Ergün Yılmaz
Aslan Üye
- 2 Şubat 2013
- 7.929
- 1.944
- 1.798
Angelino, Köhn, Jelert, Franky hepsi çöp mi çöp, üstelik hepsini başımızdaki td aldırmışken. Ben hiçbir topçuya sövmeyeceğim artık.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rahat değildir bir sıkıntısı vardır ilk geldiği maçta Rize deplasmanında sahanın yıldızı olup oyun kurulumunda üst seviye oynuyorsa o maçtan sonra takımla antrenman yaptıkça son zamanlarda olmuyorsa sorunu başka yerde ararım.Hepsini geçtim, adam kaç maçtır 4 metreye pas atamıyor, bunun izahı yok.
Rahat değildir bir sıkıntısı vardır ilk geldiği maçta Rize deplasmanında sahanın yıldızı olup burada olmuyorsa sorunu başka yerde ararım.
Takımda istikrarlı bir tane bek oyuncusu yok 20 tane adam alındı ben artık oyuncularada suç bulmuyorum 3 senede 12-13 adam alınıyorsa sorun başka bir yerdedir.Tamam da 1 maç olur 2 maç olur, ısrarla her pası sıkıntılı. Tam da yerinde yapıyor hatalarını. Bugünkü geri paslarını saymıyorum bile.
Sonunda durumu anlayan bir renktasim cikmis. Yaw adam müdahale etmesini bilmiyor inanilmaz ya. Yok 3lü bek yok 4lü bek adam kötü topcu. Verdigi geri paslar rezaletYaptığı müdahalenin ve rakibin önüne düşen tehlikeli kısa pasların oynadığı pozisyon veya rol ile alakası yok sevgili arkadaşlar
SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bence bariz var, bu adam bek değil oradaki son adam olarak oynamaya alışık değil. Top bu adamı geçince garanti ya pozisyon olacak ya gol olacak zaten, bu adam orta 4 lünün sağında oynar bariz belli bu. Bence onun stresiyle hiçbir iş yapamıyor defansı acayip zayıf. Kötü bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum, zaten Okanın sisteminde iyi oynamak için Boey gibi hayvan bir adam olmak lazım onlarda bayernde manuda oynuyor.Yaptığı müdahalenin ve rakibin önüne düşen tehlikeli kısa pasların oynadığı pozisyon veya rol ile alakası yok sevgili arkadaşlar
SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ee nolcak şimdi Kaan sağ beke geçer. Gerçekten delirmek üzereyim.