29 Ekim Cumhuriyet Bayramı | Tartışma Konusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlu Olsun!!!

İyi güzel diyorsun Aemdar abi de Tayy,p Erdoğan daha öncede rahatsızlığını bahane edip törenlere katılmamıştı ertesi gün ise açılışlara koşmuştu.Her sene tesadüf mü yani bunlar?Bir bahane olsada katılmasak yada tören yapılmasa diye fırsat kolluyorlar
Ya adamların ne istediği çok açık zaten neyse

Cumhuriyet düşmanlarına rağmen Atamızın kurduğu bu rejimi sonuna kadar koruyacağız ! törenleri iptal etmişler varsın etsinler,bayrağımızı alıp yarın sokakları şenlendireceğiz meydanlarda,devlet kutlamazsa halk kutlar !

İyi güzel diyorsun Aemdar abi de Tayy,p Erdoğan daha öncede rahatsızlığını bahane edip törenlere katılmamıştı ertesi gün ise açılışlara koşmuştu.Her sene tesadüf mü yani bunlar?Bir bahane olsada katılmasak yada tören yapılmasa diye fırsat kolluyorlar

Bak bir katılmaz anlarım...

Üç katılmaz beş katılmaz hersene katılmaz anlarım ama...

Sürekli bir katılmamazlık mı var...?

O zaman Cumhuriyet Kutluyoruz...

Cumhur'un başının verdiği Resepsiyonlara veyahut kokteylleri protesto eden zihniyetlere ne demeli...

Eee yani bunada derler ki ne perhiz ne lahana turşusu...

İki şeyden hep sakınırım...

Riyakarlık'tan ve bilmediğim halde bilmiş davranmaktan...

Bu mesele aynen şu oldu Osuruktan Teyyare...

Selam söyle sen o yare...

İki tane Viski bardağı tokuşturulmadı...

İki tane savaş uçağı stad üzerinde geçmedi diye Cumhuriyet yıkılacaksa işimiz var demektir...

Yahu daha ne denilebilir ki?

Viski içilmemesine yönelik bir tedbir mi bu?

Bundan sonraki her özel tarih öncesi şerefsizler saldırı düzenlemez mi?

Ulusal yas ilan edildi mi mesela şehit haberleri sonrası?

Şehit haberlerinde ulusal yas ilan edilmemesi bir tek bu hükümetin değil hepsinin hatasıdır...

Bugüne kadar Ulusal yas ilan edilen bir Şehit haberi duymadım...

Duyan var mı...?

Bu zihniyetleri savunanlara acıyorum.

29 Ekim bir kuruluş ve kurtuluş günü.Bir eğlence değil,onur,gurur,birlik kutlaması. Kötü günde iptali değil daha coşkulu kutlanması gerekir.

.

Cevap: 29 Ekim Kutlu Olsun!!!

Deprem olur, Acun olur

Deprem olur, Eğlence programları olur

Deprem olur, Erol Köse olur

Deprem olur, Esra Erolda izdivaç olur

Deprem olur, diziler olur

Deprem olur, tvde bütün bu salaklıklar olur

Deprem olur, Cumhuriyet Bayramı olmaz

Ne güzel...

Şehit haberlerinde ulusal yas ilan edilmemesi bir tek bu hükümetin değil hepsinin hatasıdır...

Bugüne kadar Ulusal yas ilan edilen bir Şehit haberi duymadım...

Duyan var mı...?

şehit demişken, saçma bi durum var. Şimdi 1 şehit gelince ne basın nede hükümet sesini çıkarmaz. birilerinin konuşması için 20den fazlasının şehit olması lazım.

Bak bir katılmaz anlarım...

Üç katılmaz beş katılmaz hersene katılmaz anlarım ama...

Sürekli bir katılmamazlık mı var...?

O zaman Cumhuriyet Kutluyoruz...

Cumhur'un başının verdiği Resepsiyonlara veyahut kokteylleri protesto eden zihniyetlere ne demeli...

