#29 Juan Emmanuel Culio

Cevap: #27 Juan Emmanuel Culio

iki milyon euroya bekir ozan hası alamazsın lan, culio'ya kulp takıyor düdük makarnası :D

Kötü anlamda koymadim Yaser ya. Hakan´i asiri cok sevdigimi herkes bilir siyasi görüsü disinda. Espri amacli koydum.

Onur iyi niyetinden şüphem yok.Ama espri olarak ilk resim gayet yeterli ve iyiydi bence.Sonuçta insanlık hali.

O videoyu youtube a koyanın da aklınana koyayım zaten.Amacı neymiş o şerefsizin acaba çok merak ediyorum.

Onur iyi niyetinden şüphem yok.Ama espri olarak ilk resim gayet yeterli ve iyiydi bence.Sonuçta insanlık hali.

O videoyu youtube a koyanın da aklınana koyayım zaten.Amacı neymiş o şerefsizin acaba çok merak ediyorum.

Sende editle o zaman. Ben editledim. Hakan Türkalp´la alay etmek amacindaydim :)

Culio çok faydalı bir oyuncu. Ben çok beğendim. İstekli olması dikkatinizi çekmiyor mu...

Yıllar sonra orta sahada solak,hırsı,mücadeleci,teknik ve ne yaptıgını bilen adama ihtiyacımız vardı.İnşallah bu şekilde devam edersin .

Stilini Emre Belezoğluna benzetiyorum.Gerçekten çok faydalı oynuyor son vuruşlara dikkat etmeli biraz daha gerçek bir ortasahaya kaç yıldır hasret kaldığımızın kanıtıdır Culio ya gösterilen sevgi

Sunu hatirlatmakta fayda var. Saydigim isimler bu devre arasinda takim degistirdi. Yani herhangi bir nedenden dolayi takimlarindan ayrilmak istiyorlardi. 2 milyon €, olmadi 3 milyon €'ya rahatlikla bu oyunculardan biri alinir. Aralarinda dediklerime uymayan tek isim Veloso; o da devre arasinda bedelsiz kiralik olarak takimimiza teklif edilmis ama Hagi tarafindan istenmemis. Sahsen ben Culio gibi bir adam bonservisiyle alinacagina Veloso'nun kiralanmasini tercih ederdim.

Sunu hatirlatmakta fayda var. Saydigim isimler bu devre arasinda takim degistirdi. Yani herhangi bir nedenden dolayi takimlarindan ayrilmak istiyorlardi. 2 milyon €, olmadi 3 milyon €'ya rahatlikla bu oyunculardan biri alinir. Aralarinda dediklerime uymayan tek isim Veloso; o da devre arasinda bedelsiz kiralik olarak takimimiza teklif edilmis ama Hagi tarafindan istenmemis. Sahsen ben Culio gibi bir adam bonservisiyle alinacagina Veloso'nun kiralanmasini tercih ederdim.

hadi len ordan valesso kim.cluio daha iyi beleş oyuncuların fazla iyi olduğu nerde görülmüş...

Geçen sene kiralanan Dos Santos,Joe nun performansı?

kac yaşındasın sen izmirli

o saydığın isimler doğru düzgün forma bulamıyo mac eksikleri var ....kiralık adamların başarılı olduğu Galatasarayda nerde görülmüş valla cok komiksin...arkadas ...

Valesso kimmis. Aç iki maç izle derler adama. Dolduralim Culio gibi vasat beles oyunculari takima. Biz daha çok 10.'luk görürüz.

ne diyon sen be ne vasatından bahsediyosun şu anki Galatasarayın en iyi oyuncusu bide beleş diyosun .......

mücadele var top tekniği var sol ayagını iyi kullanıyo...

adam ol

hem diyosun beleş oyuncu iyi değil hemde kiralık alınsın ulan zaten adam kötü oldugundan kiraya veriyo bize....jo yuda kiralık aldık ne oldu...

Valessoymuş pehhhh ...iyi oyuncu olsa niye kiralık vermek istedi Galatasaraya

ayrıca cluio beleşe gelmedi..

harbiden git dokdora görün

Haktana cevap vermeyin. birilerinin fake hesabı bu herif. amacı tahrik etmek tamamen

2 olmadı 5 olmadı 8 diyorsun...

Geri
Üst Alt