#29 Juan Emmanuel Culio

Cevap: #27 Juan Emmanuel Culio

B2b diye tutturdu taraftar durdu alsana b2b şimdide adama vasat diyorlar.Böyle bişey var mı ya?Herşey var adamda işte.Cana'yı beğenipte Culio'ya Laf eden adamın futbol bilgisinden şüphe ederim.

Culio hakkında blogumda yazı yazmıştım ordan alıntı yapayım.

Ahlaklı karakter Emmanuel Culio

Maç yazısı yazmaktansa Culio yazısı yazmayı seçtim, zira maçla ilgili söylenecek tek olumlu şey kendisiydi tabiki.

Culio dünkü oyunuyla yine Galatasarayı taşıyan isim oldu diyebiliriz.Devre arasının Kazımla beraber en iyi transferi oldular.Üstelik takımda yıllık 600 bin euro alarak en az kazanan yabancılardan.Bu parayı sonuna kadar haketmek için çalışıyor, sahada basmadık yer bırakmadı yine dün ileri geri heryerde Culio vardı.Bununlada yetinmedi golünü atıp, takımı galibiyete taşıdı.

Maçın önemini ayırt etmeksizin elinden geleni yapan birkaç adamdan biri işte diğeride Baros diyebiliriz.Galatasaray taraftarı sahada herşeyini vermeye çalışan formasının değerini bilen adamları sever, Doğru yoldasın Culio başarılar..

vasat felan değil tek dezavantajı koskoca ortasahada top yapacak takıma ileri taşıyacak tek adam olması. yanında 2 iyi ortasaha olsa sorumlulukları bölüşecek gayet iyi oynayacaktır .

İstikrarlı şekilde devam ederse; ligin en iyi orta sahası bence. Gerçi Emre de çok istikrarlı, yarışırlar.

adamın yanına pasalışverişi yapacak topu ileriye koyacak iki adam daha verin bak nasıl oynuyor

çok bekledik gol atmanı aslanım benim helal olsun hak ettin atmayı:tiphat:

Bu adam yalnız kalması sebebiyle çok yoruluyor.

Ayrıca vasat bir oyuncu değil. Bugüne kadar gelen yıldızlardan fazlasını veriyor.

Futbol zekası üst düzey ve mücadeleci bir futbolcu.

İbretlik yorum saçmalama defol eskişehir'de yedek olurmuş herkes salak sen akıllısın.

Saçmalama, defol?

Arkadaşın yorumuna ben de hiç katılmıyorum. Hatta Galatasaray'ın durumunun oluşturduğu hezeyan haliyle mantıksızca yazıldığını düşünüyorum.

Ama nolursa olsun bir görüştür.

Sertçe eleştirebiliriz. İğneleyici de konuşabiliriz.

Ama saygısızlık yapmamak gerek.

Bu forumda böyle laflar görmek hakikaten hiç yakışmıyor.

Ve evet keşke böyle oyunculardan kurulu olsa takım. Şu ana kadar Hagi'nin yaptığı tek olumlu iş diyebilirim.

Arda döndüğünde Culio'nun performansı daha çok artar.

Bu adam yalnız kalması sebebiyle çok yoruluyor.

Ayrıca vasat bir oyuncu değil. Bugüne kadar gelen yıldızlardan fazlasını veriyor.

Futbol zekası üst düzey ve mücadeleci bir futbolcu.

Futbol zekası üst düzey deyip de abartmasak da iyi olur.

culio-gökhan inler iyi bir ikili olabilir.:D

bir iki pasi varki gecse mukemmel olacakti

cok iyi futbolcu gercekten hagi karpuzdan anliyor

Abartılanın aksine maç içinde çok da etkili değildi ancak takımın genelinin fazla etkili olmasa ve yanında oynayan adamlar da bunu etkiliyor tabi. Culio bu takımda olmalı ancak yanındakiler değişmeli.

soyle bir baktimda turkiyedeki en iyi yabanci orta saha bence su an

hic de abartmiyorum 5 mactir seyrediyoruz

Geri
Üst Alt