#29 Juan Emmanuel Culio

Cevap: #27 Juan Emmanuel Culio

Culio'nun dribbling stili bana Hagi'yi andırıyor, bilmem katılır mısınız dostlar ? Bu özelliği Hagi'nin de dikkatini çekmiş kanımca. :yenieek:

Tek kötü yani, cok top tutmasi. hizli oynamayi ögrenmeli. seneye iyi bir yedek olur.

Takimdaki diğer oyuncuların durumuna bakılırsa culio kalabilir. Arda ve culio. Suan ikisi göze çarpıyor. Servette bugün baya iyiydi.

----------Zapata---------

Sabri-G.Zan-Servet-Insua

Mustafa Sarp-Ayhan-Culio

Aydın-----Stancu-----Arda

Boldladıklarım Culionun sürekli pas alısverisine girme zorunlulugu olan oyuncular.

Servet

Insua

Ayhan

Sarp

Arda

Normal sartlarda Xavi bile olsa, etkili olabilmesi icin bu oyunculardan minimum %50'sinin ayagının top yapabilmesi gerekiyor. Bunu Servet mi yapıcak, Mustafa Sarp mı, Ayhan mı? Insua bile 2. verkactan sonra sapıtıyor, geriye bir Arda kaldıgına göre sanırım tartısılacak bir konu kalmadı.

Takımda ne zaman adam gibi bir omurga kurulur, o zaman Culiolu orta saha kısa pas trafiginde istenen Galatasarayı izletmeye baslar.

Sabri-G.Zan-Servet-Insua

Mustafa Sarp-Ayhan-Culio

Boldladıklarım Culionun sürekli pas alısverisine girme zorunlulugu olan oyuncular.

Servet

Insua

Ayhan

Sarp

Arda

Normal sartlarda Xavi bile olsa, etkili olabilmesi icin bu oyunculardan minimum %50'sinin ayagının top yapabilmesi gerekiyor. Bunu Servet mi yapıcak, Mustafa Sarp mı, Ayhan mı? Kademesi zaten zayıf olan Insua'da ikinci verkactan sonra sapıtıyor. Geriyede bir tek Arda kaldıgına göre sanırım tartısılacak bir konuda yok.

Takımda ne zaman adam gibi bir omurga kurulur, o zaman Culiolu orta saha kısa pas trafiginde istenen Galatasarayı izletmeye baslar.

Kim ne derse desin ben bu adamı beğeniyorum önümüzdeki sezon faydalı olucağını düşünüyorum yeterki yanına bi kaç kaliteli adam alınsın.

Sabri-G.Zan-Servet-Insua

Mustafa S.-Ayhan-Culio

Servet

Insua

Ayhan

Sarp

Arda

Normal sartlarda Xavi bile olsa, etkili olabilmesi icin bu oyunculardan minimum %50'sinin ayagının top yapabilmesi gerekiyor. Bunu Servet mi yapıcak, Mustafa Sarp mı, Ayhan mı? Kademesi zaten zayıf olan Insua'da ikinci verkactan sonra sapıtıyor. Geriyede bir tek Arda kaldıgına göre sanırım tartısılacak bir konuda yok.

Bizim özellikle bu sene sıkıntımız kırmızı bölge zaten. 5 tane görevini çok iyi yapabilen adamlar alabilsek, Mustafa>Hamit, Ayhan>Selçuk, gibi mesela orta alan sorunu çözülür. Stoper ve sağ kanata da orta kalite adamlar bulsak yetecek. Ama BAM+Servet+Hakan özellikle bu takımın 11'inde olduğu sürece iyi oyuncularda etkilenecek.

Culıo'nun kalıp kalmayacağını tartışmaya gerek yok arkadaşlar. Tabi ki kalmalı hatta kalacak yabancıların başına yazılmalı. Culio sağlam bir orta saha oyuncusu. Trabzon'daki Colman kadar teknik sayılmaz ama daha güçlü ve daha hızlısı. Ayrıca oyunun iki yönünü oynama konusunda oldukça başarılı. Defansif katkısı oldukça iyi. Ofansif katkısı tartışılmaz bile. Dünkü maçtada gördük ki en iyi oyuncularımızdan.

Ve şu var ki. Daha takım istenilen seviyeye gelmedi. Seneye bu takımın potansiyeli arttığında Culio'da gerçek seviyesine ulaşacaktır. Şu anda takımın kötü performansı Culio'nun performansını da aşağıya çekiyor. Ona rağmen oldukça başarılı buluyorum.

Ayaginda gereksiz cok top tutuyor. O huyunu begenmiyorum. Gerci Culio´yu genelde de pek begenmiyorum ama diger oyuncular yüzünden pek de elestiremiyorum. Ben Galatasaray´in oyuncusu oldugunu düsünmüyorum. Kalacaksa da ortada oynatilmali. Solda cok etkisiz cünkü. Orta bile yapamiyor. Dün kornerleri iyiydi ama

Kanatta oynatılacaksa hiç kalmasın. Orta alan için iyi bir alternatif olur. Bu yaz şu orta sahayı toparlasınlar artık.

bomboş pozisyonda orta yapamıyor herif

Herkes Culio'nun takim yüzünden gerçek performansini gösteremedigini söylemis. Ama Culio oynadigi mevkii itibariyle takimi sirtlamasi gereken isim; aldigi paradan bana ne, isterse bedava oynasin. Servet defanstan çikip oyunu kuracak degil ya. Bu yüzden çok yetersiz bir oyuncu. Yedek olarak bile ise yaramaz.

Servet Cod 2'yi bile kuramaz.

Geri
Üst Alt