Eee yani bunada derler ki ne perhiz ne lahana turşusu...

İki şeyden hep sakınırım...

Riyakarlık'tan ve bilmediğim halde bilmiş davranmaktan...

Bu mesele aynen şu oldu Osuruktan Teyyare...

Selam söyle sen o yare...

İki tane Viski bardağı tokuşturulmadı...

İki tane savaş uçağı stad üzerinde geçmedi diye Cumhuriyet yıkılacaksa işimiz var demektir...
Olay sadece basit bir tören değil ki abi.O bir sembol zaten cumuriyete bağlılığı gösteren.Okullardaki törenler neden iptal edildi?Okullardaki eğitim çağındaki çocuklar cumhuriyet bilincine sahip olmasın diye bence

Konu dışına çıkanlar devam etmeleri halinde konudan uzaklaştırılacaklar.

Harbiden içten bir yas tutarsın, tamam derim. Ama düğünden düğüne koşup Cumhuriyet'i büyük törenlerle anmamak hiç kimsenin haddine değil: Cumhuriyet Portal

Hele ki, 9-10 yaşında çocuğa, çocuğum bu en büyük bayram; ezberle şu şiiri deyip, büyüklerin böyle uygun gördü anma töreni yok demek hiç birinin harcı değil.

nokta. adam oradan düğünlerde nikah şahitliği falan yapıyor deprem umrunda olmuyor o zaman ama Cumhuriyet Bayramı'na gelince törenleri iptal diyor bunun altında gel de art niyet arama..

Cevap: 29 Ekim Kutlu Olsun!!!

Herneyse yazmıştım yine yazayım...

Cumhuriyetimizin Kuruluşu Kutlu Olsun...

Cumhuriyet Bayramı Kutlu Olsun.

Öteki mevzuları ise tartışmaya bile lüzum yok arkadaşlar herkes biliyor neyin ne olduğunu işte. Yapacak bir şey yok maalesef.

Eğri oturup doğru konuşalım. Cumhuriyet kutlamalarının (en azından bir kısmının) iptal edilmesinin mantıklı hiçbir yanı yok.

Yavaş yavaş arttırıyorlar dozu. İlk başta ilk okul kitaplarının bazılarından Gençliğe Hitabeyi, İstiklal Marşını kaldırdılar, İstiklal Marşını ve Andımız'ı zorunlu olmaktan çıkardılar, şimdi de Cumhuriyet Bayramı'nı kutlattırmıyorlar. Bakalım sırada ne var..

cumhuriyet bayramimiz kutlu olsun

.... hmmm haberlere bakmadim burdan gördüm deprem yüzünden ertelenmis simdi bu karari destekleyen arkadaslarin beyinlerine giriyorum acaba böyle mi düsünüyorlar ---> bence tamamen kaldirilsin hatta cumhuriyetide kaldiralim seriat gelsin hatta atatürkün heykelerinide kaldirlarim erdoganin kileri koyalim ama oda put dan olur mu acaba? hatta alkolü sigarayi eglenceyi de kaldiralim sirf ezanlar ve ilahiler dinlensin tv kanallarinida kaldilaralim bi samanyolu kalsin hatta baskentide sevmedim atatürk yatiyor orda istanbulu yapalim hatta basi acik kadin olmasin tamamen kadina sokaga cikma yasagi koyalim spor da olmasin adamlar sort giyiniyor ....

acaba gercekten böyle mi düsünüyorsunuz yoksa ben ve benim gibiler sizin böyle düsündügünüzü mü düsünüyoruz?????

Türk vatandaşı olmayı gurur,Türk olmayı onur sayanların,BOL YILDIZLI değil AY-YILDIZLI bayrağa selam duranın Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun.

Kurban Bayramının da iptal edilmesini öneriyorum. Ülke olarak yastayız. son 2 ayda bir sürü şehit vermişiz, ülkemizin doğusundaki depremde yüzlerce insan hayatını kaybetmiş. Bu sene sonuna kadar bütün bayramlar iptal edilmeli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt