#29 Juan Emmanuel Culio

Cevap: #27 Juan Emmanuel Culio | Orduspor'da Kiralık

Culio hangi akla hizmet gönderilmiştir anlamak mümkün değil?!?

Kim bana kadroda kalan Ayhan'ın daha iyi durumda olduğunu, yeni alınan Ceyhun'un daha iyi olduğunu, Engin Baytar'ın Culio'dan 2 gömlek üstün olduğunu, Aydın'ın Culio'ya kıyasla daha motive olduğunu iddia edebilir? Bakın yerine oyuncu alınmaması zaten saçma da kadroda kalanlarla kıyaslayınca da insan çıldırıyor!

Bu durumda geriye bir tek seçenek kalıyor. Culio Fatih Terim veya ekibindeki yardımcıları! ile iyi anlaşamadığı için bir hiç pahasına gönderildi. Diyelim ki sorunlu oyuncu (ki bunu söyleyebileceğimiz en son oyunculardan biri olsa gerek) o zaman ya diğer sorunlu oyuncuları neden transfer ediyoruz?!?!

Yanlış işler yapıldığı belli, inşallah bu yanlışlıklardan en az etkilenerek sezon sonunda başarılı oluruz!

Dün gördük, sol kanatta çok iyi yardırdı.

Dün Tekke'nin atamadığı net golde Culio topu atarken içim acıdı bu adam takımda kalmalıydı!

Kaptan olacak adamı sattık ya.

federasyon sana sınırsız yabancı hakkı vermiş, adamın aldığı para zaten az, ne olacak kenarda dursa sana ne zararı vardı be hocam. bazen hakikaten sırf egon ve inatların uğruna yanlış adamları harcıyorsun ve bu bize çok zarar veriyor

neymis Culio kotunun iyisiymis (gecen sene)

birakin bu isleri hocam, bu adam bu kadroda hic olmazsa cabalayisiyla biseyler yapardi..

Kim Culiodan daha iyi kadroda bulunanlardan? Sabrimi? Ayhanmi? Aydinmi? Ritimsiz ve kilolu Enginmi? Adam yedek kalsa problem yapmaz, adam isini yapiyor ve muhtesem bi kisilige sahip, Baros gibi hakemlere satasmaz, hocasina trip atmaz.. simdide FT Barosu sildi diyor, hocam elindeki malzemeyi kullanacaksin, artik ati alan uskudari gecti sen suanda futbolcu silersen bu takima iyice zarar verir, barosun yaptigini dogru bulmuyor tabi, ama sanki takimda dunya yildizi oyuncularimiz varda bu adami yolladik.. onun disinda forvete Elmander,Baros,Sercan disinda adamin yok.. Elmander Sakat, Baros iyi degil, trip yapiyor.. Stancu hic olmazsa yedek otursun yani kotumu olur? iyi futbolcu demiyorum ama kadroda dahada iyisi suanda mevcut degil..

bu takimi goz gore gore harcayanlara yaziklar olsun, elimizdekinin degerlerini bilmiyoruz, gonderince aaa bak nasil oynuyor diyor.. dun mesela Irfanda Sabriden iyi top dagityiordu yani.. ;)

Orta sahaya ve sol kanada çok iyi alternatif olurdu. Yeri gelirdi, ilk 11'de bile başlayabilirdi. Aldığı para da cüzi birşeydi. Hele ki kulübeye 1 yabancı hakkımız daha varken bunu kullanmamak çok kötü oldu.

artık Ordu bırakmayacagına göre seneye oynatırız.

Luce'nin tırnakları ile kurdugu toplama bir takım vardı. Hani Avrupa'da ceyrek finali talihsizlikle kacıran takım. Fatih Terim o kadroyu ne yaptı ne etti dagıttı zamanında. Halbuki tek yapması gereken kiralık oynayan Perezi, Victoria'yı, Fleurquini bonservisleriyle satın alıp getirttigi Felipe'yi bunların basına lider olarak dikmekti. Ama olur muydu hic? Koskoca imparator "baskasının getirdigi oyuncularla takımı sampiyon yaptı" dedirtir miydi? Simdide Rijkaard'ın, Hagi'nin getirdigi adamlara taktı.

