#29 Olcan Adın

vbG37z.jpg

vbG37z.jpg

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

olcan adın bu sezon Süper Lig'in ikinci yarısında en fazla gol katkısı yapan yerli oyuncu oldu (beş gol, sekiz asist)

DAc_093WsAAI2tx.jpg

Ismi lazim degil Eskisehir'de ikamet eden bir renktasimiza kapaklari takiyor

Olcan Adin´da bir baska vaka. Su kulüpten ayrilan futbol oynamaya basliyor. Bu yüzden Galatasaray´in öyle transfer ile cözebilecegi bir sorunu yok.

Bizdeyken gotu göbeği salmıştı bunlara gitti ilk 1 aydan sonra köpek gibi oynamaya başladı.

Bu kulübe gelen ahlaksizlasiyor. Gotu göbeği salıyor. Yekta malı bile göbek yapmıştı. Anlam veremiyorum.

Olcanin performansına gelirsek tam Anadolu topçusu. Küçük takımların efsanesi olur.

Sorun falan yok Galatasaray'a gelince Albayrak gibi birinden pohpohlanma bekleyen leş topçular var sadece. İki maç laf yeyince daha da çöpe bağlayan, aslında seviyesi Akhisar vs. olup tesadüfi bir şekilde bize transfer olmuş çöp isimler hepsi.

Akhisar´da demekki kulüp futbolculara yönelik daha profesyonel calisiyor.

Üzerinde baskı yok, üzerindeki baskıyı kaldıramayacaksa Galatasaray'da işi yok.

bana mi cevaben yazdin ? ben baskidan bahsetmedim.

Akhisar'da futbolculardan çok büyük bir beklenti yok. Bu gibi heriflerin gelip Galatasaray'da bir iş yapamaması sonra gidip çöp takımlarda yıldız olması tamamiyle buradaki baskıdan dolayı. Hem taraftar bazında, hem de kulübün bekledikleri bazında buraya gelen yerli-yabancı birçok futbolcunun uyum sağlayamama meselesinin altında bu var.

Asla kötü bir oyuncu degil ama göt ve göbeginin de izahi yoktu gercekten. Bizde kendini salip baska takimda parlamasina da sasirmadim.

Kötü oyuncu olsaydi zamaninda Töre yerine bunu istemezdim ama bizde olmadi iste, tartismaya etmeye gerek yok. Hem bek hem de kanat icin yetersizdi.

Bek de oynadi mi güzel orta kesiyordu bazen, bu kadar yani. Umarim fesh olayindan basimiz agrimaz yakin zamanda. Tek tarafli fesh edilmisti kontrati yanlis hatirlamiyorsam.

Akhisar'da futbolculardan çok büyük bir beklenti yok. Bu gibi heriflerin gelip Galatasaray'da bir iş yapamaması sonra gidip çöp takımlarda yıldız olması tamamiyle buradaki baskıdan dolayı. Hem taraftar bazında, hem de kulübün bekledikleri bazında buraya gelen yerli-yabancı birçok futbolcunun uyum sağlayamama meselesinin altında bu var.

Bana kalirsa tam tersi söz konusu... Baski yok, en azindan kulüp icinde. Taraftarin bazi oyunculara takintisi yine ayri. Ama kulüp icinde profesyonel bir düzen yok, hedefsiz futbolcular, ve zamaninda parasini yatiramadigi icin, futbolcara meze olmus bir Galatasaray kulübü...

Oyuncular üzerinde baski kuramiyorsun...

Oysaki, büyük kulüp nedir ? Bayern Münih gider Gladbach´in vasat stoperi ile sampiyonlar ligi kazanir, ve o vasat oyuncu, temporer olarak dünyanin en iyi stoperleri arasinda gösterilmeye baslanir.

Sana gelen oyuncu, geldigi kulübünden, iyi oynamasi lazim. Bunu yapamazsan, asla ve asla basarili olamazsin.

Geri
Üst Alt