#29 Olcan Adın

Gidip konuşsalar büyük ihtimal uzlaşırlar daha az bir rakama.

Adam aramış telefonu bile açmamış yüzsüzler. 3 sene önce 4.5 Milyon Euro verdiğin adamı üzerine 12 Milyon TL vererek göndermeyi sindiriyorlar. Sonra Trabzon'dan Cavanda'ya daha beter pozisyonda iken ve mimli iken 2 Milyon Euro para veriyorlar.

Sonra mali yapıyı düzelteceklermiş. Yürü at arabası derler adama.

Olcan haklıdır
Ben bu yönetimin salaklıklarını artık sayamaz oldum.

Ve adamın dibidir. Fener'e attığı gol sonrası armayı öpmesi hafızalara kazınmıştır.

TapaTalK

Gerçekten bu adama suç bulmuyorum adama söz verilen sözleşmesinde yazan parayı almak istiyor üstelik usulsüz şekilde fesih edildikten sonra

Dursun yönetimine karşı her türlü Göbek reis haklı ...

Övüyoruz gitmiyor sövüyoruz gitmiyor,peşime takıldı herif bırakmıyor napalım.

s-87e5159ed3e356c407c1ad4edb82d7c0f7782fae.gif

Oynayalim napalim

Bir tarafta Fb maclarindaki malliklariyla fbye 6 puan hediye edip 2 puanimizi gasp eden hain Carole,diger tarafta Kadikoy'u susturan Golcan reis.

Karsilikli fesh edip yollarsin o ayri ama parasini verip yollamanin ne mantigi var?Bu postun aynisini tek tarafli fesih haberleri ciktiginda da atmistim.Hatta yine Omer tepki vermisti.

Şimdi olsa yine söverim aga iğreniyorum bu heriften. Donk, Semih, Tarık bu herifler için de aynı şeyi düşünüyorum.

göbek reise verilecek bu para otelci dursun'dan tahsil edilsin bir zahmet!!

Sözleşmesi feshedilen Olcan Adın için Uyuşmazlık Çözüm Kurulu, Galatasaray'ın 2.9 M € ödemesine karar verdi.

milletin eski oyuncusu şike yapar golleri yer kırmızı kart yer bizimkiler her maç gol atıyor ve bu her sene böyle

Tavus kuşu gibi kabarıyodun ilk yarı sonunda nooldu? Tüylerini verdiler mi eline?

Bu adam böyle oyuncuydu neden yolladınız

Muslerayı 25 metreden avladı dıye kufredecek deılım

Geri
Üst Alt