29.Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Tolga Aybakan!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Salı günü olabilir sana uygunsa.

Eurovision çok sık olmaya başladı biraz ara verilse hiç fena olmaz. (Ben bile bunu diyorsam mutlaka hak veren çıkacaktır, aradan kastım 7 gün civarı)

1 hafta olmadı daha şampiyon olalı 2 yarışma geçti en son şampiyonluğumun üstünden ama. :D

6 güne 3 tane çok fazla değil mi yani? :)

bu kez yabancı filmlerde olmalı.

Salı uygunumdur yani şimdilik durum yok abim . Daha herhangi bi mod ikna etmeye calıscam bende yarısmak istiyorum.

Yabancı filme gelince yaparız ama dublaj alt yazı spoiler problemi cok ama cok ağır şekilde karsımıza çıkar .

Salı uygunumdur yani şimdilik durum yok abim . Daha herhangi bi mod ikna etmeye calıscam bende yarısmak istiyorum.

Yabancı filme gelince yaparız ama dublaj alt yazı spoiler problemi cok ama cok ağır şekilde karsımıza çıkar .

yabancı kaliteyi yükseltir ama ilgiyi düşürür.

Biraz daha üzerinde düşünüp beklemeli bence.

Öncelikle Tolga ve Serkan abiyi tebrik ediyorum. @Aslan Türkoğlu sen de sonunda podyuma çıkabilmişsin sana da tebrikler.Yarışmanın 9.oylarındayken İnternet gitti,acaip sinir oldum.Mention atanları layklayamadım.Bütün muhabeti de kaçırdım.

14.yarışmadan beri her yarışmada varım.Bu yarışmaya 1 kez kendimi denemek için katılmıştım ama bağımlılık yaptı.Zamanla sigara gibi,çekirdek gibi bir şey oldu.

Daha önce katıldığım şarkılar bunlar:

vHQp4aJ.png

Hareketli şarkıdan slow şarkıya,Türkçe'den Hemşince'ye çoğu türü denedim.En sonunda Türk Sanat Müziği'ni denedim Gülden Karaböcek ile.O da olmadı.Bu yarışma yüzünden Müzeyyen Senar dinleyeceğim aklımın ucundan geçmezdi.Artık bu iş ödül puanı,layk,tag işi olmaktan çıktı.Bir gurur meselesi oldu benim için.1 kereliğine de olsa 1. olmam lazım.

Aslında 2 kez çok yaklaştım liderliğe.Mesela Fikret Kızılok Gönül aklımda olan bir şarkıydı ama yabancı şarkıların arasında harcamak istemiyordum.90'lar Türkçe yarışması olacağı belirlendiğinde ise şarkının senesini bulamadım.80'lerin şarkısıdır deyip üstünde durmadım.İkincisinde ise Osman abi Sway-Rosemary Clooney ile katılmadan birkaç gün önce aynı şarkı aklıma geldi ama adını bilmiyordum.Sadece Algida reklamında çıktığı aklımda kalmıştı.Onun da adını bulamadım.Şarkı playlistte karşıma çıkınca yıkıldım ama 12'yi verdim tabii.

Sözün özü bu yarışmayı bir kerede olsa almam lazım.Replik yarışmasındaki 1.lik kesmedi beni.

Yarışma iyice modlar-süper modlar birbirini ağırlar yarışması oldu yahu. :D

Şimdi baktım derece yapanlar arasında 2 mod, 1 süper mod var.

2 yarışmadır modlar kazanıyor, yeni mod olanların kazanma geleneğine ise yorum bile yapamıyorum artık. Tamam kazanın ama suyunu çıkarmayın be kardeşim bu ne böyle yahu. :p

2 yarışmadır modlar kazanıyor, yeni mod olanların kazanma geleneğine ise yorum bile yapamıyorum artık. Tamam kazanın ama suyunu çıkarmayın be kardeşim bu ne böyle yahu. :p

Bana bir taş var sanırım burada!.. :allaalla6vr:

Yarışmanın 4. ve 5.leri olarak, yetkililer ile mücadelemizin devam edeceğinden kimsenin şüphesi olmasın :cool:.

Yarışmanın 4. ve 5.leri olarak, yetkililer ile mücadelemizin devam edeceğinden kimsenin şüphesi olasın :cool:.

Panpa benim birinciliğe beni geçen olmadıkça ihtiyacım yok artık.

Ama modlar biraz halkın önünü açmalı.

Aralarında anlaşsınlar hepsi birden iddialı girmesin böyle, zaten like da bol adamlarda, fors desen var, pat diye banlar sesimizi keserler. :D

abi 44 şarkılık bir eurovision playlisti yaptım dönemlerinde listelere baya sıkıntı çıkarmış parçalar hepsi

ve tek yasaklı yok aralarında.

ne dersin senin playlist ile karşılaştırıp karşılıklı filkir alışverşinde bulunalım mı?

evetse pm ile arşivini yollaman yeterli

@B. Arda Aycan

abi 44 şarkılık bir eurovision playlisti yaptım dönemlerinde listelere baya sıkıntı çıkarmış parçalar hepsi

ve tek yasaklı yok aralarında.

ne dersin senin playlist ile karşılaştırıp karşılıklı filkir alışverşinde bulunalım mı?

evetse pm ile arşivini yollaman yeterli

@B. Arda Aycan

44 çokmuş, bu yüce gönüllülüğünün karşısında ezilmek istemem :)

N' apacan oğlum benim playlist' i :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

44 çokmuş, bu yüce gönüllülüğünün karşısında ezilmek istemem :)

N' apacan oğlum benim playlist' i :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Lazım abi

bi yolla sunu ya

valla aklım kaldı ogunden beri.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt