#29 Olcan Adın

akhisardaki tüm köfteleri yemiş ayı oğlu ayı

adam futbolcu ülkenin 1.liginde top oynuyor ama kiloya bak

Evde misafirler vardi beraber mac izlerken arkadasin hanimi bile bu.nasıl futbolcu bayagi gobekli dedi,beni.bir.gulme tuttu kebapçı tayfa lafi geldi aklima harbi adam hala gobekli mobekli siz hatirlamazsiniz.sinan engin de boyleydi.oynarken simdikinden az kilolu ama kosardi.enteresan bir vucut.kimyasi demek ki

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

sen nerenin kralısın be göbek reis

Galatasaraylı oyuncular Semih Kaya ve Olcan Adın, NTV Spor'da yayınlanan Adil Oyun isimli programın konuğu oldu.

Rıdvan Dilmen önderliğinde gerçekleşen programda iki futbolcuya sorulan bir soru dikkat çekti. Öğrencilerden birisi Olcan ve Semih'e Süper Lig'de yabancı serbestliği ile ilgili bir soru yöneltti. İlk söz alan Olcan Adın; "Bence yabancı sınırı en fazla 3 olmalı. 3 bile fazla aslında." yanıtını verirken Semih Kaya ise; "Bence 1 yabancı olmalı." sözlerini kullandı.

Evet öyle böyle degil muhtesem bir kral.

Galatasaraylı oyuncular Semih Kaya ve Olcan Adın, NTV Spor'da yayınlanan Adil Oyun isimli programın konuğu oldu.

Rıdvan Dilmen önderliğinde gerçekleşen programda iki futbolcuya sorulan bir soru dikkat çekti. Öğrencilerden birisi Olcan ve Semih'e Süper Lig'de yabancı serbestliği ile ilgili bir soru yöneltti. İlk söz alan Olcan Adın; "Bence yabancı sınırı en fazla 3 olmalı. 3 bile fazla aslında." yanıtını verirken Semih Kaya ise; "Bence 1 yabancı olmalı." sözlerini kullandı.

Evet öyle böyle degil muhtesem bir kral.

Vay arkadaş bilmiyordum bunları söylediğini. Belki fikri değişmiştir ne bileyim.

Ömer Ali Sahiner gibi, yabancilardna korkmayip kendi yetenegine ve caliskanligina güvenen türk oyuncusu bence ligde nadirdir.

Kesinlikle nadirler.

Bak Burak da mesela acik acik diyor yabanci kurali yüzünden benim yerli arkadaslarim yattiklari yerden futbolculuga devam edemedi diyor.

Geri
Üst Alt