Hakan Ergün
10 Numara!
- 30 Ekim 2013
- 18.752
- 7.289
- 1.743
Ümitliydim bundan suc bende.
Rezil Trabzon tayfasi
Rezil Trabzon tayfasi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
TS'lilere göre Burak&Selçuk&Olcani zamaninda elden çikarmislar. Verimini alip bize kakalamislar. Ts'den gelen iki futbolcu bizim ligi domine etmemize engel oldu. orasi kesin. Bugüne kadar anadoludan Istanbula gidip sürekli basari yakalayan oyuncu bir elin parmaklarini geçmez. Bu adamlar Istanbulda saglam kontrati kapinca tasalari kalmiyor. futbolu birakip keyfine bakiyorlar. Anadolu takimlarina attigimiz bonservislerin haddi hesabi yok. Bir tane bile as oyuncu çikaramadik bunlarin içinden. Olcan ders olsun. birakin artik anadoludan topçu toplamayi. Bunlardan bize hayir gelmedi, gelmez.
Töre yerine Olcan'ı almak dogru bir hamle olmadı maalesef.Töre mafya felan ama en azından top oynuyor.Aynı paraya geldi Töre ile ama performans acısından fark var.Ayrıca aralarında 7 yas fark var.Biri 30'una gelmis öbürü 22 yasını sürüyor henüz.Yanlıs bir tercih yaptık.Gerci Töre'de Bjk'den baskasında oynamak istemiyor diyorlardı ama yine de teklif yapmalıydık.
Basimizda bulunan teknik adamin kanat oyuncusuna takintisi var. Ikisini alsan da oynatacak hoca yok ki. Adam 3 yabanci ile cikiyor maca ama bruma yok kadroda. Komedinin onde gideni. Alsan ne yapacaksin ki ?Olcanin performansi kotu, ts tayfasi basaksehir macinda satis yapti bence, bunlar beraber hareket ediyor. İstese daha iyi oynar. Aslinda olcan ve tore yi beraber alacaktik ama medya yuzunden toreden vazgectik. Gerci bize gelse medya cok ustune giderdi torenin.
oyle aciklamami olur sopami istiyo bu herifgecen gün gstv'de bir programda "cok sagliksiz besleniyorum, hep disardan yiyorum" demisti.
valla ac bak. iki hatun olcan ile röportaj yapiyordu. ligtv'de ki "quiz" programi gibi biseydi.oyle aciklamami olur sopami istiyo bu herif