#29 Juan Emmanuel Culio

Cevap: #27 Juan Emmanuel Culio

Tarkan Tarkanlı gir suraya yaz artık.

Edit: Harun Taskapılı'yı es gecmek istemiyorum.

Antalyasporlu Sedat ne mal adam yahu.

Allahtan Culio sakatlanmadı.Sedat her topa badoslama girdi..O değilde Nonda transferide açıklanınca çok şeyler yazılmıştı yönetim kalaylandı,Nonda gitti yönetim yine kalaylandı..Kötülenen,İş yapamaycak denilen oyuncularda hep iyi çıkıyor..TOTEM oluyor sanırım;)

Ahmet Kaydan@

Culio hakkında hiç karamsar değildim doğru tespit etmişsin.

Mete Alparslan@

Bakıyorum 9.sayfadan sonra kıyamet kopuyor..Çapsız falan;)

Culio faul almayida iyi bilen bir adam, rakibin olcusuz guc kullanacagini anlayinca tuzagi kuruyor.

Bir de uzatmalarda E.Colak dustugunde topa gitmeyip avantaji kullanmadi, faulu caldirdi.

Akilli oyuncuda bir başka oluyor.

Antalya maçında sahanın heryerinde miydi yoksa spiker herkese Culio mu diyordu.

Alıntı.

Dört dörtlük bi futbol sergileyememesine rağmen , şu an Galatasaray'ın en yetenekli futbolcusudur Culio.

Culio reis ona geldiğinde de çok güvendiğimi sölemiştim inşallah böle devam eder adamsın culio hele bir pozisyonda kenan'dı galiba yanlış hatırlamıyorsun rakip yarı sahadan ceza alanımıza kadar topu sürerken mücadeleyi bırakmadı ve ceza alanımızda kritik müdahale ile tehlikeli olabilecek bir pozisyonu engelledi adamsın culio...:tiphat:

Gelmeden önce dizel mi diye espiri yapanlara bir bir takıyor kapağı.Helal.:tiphat:

helal olsun vallah. dun sahanin bizde en iyisiydi bence.

gercekten futbolu biliyor. top ayagina yakisiyor. ah, birde su duran toplari sana kullandirsalar. ama hemen Sabri v Arda topun basina geciyorlar. sanki topu cok iyi kullaniyorlarda.

insallah Hagi de gorur de bunlari, artik butun duran toplarimizi Culio ceker.

Kac tane ciger var bu adamda? Inanilmaz kondisyonu var, dkk 90, hala hic yorulmamis gibi ve sahada basmadik yer birakmiyor! Sut deses var, teknik desen var, pas desen var, oyun bilgisi ve anlayisi, cevre kontrol super, bir tek biraz agir.

2 milyon €'luk adamlar da iş yapabiliyormuş demek ki. Hagi'yi kutluyorum transferdeki başarısından dolayı. Böyle devam Culio. Seni anlayabilecek bir arkadaşına ihtiyacın var. Adnan Sezgin getirebilirse orta sahamız daha da iyi olacak.

son senelerde aldıgımız eniyi oyuncu gibi duruyor şuan inşallah böyle devam eder kendini geliştirir bide yanına biri dahaalınabilse tıkır tıkır oynar ama bu sezginden bi cacık olmayacak:)

Helal olsun bu adama, umarım şımarmaz.

Dün maçın yarısını yerde tamamladı.

Arda bile kıskanıp bi kaç pozisyonda haksız yere bağırdı:D:D

geçen rıdvan dilmen bir lafı vardı her işi 10 üzerinden 8 le yapıyor 10 üzerinden 10 olan bir tarafı yok demişti

Geri
Üst Alt