#29 Olcan Adın

Bana kalirsa tam tersi söz konusu... Baski yok, en azindan kulüp icinde. Taraftarin bazi oyunculara takintisi yine ayri. Ama kulüp icinde profesyonel bir düzen yok, hedefsiz futbolcular, ve zamaninda parasini yatiramadigi icin, futbolcara meze olmus bir Galatasaray kulübü...

Oyuncular üzerinde baski kuramiyorsun...

Oysaki, büyük kulüp nedir ? Bayern Münih gider Gladbach´in vasat stoperi ile sampiyonlar ligi kazanir, ve o vasat oyuncu, temporer olarak dünyanin en iyi stoperleri arasinda gösterilmeye baslanir.

Sana gelen oyuncu, geldigi kulübünden, iyi oynamasi lazim. Bunu yapamazsan, asla ve asla basarili olamazsin.

6 ayda bir hoca kovulan takımda futbolcunun rahat olmasından doğal bir şey yok. Adamlar hoşuna gitmeyen hocayı kovduruyor. O yüzden Terim, Lucescu falan gelmeyecekse şimdiye kadar hiç beğenmediğim Tudor'un kalmasını istiyorum.

Trabzonda muthiş oynuyordu.
Gitti yine oynamaya başladı. Takımda istediği sorumluluk verilmedi ki biz bunu bek olarak oynatık beyler. Takımın lideri veya liderlerin arasında sensin hissi verilmesi gerekiyormuş demek ki olcan beye

Yedek sol bekimiz yokken bu herifin sozlesmesini tek tarafli feshetmek buyuk mallik.

Benim gazımı almak için kovduysa helal olsun büyük başganıma!!!

Gsc Mobile App

Dani ve buna toplamda 4.5 milyon euro para verilecekmis.ikisine de zerre kizmam bu salak yonetimin kacinci skandali bu yeter artik? Neden tek tarafli feshediyorsun anlaş yada parasini ödeyerek kirala..simdi akhisarda kiralik olsaydi en az 6 kulüp almak icin siraya girmişti..bu madar salakça yönetilmek icin günahımız neydi ulan..alayini

LG-D855 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ulan Uğur!!!Gsc Mobile App
Bir tarafta Fb maclarindaki malliklariyla fbye 6 puan hediye edip 2 puanimizi gasp eden hain Carole,diger tarafta Kadikoy'u susturan Golcan reis.

Sen o dönemde kabul,dehleyin gitsin diyordun ama.
Karsilikli fesh edip yollarsin o ayri ama parasini verip yollamanin ne mantigi var?Bu postun aynisini tek tarafli fesih haberleri ciktiginda da atmistim.Hatta yine Omer tepki vermisti.

Son düzenleme:
Ulan Uğur İz Olcan ne zaman bir reis oldu :Dsent via GSC

Onu Omer'i kizdirmak icin oyle soyluyorum da Olcan da bize hos anlar yasatmadi degil.

olcan-adin-golden-sonra-konustu-1810603.Jpeg

Bir tarafta Fb maclarindaki malliklariyla fbye 6 puan hediye edip 2 puanimizi gasp eden hain Carole,diger tarafta Kadikoy'u susturan Golcan reis.

Karsilikli fesh edip yollarsin o ayri ama parasini verip yollamanin ne mantigi var?Bu postun aynisini tek tarafli fesih haberleri ciktiginda da atmistim.Hatta yine Omer tepki vermisti.

Galibiyet golünü atsaydı senle hemfikir olabilirdim ama şu an için katılmıyorum.

Geri
Üst Alt