#29 Olcan Adın

Kariyerinde ki en iyi sezonu olan geçen sene hep sağda oynadı. 1 kere sol bekte oynadı altı üstü. Olcan'ın söylediğim herşeyle alakası var.

İlk mesajında bu adam ne zaman sol açık oynamış diyorsun şaka gibi. Bu adamın kariyeri sol açık olarak geçti, Antep'te bu adamı öne çıkaran sol açık performansıydı. Bir tek geçen sene sağ açıkta oynadı. Ben oynamaz demiyorum, oynamasına oynar ama bu adam ezelden beri sağ açık falan değildi. Ayrıca nasıl 1 kere sol bek oynadı, geçen senenin başında kaç maç üst üste sol bek oynattılar bunu.

Bu transfer dönemi yaptığımız tek doğru iş.

Bu italyadan hoca almayacaksin.. Fener mavinin en iyisini tut yedek başlat.. Su maçta bile olcanin ne kadar faydali olduğu görüldü.. Bu yil mancini vol 2 te hazir olun.. Orta sahada Yekta selçuk sari kartli üstüne çok yorgun adam furkani oyuna alayim demiyor.. Simdi konuşmak için erken ama olacaklar az buçuk belli.. Gecen yoldan farki bruma ve olcan gibi 2 kanat olması yoksa ayni tas ayni hamam

Daha akıllı ve topun kıymetini bilerek oynarsan bu takımın oyuncusu olacaksın. Bu seneki tek transferimiz.

Aslan'ım benim. İlk 11'de olması gereken kişi.

nokta atışı hamle birde töreyi isteyen vardı yok töre gençmiş vs. olcan 3 yıl bizi götürür aferin olcan

nokta atışı hamle birde töreyi isteyen vardı yok töre gençmiş vs. olcan 3 yıl bizi götürür aferin olcan

Forma rekabeti olsun diye istedik. Yasin Öztekin, Hajrovic, Aydin Yilmaz'lara para vermek yerine Gökhan Töre'yi almak cok daha mantikli olurdu.

Bu italyadan hoca almayacaksin.. Fener mavinin en iyisini tut yedek başlat.. Su maçta bile olcanin ne kadar faydali olduğu görüldü.. Bu yil mancini vol 2 te hazir olun.. Orta sahada Yekta selçuk sari kartli üstüne çok yorgun adam furkani oyuna alayim demiyor.. Simdi konuşmak için erken ama olacaklar az buçuk belli.. Gecen yoldan farki bruma ve olcan gibi 2 kanat olması yoksa ayni tas ayni hamam

ilk maci 7 senedir galibiyet alamamis bursa deplasmanindan 3 puan almissiz ve sende ilk mactan prandelli'ye salliyorsun

Geri
Üst Alt