#29 Juan Emmanuel Culio

Cevap: #27 Juan Emmanuel Culio | Orduspor'da Kiralık

Bu sezon yeni transferlerden daha fazla izlemek istedigim bir oyuncuydu.

Seneye kesin kadroda zaten göndermek hataydı.Aynı şekilde Stancu'yuda.

Çok pis bir durum gönderilmesi.

İyi bir alternatif olurdu kabul de kafamızı taşlara vuracagız'a falan ne gerek var :o

Culio gitti takım battı sanki arkadaş görende Messi sanacak, culio takımı idare edebilecek biriydi ileriye taşıyabilecek biri değil. Ordu'da yıldız olur ama bizim kadromuzdaki oyunculara bakarsanız hepsi deneyimli, üst düzey klüplerde oynamış isimler, klübü ileriye taşıyabilecek isimler. Kabul edin Culio bunlardan biri değildi.

Not : Hemen Riera'ya saracak olan arkadaşlar olabilir. 3-4 maçla oyuncunun geleceğini ipe seren kişilere de başka lafım yok.

Dün iyi oynadı ama bir daha bizde oynayacağını sanmıyorum.

Bize geldiği günden beri Colio'yu savundum. Onun futbolunu küçümseyenler artık ah vah demeye başladı. Olacaklar önceden belliydi. Culio gibi bir Atom Karınca kolay bulunmuyor. Takıma Riera, Kazım, Eboue gibi koşmayan hazırcıları doldurduk.

Bize geldiği günden beri Colio'yu savundum. Onun futbolunu küçümseyenler artık ah vah demeye başladı. Olacaklar önceden belliydi. Culio gibi bir Atom Karınca kolay bulunmuyor. Takıma Riera, Kazım, Eboue gibi koşmayan hazırcıları doldurduk.

Yapma renkdas. Tamam culio kadar degilde yinede kosup mucadele ediyorlar.

Yigiti døv hakkini ver :)

Potansiyel ağlama duvarı burası. Her malubiyet de, kötü futbolda insanlar buraya akacak, kutsiyet ithaf edicekler, o gün doğumu zamanında güneş doğmayacak, yıldızlar gökten yer küreye yağacak, sonra çiçek olacaksın, ben de o ç,çeğe konan ar...

Potansiyel ağlama duvarı burası. Her malubiyet de, kötü futbolda insanlar buraya akacak, kutsiyet ithaf edicekler, o gün doğumu zamanında güneş doğmayacak, yıldızlar gökten yer küreye yağacak, sonra çiçek olacaksın, ben de o ç,çeğe konan ar...

Ağlayan kutsiyet yapan yok. Amaç hatalardan ders çıkarmak. Her zaman işe yarayacak bir futbolcun varsa elde tutacaksın!

30249919116332429268114.jpg

Edit: Fotonun boyutu büyütüldü.

Fotoyu bozan herif Yalcin olmus. Culio-Stancu as sürüyor.

Culio bu gun superdi..........Culio=Ordu

Dikkatli olsa idik,Farka giderdik.Stancu ve Culio ne goller kaçırdı..

Penaltıda Culio güzel pas verdi.

Yalnız dikkatimi çekti dün Burak ın ve öncesinde de Sestak ın gollerinde gördüm. Bugün ise arkadaşın paylaştığı resimde de var yabancı oyuncular bizimkilerden daha nizami selam veriyorlar eleştiri değil sakın yanlış anlamasın kimse dedim ya dikkatimi çekti sadece düşünmeleri bile yeter teşekkürler hepsine.

Yabancı kontenjanı boşken Culio'yu beğenmeyen taraftara Riera gibi milyon euroluk balonlar müstahak..

Bugün Ordu'nun penaltı pozisyonunda Fatih Tekkeye çıkardığı top Bana Beşiktaş maçında Kewell'ın Baroşa çıkardığı topu anımsattı

Culio zaten gitti.Anca kendisi isyan ederse geri döner. Stancuda opsiyon yok.

Şunu söylim solda bir culio çok iyi alternatif olurdu.

Geri
Üst Alt