#29 Juan Emmanuel Culio

Cevap: #27 Juan Emmanuel Culio

topu aldıgında eliyle bizimkilere nerdesiniz?,buraya gelin,buraya pas atın demesi hem kendisinin ne kadar futbolu bildigini gösterir,hem de bizim oyuncularımızn ne kadar futbolu bilmedigini gösterir.bundan sonra hagi bir oyuncu alıyorsa ''bir bildigi vardır.''diyip sabretmek gerekir.bunu dün hem kazım,hem de culio oyuna girdikten sonra anladık sanırım.

belliki Hagi saha içi liderini bulmuş ,

Aynen devam Culio.

Bu adam oyuna girmeseydi dünkü maçı biz biraz zor kazanırdık.

Bu adamı sevdim .Aradığımız oyuncu tipinden daha fazla özelliklere sahip bir futbolcumuz var artık.Emre Belezoğlu gibisi lazım diyorduk bence ondan daha iyisine sahibiz artık.Dün oynanan maç tabiki baz alınmamalı ama adam kendini belli ediyor.

üc mac sonra oda kalitesini kaybeder, bukadar kanser tipli futbolcu ilen, baska bisey zaten olamaz.

topu aldıgında eliyle bizimkilere nerdesiniz?,buraya gelin,buraya pas atın demesi hem kendisinin ne kadar futbolu bildigini gösterir,hem de bizim oyuncularımızn ne kadar futbolu bilmedigini gösterir.bundan sonra hagi bir oyuncu alıyorsa ''bir bildigi vardır.''diyip sabretmek gerekir.bunu dün hem kazım,hem de culio oyuna girdikten sonra anladık sanırım.

Doğru söylüyorsun Yavuz kardeşim de... Bak ''de'' diyorum. Çünkü bizim taraftar transferi kendi ister.Onlar Hagi'den falan daha bilgilidir.Culio geldiğinde birçoğunun yüzü düştü.Şahsen bende bi burun kıvırdım ama adam beni yanılttı.Bırakın star,dünya yıldızı görmeyi artık.Ne varsa başarıya aç futbolcuda var.Doymuş adam istemiyorum takımda.He tabi siz daha çok biliyorsunuz transferde falan.Ama hoşuma gidiyor kıvırmalar.4 gün önce ne yazılıyordu simdi ne yazılıyor vay beee :)

abartmaya gerek yok alt tarafı şekerspor a karşı oynadı zamana bırakmak lazım kötü değil en azından öyle görünüyor.

Doğru söylüyorsun Yavuz kardeşim de... Bak ''de'' diyorum. Çünkü bizim taraftar transferi kendi ister.Onlar Hagi'den falan daha bilgilidir.Culio geldiğinde birçoğunun yüzü düştü.Şahsen bende bi burun kıvırdım ama adam beni yanılttı.Bırakın star,dünya yıldızı görmeyi artık.Ne varsa başarıya aç futbolcuda var.Doymuş adam istemiyorum takımda.He tabi siz daha çok biliyorsunuz transferde falan.Ama hoşuma gidiyor kıvırmalar.4 gün önce ne yazılıyordu simdi ne yazılıyor vay beee :)

ama bu yeni bir olay degil ki....

Elano bos yerlere kosarken, Sarp onu görmemek icin neler yapyordu...

Yada bütün herkes nasil Gio ya top vermemek icin, obür tarafa kacioyor lardi...

Bunlar artik alisilmis bir durum.

Takıma bayağı hızlı adapte olmuş, iyi de oynadı. Umarım erken kaybetmeyiz.

Maçta çok iyiydi sonrada çok şaşkındı :)

Hakkında söylediğim bütün olumsuz sözleri geri almamı sağlayacak bir performans sergiledi. Umarım aynı şekilde devam eder.

Geri
Üst Alt