- 21 Eylül 2012
- 6.810
- 5.006
- 1.843
angelino benzeri başarısız transferler hocaya yazabilir, fiziği bizim kaotik futbola uymuyor falan deriz de bu adam düz kötü topçu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yalnız adam istatistiklerde müthişti. Sadece kendi takımı değil, ligin en iyi verilerine sahipti. Taraftarı gitti diye delirdi.Sözde scooter yorumcularimiz var YouTube da felan ben artık hiçbirine inanmıyorum. Transferde bir oyuncu adı geçtiği anda bir övülüyor övülüyor ama gelince ne olduğu belli oluyor. Tabi bizim sistemin de etkisi var okanin oyununa atletik bek lazım orta açıyormuş ayağı iyiymiş bunlar boş okanin sisteminde
Savunması iyi diyen yorumcularda vardıYalnız adam istatistiklerde müthişti. Sadece kendi takımı değil, ligin en iyi verilerine sahipti. Taraftarı gitti diye delirdi.
Bu defa yorumcularda, analiz edenlerde suç bulamıyorum. Jelert gibi de değil, 29 yaşında. 50 milli maça çıkmış.
Sorun şu ki adam kariyerinde sol kanatta ne kadar oynadıysa sağ bekte de o kadar oynamış. Tabloya baksak bile bu adam bek değil deriz, zaten 4'lünün sağı diye alınmadı verdiği röportajda söylediği gibi. Fransa'da 141 maçı var ve 13 kez sağ bek olarak çıkmış.
Topçulara tek tek laf ediyoruz da bunları kullanmayı bilmeyen bir kenar yönetimi var.
Ekli dosyayı görüntüle 282761
Söylediklerin takımın geneli itibariyle doğru ama aslında net olumlu örnek Barış' tır. Davinson ve Osimhen sürekli ileri geri tempo yapmak zorunda değiller, Osimhen zaten neredeyse 'free' takılıyor, olağanüstü sprint özelliğini kullanıyor daha çok. Muhterem hocamız Barış ve Yunus' un pestilini çıkarmaya çalıştı; Yunus konusunda başarılı oldu, Barış ise insan üstü gayretle hala direniyor. Sonra birkaç golü kaçırdı, pası doğru veremedi diye Sallai ile bir tutan gafiller çıkıyor ortaya.Overall puanlamada Fransa’da ilk 10da falandı adam, eleştirilecek yanları var, ürkeklik falan ama Jelert daha iyi falan gibi komik yorumlara gerek yok.
Böyle oyuncuları sahaya atıp 50 metre çizgide takıl dersen de yapamaz, zaten Davinson ve Osimhen dışında herkes sırıtıyor artık takımda biraz da Barış işte.