyet gibi.. hoffenheim ın hocasını eleştirmesi çok normal.

mesela van bastenin sunmuş olduğu zırvalıklar futbolun örf ve adetlerine ters. Benimki de muhafazakarlık mı:D

Ee hoffenheim Almanya'da estiriyor bu sezon?

mesela van bastenin sunmuş olduğu zırvalıklar futbolun örf ve adetlerine ters. Benimki de muhafazakarlık mı:D

adı üstünde zırvalık demişsin YEKdash van bastenin dedikleri ütopik zırvalıklar yenilik kapsamına sokamayız yani muhafazakar diyemem sizin için.

ben kendimce yanlis diyorum , fikrim bu , fakat elestirdigim sey aslinda adamin bu goreve getirilmesi degil , bana ne ki ? ama adim gibi eminim , ayni adam , bire bir bu kisi riekerink gonderildiginde bize td yapilsin

ertesi gun "sneijder e , podolski ye bu mu soz gecirecek" denip hangi yonetimse tukaka edilmezse adim sinan degil ... riekerink de universitesini okumus mudur bilemem ama senelerdir alt yapilarda calisiyor, aslinda td lige gececekse en ideal zamanlardi , mou da tercumanliktan geldi , adam dunyanin en iyisi olana dek sadece tercumandi

ve yine eminim mou tercumanken direk bize td olarak gelseydi ilk paragrafta degindigim elestirilerin aynisi olurdu

hagi geldiginde her kotu sonuctan sonra "iyi futbolcudan iyi td olacak diye bir kaide mi var" noktasindan tutturup adami "hakli olarak" derdest etmedik mi ? bu 28 lik cocuk muhtemelen rahmetli robert enke gibi 1 mac dayanirdi

ya da diger rahmetli cavcav in 1-2 macta gonderdigi td lerden biri gibi olurdu

bu yuzden ulkemizdeki bu cesaret edilemeyen seyleri yurt disinda gorup begenirken , benzer durumlarda kendimizin nasil canavarlasip boyle adamlari oguttugumuzu de hatirlardan cikarmayin

sirf bana muhalefet olmak icin saldirmanin da mantigini goremiyorum , o adam buraya gelse satirlarimdakilerin olacagini bal gibi siz de biliyorsunuz

ne saldırıcaz sana kardeşim ortaya birşey atıp uyduruk eleştiriler yapan sensin forum hakkında! önce beynindeki örümcek ağlarını temizle

aslinda bu adamin bu sezon takimi 18 macta 31 puana getirmesi basaridir , demek ki , eger burada bu davranis destek goruyorsa , benzer kosullarda genc teknik adamlar bizim basimiza da gelme olasiliginda oldugunda , laf etmememiz gerekiyor, denememiz gerekiyor

skibbe benzer kosullarda geldi , daha da tecrubeli sayilirdi , giderkenki gazete basligini buraya tasimak istemem simdi.

ban verin gitsin ya, nasil kongre taraftarlari kabul etmiyor, taraftar'da pilavcilari kabul etmesin.

aslinda bu adamin bu sezon takimi 18 macta 31 puana getirmesi basaridir , demek ki , eger burada bu davranis destek goruyorsa , benzer kosullarda genc teknik adamlar bizim basimiza da gelme olasiliginda oldugunda , laf etmememiz gerekiyor, denememiz gerekiyor

skibbe benzer kosullarda geldi , daha da tecrubeli sayilirdi , giderkenki gazete basligini buraya tasimak istemem simdi.

mantığı kes pehhh

hoffenheim başarılı bu sezon bu td ile,ilk 5te adam ve daha yukardada bitirebilir sezonu,almanya liginde hoffenheim gibi bi takımda müthiş bi başarıdır bu

skibbeli dönemdeki puan tablosunu hatırlıyomusun sen

ikisini kıyas etmiş bide kongre üyesine bak

genci yaşlısı yok bu işin başarılıysan kalırsın,başarısızsan gidersin

skibbe gençti başarısız oldu gitti,başarılı olsaydı kalırdı yada kalması istenirdi

bizde bu kongre uyeleri olduktan sonra dursun gibi adamlar daha cok baskan olur maalesef

Bu sezon maglubiyetsiz tek takim avrupada

Bayernle ismi bile gecmeye basladi

Gesendet von meinem XT1580 mit Tapatalk

ultraslanların forumundan şutlanmış gelmiş şimdi bizi trollüyor tecrübelerime dayanarak söylüyorum ki ömrün fazla uzun değil sinan.

Geri
Üst Alt