28 Yaşında Bundesliga'da Hoca Oldu!

sert olmazsa herifi cignerler zaten adam belli ki disiplinli gerektiginde kukreyebilen bi cocuk ki oraya getirmisler yani
simdi hearts ekibindede bi cocuk var o mesela biraz kedi gibi yani

sinan beyi kusturmeyin lan yarin obur gun kongreden kulislerden info alacagimiz zaman kime danisicaz? PUKIYE mi

Hahaha biri o konuyu up'lasin ya cok iyiydi, foruma katildigimdan beri en komik olaylardan biriydi :D

aragones , del bosque , kalli gibiler yas mas derken ya kacip gittiler ya kovuldular , ayni siralarda ferguson , heykens avrupanin zirvesindeydi , o yuzden biz yaslisina da gencine de takacak kulp buluruz

ama diyorum bak , futbolu erken birakanlardan biri lutfen basimiza td yapilsin , senelerce destekleyelim

Hahaha biri o konuyu up'lasin ya cok iyiydi, foruma katildigimdan beri en komik olaylardan biriydi :D

ZMl8dZ.png

aragones , del bosque , kalli gibiler yas mas derken ya kacip gittiler ya kovuldular , ayni siralarda ferguson , heykens avrupanin zirvesindeydi , o yuzden biz yaslisina da gencine de takacak kulp buluruz

ama diyorum bak , futbolu erken birakanlardan biri lutfen basimiza td yapilsin , senelerce destekleyelim

bi zahmet de bir sonraki kongrede tualete igor tudor fln yaz belki baskan gorur de ilham gelir

ne duvarı kardeşim

adam gibi genel kurulda söz alacak,kürsüye çıkacak ve diyecekki

TUDORU ALIN ULAN

ve kalbimize kazınacak

Sinan Bilgin

kendisini kursude gormek isteriz hakkaten de

hatta cikip ben, 20 bin uyelik GSCyi temsilen buradayim demeli. keske sesimizi duyursa ama cikarsa da bazi degisik uyeler gibi podolskiye falan sallama ihtimali de az degil hani :chuncky:

Sinan Bilgin

kendisini kursude gormek isteriz hakkaten de

hatta cikip ben, 20 bin uyelik GSCyi temsilen buradayim demeli. keske sesimizi duyursa ama cikarsa da bazi degisik uyeler gibi podolskiye falan sallama ihtimali de az degil hani :chuncky:

gscye bile sövebilir

tudor mudor derken eldeki bulgurdan olmayalım

bize kürsüde sövmesin kafi

Geri
Üst Alt