Culio yedekte beklese ne olurdu ki? Kadrodaki yabancı oyuncu hakkı sınırsız olarak degistirilmedi mi? Yoksa olayı ben mi yanlıs idrak ettim?

İlk defa sana katılıyorum kardeşim. :005:

FT olmak kolay değil. Bir yeri yaparken diğer yeri illa ki bozmak lazım. Pino ve Stancu'yu değil de, Culio'yu mutlaka tutması lazımdı.

Bütün kiralıklar futbol takımında Culio,Stancu vs.,, Pino neden tarih sayfalarında sayın modlar???

Geçen sene hakkaten kötünün iyisiydi bu adam, o açıdan bakanlara hak veriyorum. Öte yandan geçen sene kötünün kötüsü olduğunu söyleyebileceğimiz adamlar hala takimdayken, culio niye gitti sorusu akıllara geliyor.

Ben yine Arda vakasina yoruyorum bu kararı. Arda'nın arazi olacağı bilinseydi Culio'yu gondermezdik bence.

Luce'nin tırnakları ile kurdugu toplama bir takım vardı. Hani Avrupa'da ceyrek finali talihsizlikle kacıran takım. Fatih Terim o kadroyu ne yaptı ne etti dagıttı zamanında. Halbuki tek yapması gereken kiralık oynayan Perezi, Victoria'yı, Fleurquini bonservisleriyle satın alıp getirttigi Felipe'yi bunların basına lider olarak dikmekti. Ama olur muydu hic? Koskoca imparator "baskasının getirdigi oyuncularla takımı sampiyon yaptı" dedirtir miydi? Simdide Rijkaard'ın, Hagi'nin getirdigi adamlara taktı.

Culio yedekte beklese ne olurdu ki? Kadrodaki yabancı oyuncu hakkı sınırsız olarak degistirilmedi mi? Yoksa olayı ben mi yanlıs idrak ettim?

Sen doğru idrak ettin de, sorun edemeyenlerde..

artık Ordu bırakmayacagına göre seneye oynatırız.
Seneyede zor.. 1+3 imzaladı. Ordu'nun başına kötü şeyler gelirse, Ordudan gönderilir.

Arkadaşlar malesef bu daha başlangıç, Lig devam ettikce çok başımızı vururuz. Bir Ordulu olarakta bizde oynamasından gurur duyuyorum.

Şu anki kadro da bile iş yapardı. İBB maçında sağ bek Eboue'yi sol açık oynatacağımıza Culio'yu oynatırdık.

Lig uzun sakatlıklar cezalar olacaktır. Asıl o zaman çok arayacağız. Melo'ya bi şey olduğunda Ayhan'ı izleyeceğiz. Zor bi sezon bizi bekliyor. Tek Liverpool maçıyla gözümüzü boyadılar. Onun haricinde ne İnter ne Real maçında pozisyona giremedik doğru düzgün.

şimdi çok haklı olduğun yani inanılmaz katıldığım yerler var mesela lucescu takımına harfiyen katılıyorum.ayrıca culio +2 olarak bu takımda kalmalıydı hiçte zarar edilmezdi.ama şu var rjkaard ve haginin aldırdığı adamlar beş para etmezdi.cana pino serdar özkan mehmet batdal stancu hatta bence kazımda.bunlar GS kapasitesinde adamlar değildi,temizlikte yarar vardı.ama bencede tek hatası culio'yu yollamaktı.

GSdan gitmesine en cok uzuldugum adamlardan biridir FElipe:(

Felipe....

anılarım tazelendi :(

Geri
Üst Alt