Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Iyide bu adam bize gelince mi birden bire berbst oynamaya basladi? Hani bu adam rski takimindada böyle maclar cikardiysa hangi akla hizmet alindi? Yok eski takiminda iyi oynuyorduysa ne oldu da bu kadar gücsüz güvensiz futbol oynuyor? Tek bir fark var ,eski takimin basinda gercek bir td vardiki bu
Adamdan verim aldi
Iste sorun burda , neden öyke berbat paslar atiyor? Hic izlenmedimi bu adam? Eski takiminda iyi olup bize gelincemi beceriksiz oldu?Bence olay verimlilik falan değil, pas atarken bile çok kötü atıyor. Yani anlamıyorum, yeteneklerini mi çaldı biri buraya gelirken, ne oldu? Pas atarken bile sıkıntı var. Yani bunu hoca etkilemiş olamaz, yani kötü pas at diyor olamaz hoca.
Kanat bek olarak da o ışığı vermedi bana.Bence bariz var, bu adam bek değil oradaki son adam olarak oynamaya alışık değil. Top bu adamı geçince garanti ya pozisyon olacak ya gol olacak zaten, bu adam orta 4 lünün sağında oynar bariz belli bu. Bence onun stresiyle hiçbir iş yapamıyor defansı acayip zayıf. Kötü bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum, zaten Okanın sisteminde iyi oynamak için Boey gibi hayvan bir adam olmak lazım onlarda bayernde manuda oynuyor.
Mağlubiyetin birinci sorumlusu "KULÜBE"de duran zat.kırmızı yedi ama hakem de dahil HALA MAĞLUBİYETİN 1. SORUMLUSU DEĞİL![]()